Arama

Ne Diyor Bu Burçlar?! - Tek Mesaj #22

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Mart 2006       Mesaj #22
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
OLAY FM FAL

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Geçmişe takılı kalmak yerine, geleceğe yönelmeli üstünüzde biriken enerjiyi pozitif yönde yeni projelerde değerlendirmelisiniz. Değişim kaçınılmaz.
BOĞA (21 Nisan - 20 Mayıs)
Merkür'ün geri harekette olması belli bir konu üzerine odaklanmanızı zorlaştırıyor. Ancak çevreniz size her konuda destek olacak. Fazla masraf yapmamaya çalışmalısınız.
İKİZLER (21 Mayıs - 21 Haziran)
Biraz daha disiplinli hareket edebilirseniz, tüm gerginliklere ve aksaklıklara rağmen hedefe koyduğunuz olayları gerçekleştirebileceksiniz. Ön plana çıkma arzunuz ağır basıyor.
YENGEÇ (22 Haziran - 22 Temmuz)
Yeni tanıştığınız kişilerle olan ilişkileriniz de istediğiniz randımanı alamamanıza rağmen iyimserliğinizi koruyacaksınız. Hayatınızda değişiklik ve yeni şeyler öğrenme ihtiyacınız ağır basıyor.
ASLAN (23 Temmuz - 22 Ağustos)
Bu hafta olumlu bakışınızı kaybetmemek için kendinizi fazlası ile zorluyorsunuz. Parasal konular ve ortaklarla yapılacak işler huzursuzluk yaratabilir. Aceleci olmayın.
BAŞAK (23 Ağustos - 22 Eylül)
Burcunuzda meydana gelecek ay tutulması duygularınızı kontrol etmenizi zorlaştırabilir. Hayatınızda işte ya da evde meydana gelen değişikliklere uyum sağlamakta zorlanabilirsiniz. İkili ilişkilerden yararlanabilmek için duyguları arka planda bırakın!
TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)
Özellikle hafta sonuna doğru sosyal hayatınız renkleniyor. Hafta genelinde kendinizi iyi hissedeceksiniz. Sabırlı ve programlı olabilirseniz iş hayatınızda yaratıcılığınızın yüksek olduğu bir dönem.
AKREP (24 Ekim - 22 Kasım)
Zevklerinize yöneleceğiniz, aşkı aradığınız bir haftanın içinde bulunuyorsunuz. Keyif alayım derken gerçeklerden uzaklaşmamaya ve fazla harcama yapmamaya özen göstermelisiniz.
YAY (23 Kasım - 21 Aralık) Sosyal hayatınız renkleniyor ama ikili ilişkilerde ve iş hayatınızda dikkatli olmalı ve gerilimden uzak hareket etmeye çalışmalısınız.
OGLAK (22 Aralık - 20 Ocak)
Her duyduğunuza inanmamanız gereken bir hafta. Ev aile konuları, yakın çevre ile ilişkiler bu hafta ön planda. Parasal şanslar kapıda!
KOVA (21 Ocak - 18 Şubat)
Enerjiniz yüksek ve yaratıcı bir dönemdesiniz. Ancak parasal konularda tedbiri elden bırakmamalısınız.
BALIK (19 Şubat - 20 Mart)
Öfkenizi kontrol altına almalı, enerjinizi en iyi şekilde kullanmalısınız. Bu sayede işinizle ilgili yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Eviniz ve ailenizle bu hafta fazlaca ilgilenmeniz gerekebilir.
Son düzenleyen GusinapsE; 10 Mayıs 2006 01:37