Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Mart 2006       Mesaj #497
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ghost1555 adlı kullanıcıdan alıntı

Merhabalar arkadaşlar benim ekran kartım yandı ve yeni bi ekran kartı almak istiyorum aklımda SAPPHIRE RADEON X1600 PRO 256MB DDR2 AGP EKRAN KARTI (11076-00-20) modeli var ama sizce nasıldır ban tavsiyeniz neler olur bu arada agp slotlu anakartım var yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim saygılar

Tüm ekran kartlları tek chipsetlidir..genelde Nividia chipsetini kullanırlar tabiii aynı adla kontrol panelini ....sizin dikkat edeceğiniz hussus sadece bu chipsetin üstünde fan olmasıdır zira bazı oyun veya programlların çalışmasında bu yonga aşırı yükten ısınır ve üstündeki soğutucu yetersiz gelebilir...o yüzden mümkün olduğunca fanlı olanlları tercih etmelisiniz...bu arada ne maksatla kullanacağınızı belirtmediğinizden kısa bir bilgi vermek adına ...örnek çızım maksatlı ekranı kullanacaksanız web sayfallarından geniş bilgi almalısınız söz geçen kartllar için zira normalde gözün seçemiyeceği ayrıntılları size ancak bu tipteki özelliklere bakarak seçebilir güvenle kullanabilirsiniz ..elinizdeki agp kart yeterlidir normal kullanıma...kolay gelsin