Arama

Demir YumruK - avatarı
Demir YumruK
Ziyaretçi
4 Aralık 2007       Mesaj #211
Demir YumruK - avatarı
Ziyaretçi
372D933BB4286B4E99F807F5b 1 pix beyaz 1 pix beyaz  spacer Fener'e müjde!

Fenerbahçe'nin Ronaldo transferinde önünde engel kalmadı. Brezilyalı starını gözden çıkaran Milan, Palermo'nun Brezilyalı süper golcüsü Amaori'yi devre arasında renklerine katacak. Böylece Sarı Kanarya, Roberto Carlos'a "Fenerbahçe'ye gelmek istiyorum" diyen Ronaldo'yu çok uygun bir bonservis bedeli (4 milyon euro) karşılığında transfer edebilecek. viewads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA
Yönetimin, Ocak ayında Kezman'ı gönderip, Ronaldo'yu getireceği belirtiliyor

Artık engel kalmadı
Sezon başında çok istemesine rağmen Milan kulübü satmak istemediği için Ronaldo transferini gerçekleştiremeyen Fenerbahçe'ye İtalya'dan müjdeli haber geldi. Milan'ın devre arasında Ronaldo'nun yerine Palermo'nun süper golcüsü Amauri'yi transfer edeceği belirtildi. Hatta Milan'lı yöneticilerin, İtalyan pasaportlu Brezilyalı golcü ile ön anlaşma yaptığı kaydedildi. Böylelikle Fenerbahçe, Ankaraspor maçından sonra Carlos'u arayarak "Fenerbahçe'ye gelmek istiyorum" diyen Ronaldo'yu çok uygun şartlarda transfer edebilecek.

3 yıllık sözleşme...

Milan, devre arasında Ronaldo'yu kesin satacak. Çünkü Brezilyalı forvetin Haziran 2008'de Milan'la olan sözleşmesi bitiyor. Ronaldo'ya şu anda en ciddi teklif Fenerbahçe'den. Ayrıca Ronaldo da Zico ve Roberto Carlos faktörü nedeniyle Fenerbahçe'yi çok istiyor. Fenerbahçe'nin, 4 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Brezilyalı golcüyü transfer edebileceği ifade ediliyor. Kulislerde konuşulanlara göre sarı-lacivertli yönetim, Ronaldo ile yıllık 3 milyon euro'dan 3 yıllık sözleşme yapacak. Ocak'ta Kezman gidecek, Ronaldo gelecek.

DE5B4D701A702849885D9BB3b 1 pix beyaz 1 pix beyaz  spacer Ekmek kavgası
"Ailem çok fakirdi. Yedi kardeştik ve bazen ekmek alacak paramız olmazdı. Şimdi aileme bakıyorum".

F.Bahçe'nin Brezilyalı golcüsü Deivid, Tamsaha dergisine hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Ailesinin çok fakir olduğunu söyleyen Deivid, "Yedi kardeştik ve bazen ekmek alacak parayı bile bulamazdık. O günleri yaşadıktan sonra bugünün değerini çok daha iyi anlıyorsunuz. O insanların nasıl yaşadıklarını daha iyi bilebiliyorsunuz. viewads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA
Bunları yaşamanız size birçok şeyi öğretiyor" dedi.

GÖKHAN İNANILMAZ

Deivid, son haftaların flaş ismi Gökhan'ı överek, "Gökhan bana çok yardımcı oluyor. Önder'le arkadan biraz daha destek vermesi konusunda tartışıyordum. Gökhan o bölgeye geldi ve inanılmaz bindirmeler yapıyor" dedi. Deivid, Roberto Carlos için de "İsmi, tecrübesi, kariyeri, saha içinde yaptıkları ve saha dışındaki hareketleriyle tam anlamıyla ağırlığını koydu" ifadesini kullandı.

191D1AB7ABF1F64497D78B73b 1 pix beyaz 1 pix beyaz  spacer Carlos çıtayı yükseltti

"Brezilya Milli Takımı'na dönebilirim Bu sezon hayalim Devler Ligi finali"

Avrupa'da final düşü

"Brezilya Milli Takımı'na dönebilirim Bu sezon hayalim Devler Ligi finali".

F.Bahçe'nin yıldızı Roberto Carlos, Beykoz Konakları'ndaki villasının kapısını F.Bahçe dergisine açtı. Kısa sürede Türkiye'ye alışan ve bizden biri olan Carlos, "Şampiyonlar Ligi'nde F.Bahçe ile finali düşlüyorum. Bunu yapabilecek gücümüz de var" diye konuşuyor. Brezilyalı oyuncu her yerde gördüğü ilgi ve sevgiden mutlu olduğunu viewads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA
dile getirirken, Turkcell Süper Lig'in çok kaliteli olduğunu da belirtiyor.

İKİNCİ BAHARI YAŞIYORUM
F.Bahçe'ye emekliliğini değil, ikinci baharını yaşamaya geldiğini belirten Roberto Carlos, davet edilmesi halinde Brezilya Milli Takımı'na da dönebileceğini belirtti. Carlos, "Dunga (Brezilya Milli Takımı'nın hocası) çağırırsa seve seve görev yaparım. Gilberto ve Keber gibi gençlerin önünü açmak için milli takımı bırakmıştım ama faydalı olacağımı düşünüyorum. F.Bahçe'ye geldiğim için mutluyum.

95A8EEA6701CA5469DC42800b 1 pix beyaz 1 pix beyaz  spacer Derbide mutlak oynamalıyım

Son haftalarda formunda düşüş gözlenen ve Denizlispor maçında da formasını Uğur Boral'a kaptıran Gökçek Vederson, Galatasaray derbisinde oynamayı çok istediğini söyledi. Brezilyalı asıllı futbolcu, "Bu tür büyük maçlara çok daha iyi motive olurum. Eğer Zico bana şans verirse derbiye damgamı vuracağımdan eminim" diye oldukça iddialı konuştu.

0A75F160F738694195FCB461b 1 pix beyaz 1 pix beyaz  spacer Askerim beklerim
"Hayallerimin takımına geldim. Yedek kalmak sorun değil. Sabırlı biriyimdir".

ZİCO'NUN İLK TERCİHİ
Savunmanın göbeğinde sorun yaşansa Zico'nun ilk tercihi Yasin Çakmak oluyor. Denizli maçında da Lugano dinlendirilince görev Yasin'e düştü. Genç oyuncu G.Saray derbisinde kulübeye dönecek. Yedek kalmayı sorun yapmadığını belirten Yasin, "Sabırla beklerim" diye konuşuyor.

ÇOK ÇALIŞIYORUM
Her futbolcununun gönlünde F.Bahçe oynamak yatar" diyen Yasin şöyle konuşuyor: "Hayallerimin takımına geldim. Alex gibi, Carlos gibi dünyaca ünlü isimlerle yan yana oynuyorum. Hedefim F.Bahçe'de sembol olmak. Eksiklerim olduğunu biliyorum ama çok çalışıyorum."