Arama

Demir YumruK - avatarı
Demir YumruK
Ziyaretçi
29 Kasım 2007       Mesaj #389
Demir YumruK - avatarı
Ziyaretçi
'Hakan'ın son senesi'

7 11090 hakannC4B1n280

Polat, "Hakan'a kontratı bitince yeni sözleşme yapmayacağımızı ilettik. O, bunu kabul etmedi ve 2 sene daha dışarıda oynamak istediğini söyledi" dedi
29.11.2007

‘Sözleşme uzatılmayacak’
Sarı-Kırmısılı kulüpteki Hakan Şükür polemiği bitmek bilmiyor... Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat, konuyla ilgili olarak yazarımız Oğuz Dizer’e çarpıcı açıklamalarda bulundu. Polat, “Hakan’a kontratı bitince sözleşmesini uzatmayacağımızı ve jübile yapmak istediğimizi söyledik. O, teklifimizi kabul etmediğini, gerekirse futbol hayatına 2 sene daha dışarıda devam edeceğini, ondan sonra dönüp, jübilesini yapacağını iletti. Ama karmaşa yaşanmasa daha iyi olurdu” diye konuştu.

‘Takımı gençleştiriyorum’

Hakan Şükür’ün kendisi için canlı yayında sarf ettiği, “Bazen bana farklı, medyaya farklı konuşuyor diye düşünüyorum” sözlerini de değerlendiren Polat, “Hakan’ın basın toplantısı yapmasını bekliyorum” ifadesini kullandı. Tecrübeli yönetici şöyle devam etti: “Takımı gençleştiriyorum. Bu değişimleri yaşamak zorundayız. Yeni yapılanmada bu tür sıkıntılar çekilmesi doğaldır. Ama bu yoldan dönmek gibi bir düşüncemiz kesinlikle olamaz.”

Son provada eğlendiler

7 11086 eglendiler280

Cim Bom'un Panionios sınavı öncesi gerçekleştirdiği son idmanda keyifler yerindeydi.
29.11.2007

Cim Bom’un Panionios sınavı öncesi gerçekleştirdiği son idmanda keyifler yerindeydi. Futbolcuların birbirleriyle sürekli şakalaşması dikkat çekti. Bu arada Yunan ekibinin hocası Lienen’in yardımcısının antrenmanı takip ettiği öğrenilince, Galatasaraylı yetkililer araya girerek, Panionios temsilcisinin sahadan ayrılmasını kibar bir dille istedi. Lienen’in yardımcısı bunun üzerine idman alanını terk etti. Sarı-Kırmızılılar, çalışma tamamlandıktan sonra kampa girerek maç saatini beklemeye koyuldu.

Kısa...Kısa...

‘Yeni İzmir’de beraberlik yok!

Panionios, Avrupa kupalarında 28 kez mücadele etme şansı yakaladı. Bu maçların 13’ünü ‘Yeni İzmir’ anlamına gelen Nea Smyrni Stadı’nda oynayan Yunan ekibi, sahasında hiç berabere kalmadı. Seyircisi önünde 8 galibiyet elde eden Panionios, 5 mücadeleden ise mağlubiyetle ayrıldı.
Şükür&Tobias görev bekliyor

Sakatlıkları sebebiyle Trabzonspor deplasmanına götürülmeyen oyunculardan Hakan Şükür ile Tobias Linderoth’un, Panionios karşısında yedek kulübesinde oturacakları öğrenildi. İki futbolcunun da oyunun ilerleyen dakikalarında şans bulmaları bekleniyor.