Arama

Biz Bize / Sanal Günlük - Tek Mesaj #491

MYDMR - avatarı
MYDMR
Ziyaretçi
29 Kasım 2007       Mesaj #491
MYDMR - avatarı
Ziyaretçi
mrb günlügüm benim.nedendir bilmiorum bugün pek iyi hissetmiorumMsn Sadhertarafım agrıyo valla.aksilik yarına büyük sınav ingilizce var.üstelik vicdan azabı da cekiorum diyebiliriz.sebebi de su:bugün yarın olacak sınav sorularını gördüm ve haliyle tüm sınıf aldıRofltabi hepsini degil canım.okadar da sey degiliz herhalde.napalım yani hocamız cok gaddarMsn Grin neyse bunu gecelimMsn Grin bugün ögle arasında bizim cocuklar futbol oynamaya cıkmıslar.esranın uyuz oldugu cocuk da vardı.cocuk elleri cebinde futbol oynamaya calısıoRoflbiras izledim onu okulun peneceresinden tabi ben üst kattayımMsn Grinbiras sonra sıkıldı basketbol oynamaya basladı.ama basketbolda daha iyi dogrusunu sölemek gerekirse.kankilerle oturduk onun elestirisini yapıoruz.bunla kalsa iyi kantinde falan da cok cıkıo karsıma yaMsn Sadyani insanlar cift yaratılmıs derlerdi de vallahi inanmazdım.simdi inanıorum bi insan ona okadar mı benzer.yanyana koy hangisi gercegi die öle sasırır kalırsın.bi de dioki beni unut.tamam kardesim unutuyumda kadere bak ya.adamın kopyası hergün gözümün önünden gelip gecio.sıkıysa sen unut bakalımMsn Sad bugünkü derslere gelince amann bosver günlük aynı tas aynı hamam işteRofl