Arama

Gençlik Turizmi - Tek Mesaj #1

HayLaZ61 - avatarı
HayLaZ61
VIP BuGS_BuNNY
23 Kasım 2007       Mesaj #1
HayLaZ61 - avatarı
VIP BuGS_BuNNY
Gençlik Turizmi

resimgosteraspx?DIL1&ampBELGEANAH153701&ampRESIMISIMgenclik girisGençlerin seyahat etmeleri; onların kişiliklerini geliştirmelerinde, yeni yerleri ve yaşamları öğrenmelerinde sosyal ilişkilerini artırmada en etkin yollardan biridir. Turizm ise seyahat etmeyi ve seyahat ederken öğrenmeyi kazandıran bir olaydır.
Bu nedenlerle gençlerin güvenilir, temiz ve uygun fiyatlı dinlence ve eğlence imkânlarının yaratılarak turizme katılımlarının teşvik edilmesi kamu ve özel her sorumlu tarafın görevidir.
Bu rehberde yer alan Yurtkur Yurtlarının asıl görevi yüksek öğrenimdeki gençlerimize öğrenimleri sırasında kalacak yer temin etmektir. Bu kurum eğitim dışı zamanlarda yerli ve yabancı gençlerin herhangi bir amaçla çıktıkları seyahatlerde geçici konaklamalarında kalacak yer temin etme amacı ile olanaklarını gençlere açmışlardır. Orman Bakanlığı Orman İçi Dinlenme Kampları, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Gençlik Kampları ile gençlere özel indirim uygulayan tesislere ait bilgiler de bu rehberde yer almaktadır.
Ülkemiz içinde herhangi bir nedenle seyahat eden gençlerimiz ile yabancı ülkelerden gelen yabancı gençler, rehberde belirtilen koşullara uymak kaydıyla yatak kapasitelerinden yararlanabilecektir.
GENEL KURALLAR
1- Bu rehberde yer alan kurumlardan yararlanma süreleri sınırlıdır.
2- Yaş sınırlaması bulunmaktadır.
3- Başvurular doğrudan tesislerin adres ve telefonlarına yapılmalıdır.
4- Kurumlara ait özel açıklamalar ilgili bölümün içinde yer almaktadır.
Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi...