Arama

Saç Kavurma Tarifi - Tek Mesaj #1

francesco_totti86 - avatarı
francesco_totti86
Ziyaretçi
1 Aralık 2007       Mesaj #1
francesco_totti86 - avatarı
Ziyaretçi
Saç Kavurma Nasıl Yapılır?
  1. 1 kg kuşbaşı kuzu etini iyice yıkayıp, yarım çorba kaşığı tuzla karıştıralım.
  2. Eti kavuracağımız tencereye 125 gr. margarini alalım.
  3. Tuzladığımız eti tencereye koyalım.
  4. 1 su bardağı suyu ekleyelim.
  5. Tencerenin kapağını kapatıp, etlersuyunu çekip kızarıncaya kadar orta ateşte pişirelim.
  6. Daha sonra yanında bol yeşillikli mevsim salatası veya çoban salatası ile birlikte servis yapalım.
Son düzenleyen Mira; 27 Ocak 2013 22:22 Sebep: Düzenlendi.