Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Mart 2006       Mesaj #498
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
doing adlı kullanıcıdan alıntı

Merhaba.Ben, bu forumdan MS OFFICE 2003 TR'yi yükledim ama bir türlü cd'ye düzgün bir şekilde kaydedemedim. (RAR'lı dosyaların açılmış halini ISO formatına çevirdim ve cd'ye kaydetmeye çalıştım,ama olmadı.) Nasıl yapabilirim?

İYİ ÇALIŞMALAR...

Eklemeyi unutmuşum! Benim "Philips" 16X CD-WRITER'ım var. geçenlerde, CD-RW cd'ye kayıt edeyim dedim bir türlü kayıt etmedi; başka marka cd'de denedim ondada kayıt etti fakat cd'yi kayıttan sonra verileri karşılaştır dediğimde hep hata verdi.Acaba sorun ne olabilir,tamiri mümkün mü,yoksa yeni bir cd-writer mı almalıyım? Msn Cry

NOT: NORMAL CD "CD-R" kayıt edip verileri karşılaştırdığımda hiçbir sorun yaşamadım.

Öncelikle aynı konuda kayıt nasıl yapılırı izah etmiştim kısaca geçeyim....tüm part ları masa üstünde dosya yaratın ve oraya toplayın...sonra bu dosyayı açıp tüm dosyalları seçip tek cd ye hedef olarak gösterin kayıt işlemini yapın....cd-rw cd şayet kayıt etmiyorsa muhtemelen yeterli alanı yoktur (malüm bu yazılım 500mb in üstüdür büyüklüğü) sizi uyarması lazımdı...cd-rw ye silme (format) işlemi uygulayın....fakat düz cd boş olduğundan kayıt etmiştir bu da cd-rw romun arızalı olmadığını gösterir...öte yandan elinizdeki cd-rom eski anlayışa göre günümüze yetersiz kalır yavaş ama güvenli kayıt eder ..arızası ise cd seçmekle başlar ve her cd yi önce tanımaz sonra kayıt sorunu yapar ...gittiği kadar devam ettirin olayı arızalların gözle büyüdüğünü görseniz artık değişiklik zamanı geldiğine kani olun ...kolay gelsin