Üye Ol
Giriş
Hoş geldiniz
Misafir
Son ziyaretiniz:
08:55, 1 Dakika Önce
MsXLabs Üye Girişi
Beni hatırla
Şifremi unuttum?
Giriş Yap
Ana Sayfa
Forumlar
Soru-Cevap
Tüm Sorular
Cevaplanmışlar
Yeni Soru Sor
Günlükler
Son Mesajlar
Kısayollar
Üye Listesi
Üye Arama
Üye Albümleri
Bugünün Mesajları
Forum BB Kodları
Your browser can not hear *giggles*...
Your browser can not hear *giggles*...
Sayfaya Git...
Pazar, 14 Aralık 2025 - 08:56
Arama
MaviKaranlık Forum
Şiir Nehri -1- [Arşiv]
-
Tek Mesaj #833
olccay
Ziyaretçi
13 Mart 2006
Ziyaretçi
ACILARIM CAMDAN DUVAR
geçecek bu acılar ruhumu delercesine...öyle çok istiyorum ki...
her gece aynı saatte sana uyanıyorum ve bakıyorum ki elimde küstüm çiçekleri...elimde romantizmin gölge çiçeği...diğer elimde ben kestikçe biten ayrık otları...sana uyanışlarımdan sonra avuçlarım hep çiçek dolu,hep yalnızlık kokulu...her ne kadar istemesemde buruşuk ve çatık kaşlarla bezenmiş yüzüm...çiçeklerimle resmine bakıyorum her gece aynı saatte...
yolculuklar zamanının ilk istasyonu bu uyandığım saatler...sanki şehirleri uyuturcasına gitmektir bu...gitmek her gece sana uyanıp da,seni bulamayışlarım...labirentlerimden çıkan maviler,siyaha soluyor yolculuklarımda...seni aramak ya da senden kaçmak bunun adı...
gökyüzünün lacivert rengine bakıyorum her gece aynı saatte...dileklerim öksüz çocuklar gibi kalıyor bu bakışlarda...yıldızlar hep aynı yerde ve kaymıyor bir türlü en güzel dileğimin yıldızı...
maviye boyadığım düşlerim...ninnilerle uyuyup kaldı sanki şimdi bu saatlerde...haberci kuşum her gece ağlamaklı geliyor aynı saatlerde...acılarım hala bitmedi,yüreğimde nehir gibi kabarıyor suları...denizden transferi med cezirler misali...hep ağlamaklı gel gitler içimde...
her gece sana aynı saatte uyanıp...uyandıkça yaşamak aynı ayrılık yalnızlığını...uyanışımda açan çiçekler soluyor yine her varışımda sabaha...içimde kapanmayan yaralar ve adı sensizlikle başlayan cümleler...
her gece aynı saatte başlayıp,yarım kalan cümleler...bir çocuk gibi,kalbi kırık saatlerde oyuncaksızlık...ve daha yüreğinin ve acılarımın kimyasını çözememek...
ve hep aynı mevsimde yanarcasına üşümeler...gözü yaşlı renklerle tuvallerde boş kalmak...resimlerini tamamlayamamak...yaşamayı seyrettiğim pencerenin her gece aynı saatte kapanıp,sadece seni düşünmeler...
her gece aynı saatte sana yazılan mektuplar ve üç noktayla biten cümleler...her şey yarım...geçecek dediğim acıların bitmesini beklemeler bile yarım...ama öyle çok istiyorum ki...bitmeli içimde biriken acılar ve her gece aynı saatte sana uyanmalar...
düşlerim biterken sabaha...düşlerim biterken acılara...düşlerim sana uyanırken her gece aynı saatlere...düşlerim biterken her öldürüşüne...ve biterken düşlerim beni hayata bağlayışlarına...düşlerim sabahtayken gel en sarı güneşle...
ve maviyken gökyüzü...ve maviyken ben solmadan siyaha...gel...mevsimin,rengin ve kimyan her ne olursa...gel...düşlerin,şarkıların ve anlamların ne olursa...gel ve bitir acılarımı,ruhumu delercesine...öyle çok istiyorum ki...bir bilsen...
sana uyanmak her gece
aynı saatte...
seni hecelerken
gel ruhumun maviliğine...
umudum var...
gel...
öylesine çok istiyorum ki...
gel de bir bak yüreğime...
bir dönsen?
BEĞEN
Paylaş
Paylaş