Arama

Biz Bize / Sanal Günlük - Tek Mesaj #462

MYDMR - avatarı
MYDMR
Ziyaretçi
18 Kasım 2007       Mesaj #462
MYDMR - avatarı
Ziyaretçi
günlük bugün de dersane vardı herzamanki gibi.ama bugün iki ders saati erken ayrıldık ya dersaneden karakızımla.yarın edebiyat ile demokrasi yazılımız varMsn Confused ikiside cok karmasık...bu arada güsel bi gündü bugün ya.valla su dersaneyi matematik derslerini sırf ingilizcenin hatrına cekiyorum.bi tane murat hocamız var.harika bi insan yaMsn Grin baska bi ing.hocamız daha var ilkay hoca.murat hoca ilkay hocanın ögrencisi olurmus.ama simdi ikiside meslektas ne kadar güsel.onları cok seviorum ya.biliomusun günlük bugün tenefüslere bile cıkmadım ing.calısmaktanMsn Grin kankim karakız hanım da elinden hic düsürmedi telefonu.kesin haylaz abiye msj atıyodurMsn Grinsormadım da valla.nası soruyum günlük ya o ara ders calısıoduk ama merak ettim yaf ben unutmadan bi ara soruyum kimdi o..bugün bi sürü sey yasadık günlük ya.tam eve gelioduk.bilirsin bugün pazar ya carsı pazar dolu.ama sundan cok sıkıldım.özellikle erkekler cok fazlaydı.karakızla gelioduk.elimizde de tam tamına 2000 sayfalık sözlük tasıyoruz.oglanın biri ötekine dioki: lan bu tasıdıkları kitap mıMsn GrinMsn GrinMsn Grin? biz tabi epey güldük bunaMsn Grin karakızım dioki bana hayır evladım sözlük sözlük körmüsünRofl yanımızdan kim gecse bizim kız bi hakaret savuruyo cok matrak yaMsn Griniyiki öle bi dostum var deyip seni daha fazla sıkmadan hoscakal demek istiorum sana byeeeMsn GrinMsn Grin