Arama

NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
17 Mart 2006       Mesaj #414
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
kurmanco adlı kullanıcıdan alıntı

msn de bi yeni bi kişi eklediğimizde ,sanki o bizi eklemiş gibi yukarıdan kutucuk çıkıyor,onu da kabul ettiğimizde de,engelli gözüküyor. bu sorunu nasıl halladebiliriz, şimdiden ilginize teşekkürler..

Windows Messenger'da da durum aynı mı?

Alıntı
jesuli adlı kullanıcıdan alıntı

Msn çalıştıgı zaman kişi listesi yuklenmeye baslarken program kıtlenıyor ve program yanıt vermıyor uyarısı alıyorum.10-15 dk hıcbıseye basmadan beklersem acılıyor program.karsı taraf cam acarkende bu kıtlenme oluyor.
format attım,defalarca her surumu kurdum kaldırdım ama bu sorun hala devam ediyor.yardımcı olabılecek biri varmı ? baglantıdan bır sorunmu acaba bu

işletim sistemim xp , msn uzantım gmail

Herhangi bir anti-virüs, firewall yazılımı kullanıyorsanız onu geçici olarak kapatın ve Windows Messenger'da oturum açmayı deneyin. MSN Messenger'ın yeni sürümleri biraz daha fazla donanım gücü gerektiriyor. Hele ki çok kalabalık bir listeniz varsa... Windows Messenger'da oturum açmayı deneyin. Son olarak herhangi bir eklenti kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız onları da devre dışı bırakın. Messenger'ı mümkün mertebede sadeleştirin ve öyle oturum açmayı deneyin...
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.