Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Mart 2006       Mesaj #502
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
loft1971 adlı kullanıcıdan alıntı

Öncelikle her soruya anında cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Eminim benim sorumada cevap verirsiniz. Benim bilgisayar virüsle doldu. Kaspersky lisanslı var ve bunları yada bulduğunu temizledi. Fakat şimdi açtığım her dosya yada net sayfasından sonra ekrana dos sayfası gibi bir siyah sayfa açılıp kapanıyor. Bu sayfanın üstünde de c:/windows/system32/shell386.exe yazıyor. yani bir an dünyam kararıyor sonra tekrar düzeliyor. Sinir bozucu bu durumdan nasıl kurtulabilirim. Ayrıca ekranın sol alt köşesindeki kısayollar da silindi özellikler den yapmaya çalışıyorum kabul etmiyor. Şimdiden teşekkürler.

Muhtemelen ilgili dosya zarar görmüştür....bir program yükleyip silme uyguladınız ise veya giren bir asalak program dosyaya zarar vermiştir ...spy & bot ve Ad aware adlı programllarla tarayın sonra eksik zarar görmüş dosyayı sistem cd si ile onarmayı deneyin yoksa geçmiş bir tarihe sistemi geri yükleyin ....altaki hızlı kısayolları ise alt bara sağ tıklayın ....araç çubuklları ..... hızlı başlatı işaretleyin geri kazanırsınız > saygıllar