badi ekrem:uzak dogudan gelen, butun dunyayi saran ve felsefesi olan bu sporun adi nedir. inek saban:gures olabilir mi? badi ekrem:hayir evladim.hani bak televizyonda oynuyor. inek saban:bonanza. badi ekrem:hayir.hani hocasi var boole inek saban:tamam anladim ihtiyar delikanli. badi ekrem:hoaayiiir.hani bak boyle...quwwwa quoww****uwa... bir sure sonra.... inek saban:buldum.charlie'nin melekleri badi ekrem:huoaaaaayiiiiir..... seklinde sinirlenebilen ve akabinde; sevtap:hocam ben soyleyebilir miyim badi ekrem:ah tabiyy..buyrun sevtap:kung fu badi ekrem:bravo tebrik ederim, ayrica diger bayan arkadaslari da tebrik ederim.i-hii.. ----------------------------------------------- Badi Ekrem: Kaldır şunu Şaban!! Şaban: Hocam kaLkmıyo. Badi Ekrem: Kaldır diorum !! Şaban: Yaw kaLkmıyo diyom kaLdır diyo hhıhı ----------------------------------------------- Maho Ağa ne, ula dur, napirsın laa, dellendin mi hayvanoğluhayvan K.Sunal:bu suyun esansı eskik ağam, itibarına gölge düşiy Maho Ağa:ula puştoğlu seni KSunal:kovdunmu ağam Maho Ağa:kovmirım ulan kovmirım, durzi kovmirım ----------------------------------------------- İnek Şaban:aaaa sende mi kaçtın mahmut hoca? hayret yaw tünelde hiç karşılaşmadık.. ----------------------------------------------- K.Sunal:yahu Ramazan bizim kumandanın bu evde ne işi var ? H.Akçatepe:şişşşt sesini çıkartma kumandan senin süt annenin ağabeyiymiş K.Sunal:Allaaahh o zaman süt kumandanım oluyor demekki , gidip elini öpeyim H.Akçatepe:şaban dur saçmalamaaaa!! ----------------------------------------------- H.Akçatepe:hişşt gürültü etme be K.Sunal:kim ediyo be? H.Akçatepe:sen! K.Sunal:evet ben hiii ----------------------------------------------- HALİT A. :ŞABAAAN KEMAL S. :NEEAA?? HALİT A. :ELMAAA , S KOYY KEMAL S. ELMAAA HALİT A. :EHE KIÇINA KOYY KEMAL S. :BURDAMI ÇOK AYIP?? HALİT A. :ELMANIN KIÇINA KOYY KEMAL S. :HEE ! ELMAASS HALİT A. :BULDUK İŞTE ELMASIIII ----------------------------------------------- Badi Ekrem: Şabaaaan..gel burayaaaa...Buna ne denir Şaban: Ne biliym ben??!! Badi: Cirit cirit.. hadi at!! Şaban:Nie lazım değil mi Badi:AAAAATTTT!!! ----------------------------------------------- bihter : cok naziksiniz ramazan bey şaban : oyleeyimdir hiihihihihig!! bihter : ustelite cok küstahsınız şaban : aman efem,iltifat ediyosunuz hihiiiihihg!! (şaban koltuktan düşer) bihter : bişey oldumu ramazan bey? şaban : yok canım, birazcık, götüm acıdı, o kadar hıhııhg! ----------------------------------------------- kadın:beni nasıl buluyosun sait:walla çok kolay buluyorum merdivenden çıkıyorum sola dönüyorum. ----------------------------------------------- baba: al bu parayı. ama sakın zamparalık yapmayasın haa!! ks: ne zamparalığı. bu kadarcık parayla şey bile çekilmez. baba: ne çekilmez? ks: niyet. ----------------------------------------------- Şener Şen: en büyük çadıra yanaş Kemal Sunal: Yanaştım zaten Ş.Ş: Şimdi işin sonuna geldik aslanım benim! Şaban? içerde ne görüyosun? K.S: İçerde hıyar gibi bi herif var Ş.Ş: Napıyo o hıyar? K.S: Telefonla konuşuyo kumandanım Ş.Ş: Bu son konuşması olcak ayının K.S: Bi daha konuşturmayalım kumadanım Ş.Ş: ŞabaN? gözün kesiyomu alaşağa edebilcek misin iti? K.S: ******* bile bellerim itoğlu itin Ş.Ş: Güzel yavaşça içeri süzül K.S: Süzüldüm zaten Ş.S: Ağır bişey al elinei vur herifin kafasına GÜMP K.S: Vurdum herifin kafasına kumadanım sesin kesildi yahu? ----------------------------------------------- komutan=olay nası intikal etti? şaban=efendim şimdi bu adam karşıdan geliyodu. hüsamettin=hööööööööstttt ben adammıyım?? şaban=değilmisin?? vah vah!! ----------------------------------------------- Şaban:Mööööööööööööö Şaban:Mööööööööööööö!!!!! Semra Hoca:Möö??? Şaban:Eeett Möööö ihihihihi ----------------------------------------------- Elden SırayLa Maaş Dağıtılır.... Patron:-300 Patron:-300 Patron:-300 Patron:100(kemaL sunaL) K.Sunal:onlara 300 bana neden 100 Patron:onlar sendikaLı K.Sunal:bende harranLıyım ----------------------------------------------- -Cökün polis!!! -Kandırdım kalkın... ----------------------------------------------- Ferit: Alsana Şaban bu leblebiler Güdük'ün dolabına saklamış namussuz akşam yürüttük Şaban: Dolaba saklamış haaaa kalleeş.Ben de gözünün önünde yiyim hıyarın.Ooohh beee enayi leblebisi yemekte çok pek güzel oluyo.Sen de mi enayinin birinden yürüttün Güdük: Yok,ineğin birinden yürüttüm muahaha ----------------------------------------------- Bilo : Ne itip duriysen ulaa Feyzo : Sus günah abdest alıyosun eşşolueşşek.Eunzubillaaaahh ------------------------------------------------ Ş.Ş:Ula bu faşo nedirki? K.S:Böle **** kibin **** kibin bişey Ş.Ş:Ulan seni... K.S:Koviimisen ağam Ş.Ş:Kovmirem ulan itoğlu it ------------------------------------------------ T.Paşa:leylaaa sana bir şiir yazdım. okuyayım mı? Leyla:okuyun paşam..." T.Paşa:aşk kalbimi yakan bir volkan gibidir, en sevdiğim tatlı kazandibidir. leyla sev beni sokma müşküle, beraber kaşık atalım bir tabak keşküle. ------------------------------------------------ ramazan : muhterem hanfendi! Siendie insianmiısın şaban: ramazan ne diyon kendine gel ramazan: sen karışma, Sana insian diyenin gozü çıksıin. şaban: sende karımısın bea şu hale bak ne biçim karısın lan sen. ramazan: şaban kendine gel ne diyosun şaban: dur ramazan çok güzel gidiyorum hıhıhıh ramazan: Sen bir meleksin meleeeeek şaban: eewt hıhı melek yaw dimi ramazan melek ------------------------------------------------ D.NECMİ: SÖYLE BAKALIM ŞABANNNN İNEKLERDE MANTIK VARMIDIR? ŞABAN : İNEK BABANDIR HOCA : AAA D.N. : HOCAN MÜSADENİZLE DÖVÜCEM! HOCA : MÜSADE SİZİN BUYRUN D.N. : SENİ TERBİYESİZ SENİ SENİ HAZLAZ SENİ İ.ŞABAN:NE WURUYON EŞOĞLUEŞŞEK D.N: SUS OTUR YERİNE ------------------------------------------------ İ.Salman:oturmak yasak!! K.Sunal:s.çmak da yasak mı gurban ?? İ.Salman:degil.. K.Sunal:yat da suratına s.çam itoğlu it ------------------------------------------------ s:50ligi tosla k:ay1ptr ulan ben senin kaynatan1m s:sükür hic görmedik kaynataligini k:kücüktür olm s:cümle alem duymustr k1c1n1n sesini borazan gibi ötiii ------------------------------------------------ ne yapacagi hic belli olmas bak yazili gibi basladi sözlüye karar verdi!!! ------------------------------------------------ güdük:saban sen bilirsin bu ne yagı saban:bu in...bu bir hayvanın yagı güdük:nası bir hayvanın? saban:irice bir hayvanın güdük:iyide hangisinin saban:inekin ulan inegin esolesek iniek var ya inek gebertim mi ulan seni ------------------------------------------------ işçi Pazaında İşçi Seçerken: P: Sen, sen, sen K.Sunal:ee ben sen sen sen K.Sunal:eee ben P: sen de gel tamam K.Sunal:eeee bennnnnn... P: sen kal ayııııııı!!! ------------------------------------------------ Şaban : ne yüzüme bakıyosunuz lan , Zahirenin Cumhurbaşkanı beenmiyim. Güdük Necmi: eeee Zahirenin Cumhurbaşkanı eee Mehmet Ali Kley dir . Şaban : Kley eveeettt ------------------------------------------------ K.Sunal: Kalenin ardı Mersin, Beklerim yarim gelsin, Beklemekten usandım, Allah belanı varsin... ----------------------------------------------- K.S:aaa bizim kumandan şehit olmuş Ş.Şaha ölmedim, çabuk sıhhiyeyi çağırın K.S:Niye yaralı mı var? Ş.Ş:Aptaal!ben nie yatıorum burda? K.S:Niye yatıosunuz?uykunuz mu geldi. ----------------------------------------------- baba: al bu parayı. ama sakın zamparalık yapmayasın haaa kemal-sunal: ne zamparalığı. bu kadarcık parayla şey bile çekilmez. baba: ne çekilmez ? kemal-sunal: niyet ----------------------------------------------- K.Sunal: Gidem de şöyle rahat bi gerdeğe girem ----------------------------------------------- şener şen : şuanda karşında kumandanın değil baban var kemal sunal : babam mı gelmiş?? babaaa !!! babacığııııııımmmm !!! ----------------------------------------------- K.Sunal:Fes başıma,fes başıma,püskülü ben olayım.Ahhhh....!Duvar başıma,başım duvara...