Alıntı
HerCahi adlı kullanıcıdan alıntı Office yazılımı ile msn messengerin hiç bir bağlantısı yoktur ...tamamen ayrı birimlerdir...salt messenger ile girişi denediniz mi ( eski sürüm messenger xp sistemle gelen)...web messengerle girmeyi denediniz mi....başka makinallardan girmeyi denediniz mi ....aynı adrese bağlı mail adresinizin inboxuna ulaşabiliyormusunuz....tüm bu sorulara yanıtınız evet ise mevcut msn messengerinizi sistemden tamamen kaldırıp yeniden kurulum sağlayın...son testiniz ise....araçlar > seçenekler > bağlantı sekmesi altında "bağlantı sorun gidericisini" çalıştırın en doğru kararı ordaki rapor size bildirecektir ...saygıllar
kendi makinamdan tüm girişleri denedim netmessenger de açılmıyor hotmail ede ulaşamıyorum değiniz testi defalarca yaptım yanlış proksy yada güvenlik duvarı ayarları diyor güvenlik duvarını kapatıp öyle denedim ama olmadı acaba bill amca bana bir ceza vermiş olabilirmi öyleylse kurtulma şansım varmı sizleri uğraştırdığım için üzgünüm başka bir malinadan giriş yapmayı denemedim