Alıntı
özlemmm adlı kullanıcıdan alıntı kimler kendini çevrimdışı gösteriyor, bunu nereden öğrenebilirim? tşk edrm. 
Bunu öğrenmenizin imkanı yok. Sadece bir yöntemle bazı kişilerin çevrimdışı olduğunu görebilirsiniz ancak yine de bunu öğrenmek olanaksız. En azından şu anda. O yöntemde; Messenger Plus Live'ın eklentisi olan Convo Notifier, Messenger Discovery Live ve bunlara benzer birkaç program sayesinde size konuşma penceresi açanları veya avatarınıza bakarken açtığı küçük sayfacık olduğunda size uyarı gelecektir ve böylece haberiniz olacaktır
Alıntı
omzo123 adlı kullanıcıdan alıntı öncelikle sorunuma cevap yazdığınız için çok teşekkür ederim..bu dediklerinizi yaptım ve initpki.dll yi yazdığımda olumlu yada olumsuz bir yanıt gelmedi.. msxml3.dll yi yazdığımda ''msxml3.dll içindeki dll registerserver başarısız oldu... dönen kod 0*80004005'' diye bir hata aldım.. bu hataları düzeltmem için ne yapmam gerekiyor acaba??
belki bi yararı olur diye şunuda söylemek istiyorum... kullandığım pcde 2 farklı oturum var.. diğer oturumda live çok rahat çalışıyor ama benim oturumda malesef çalışmıyor.. birde ben disk temizleme amaçlı C:/windows ve bazı dosyalardan içerik sildim.. acaba silerken sisteme bir zarar verdimde o yüzdenmi msn açılmıyor diye de düşünüyorum...
yardımınız için çok teşekkür ederim..
umarım bu dediklerimin bir yararı olur sizde başka bir çözüm önerisi getirirsiniz...
saygılar....
Rica ederim. initpki.dll i register ederken biraz bekletmesi normal ama 4-5 dakika bekletmesi normalin üstünde tabiki. Dediğiniz üzere Windows içindeki bazı dosyaları sildim derken msxml3.dll in bağlı olduğu dosya ve dosyacıklar silinmiş olabilir. Şu anda linki size veremediğim için MS XML3 ü söylemeyeceğim. Ancak şunu önerebilirim. Microsoft un sitesine gidip de arama çubuğundan yazarsanız, indirme linkini verecektir size. Oturum açamama sorununuz için de; açamadığınız oturumun bağlı bulunduğu dosyaları silin (C:\Documents and Settings\Bilgisayarı açtığınız oturum ismi\Contacts klasörü içinde). Silme işleminden sonra yeniden oturum açın (bahsi geçen kullanıcı adı ile).