Arama

Demir YumruK - avatarı
Demir YumruK
Ziyaretçi
14 Aralık 2007       Mesaj #222
Demir YumruK - avatarı
Ziyaretçi
Şampiyon olacağız

"F.Bahçe, Şampiyonlar Ligi kupasını alır. Çünkü rakipler bizden iyi değil".

F.Bahçe'nin eski başkanı Ali Şen, takımın Şampiyonlar Ligi şampiyonu olabilecek güçte olduğunu söyledi. Habertürk Televizyonu'na konuşan Ali Şen şunları anlattı: "CSKA Moskova maçında sahada bir dünya kulübünün futbol takımı vardı. Bu büyüklüğü sergileyen takım da tarih yazdı. AzizYıldırım'ın,Zico'nun büyük payı var bu galibiyette. Baş kahramanlar ise Alex ve Carlos'tu."

KADRO ÇOK GÜZEL

"Kadroyapısı çok güzel. Zico'nun ekibi iyi. Tam istenen bir kadro. Başarının sırrı ekonomi. Taraftarımız her maça geliyor. F.Bahçe'nin geliri giderinden fazla. Bütçe açık vermiyor. Yönetim de her maçta var. Bu birlik başarıyı getiriyor. Bence Şampiyonlar Ligi şampiyonu oluruz. Rakip takımları görüyorum, hiçbiri bizden çok iyi değil. Karşımıza kim çıkarsa çıksın turu geçeriz."

Artık rakip fark etmez

Fenerbahçeli futbolcu, Şampiyonlar Ligi 2. turunda hangi takımla eşleşeceklerinin önemli olmadığını söyledi. Futbolculardan Alex, Deivid, Volkan ve Lugano, "Hiçbir rakipten korkumuz yok. Karşımıza kim çıkarsa çıksın" dediler. F.Bahçe'nin rakibi 21 Aralık'ta belli olacak.

Milli Fener

Sarı-lacivertli ekibin getirdiği 0.75 puan sayesinde, şampiyon takımımız 2009-10 sezonunda Devler Ligi'ne direkt katılacak.

Fenerbahçe'nin CSKA'yı yenip Şampiyonlar Ligi'nde tur atlaması, Türkiye'nin UEFA sıralamasında bir sıra yükselmesini sağladı. Kanarya aldığı galibiyetle ülkemize 2 puan getirirken, tur atlamasından dolayı da 1 bonus puan kazandırdı. 3 puanın 4'e bölünmesiyle Türkiye'nin hanesine 0.75 puan eklendi ve haftaya 12. sırada giren Türkiye, İskoçya'yı geçerek 11. sıraya yerleşti.

SIRA G.SARAY'DA

2009-10 sezonundan itibaren uygulanacak yeni sistemde ilk 12 sıradaki ülkelerin şampiyonları, Devler Ligi'ne doğrudan katılma hakkı elde edecek. Bu arada Türkiye'nin 10. sıradaki Ukrayna'yı geçme şansı da yüksek. Çünkü Ukrayna'nın kupalarda takımı kalmadı. Eğer Galatasaray, Austria Wien'i yenerse Türkiye, Ukrayna'yı da geçip 10. sıraya yükselecek.
Murat DEMİRYAS

Gelen gideni aratmadı

F.Bahçe'de, kulübeden gelen oyuncuların performansı, as-yedek kavramının olmadığını ortaya koydu. Kaleyi Serdar'dan devralan Volkan, Önder'in yerine oynayan Gökhan, Kezman'ın yerine görev yapan Semih, Deniz'in sakatlığında Selçuk, Gökçek Vederson'dan formayı kapan Uğur hep alkış aldı.

2008'e zengin girecekler

Ligde Galatasaray'ı yenmesinin ardından Şampiyonlar Ligi'nde de CSKA Moskova'yı mağlup eden ve 2. tura yükselen Fenerbahçe'de yönetim kesenin ağzını açtı. Futbolcuların ortaya koyduğu mücedele ve kazanma hırsından çok memnun olan sarı-lacivertli yönetimin, yeni yıla kadar toplam 2 milyon euro prim dağıtacağı ifade edildi. Sarı-lacivertli oyuncular böylece 2008'e zengin olarak girecekler.

Zico'ya geniş yetki!

Şampiyonlar Ligi'nde büyük başarılar hedefleyen F.Bahçe yönetimi, bu amaca ulaşmak için ne gerekiyorsa yapacak

İste yeter

"Şampiyonlar Ligi'nde artık aslanların, kaplanların kapışması denilebilecek bir arenaya girdik. Kim çıkarsa dişe diş oynarız".

SAKATLIK KORKUSU

FBTV'deki 'Teknik Analiz' programa katılan Zico, "Rakip seçme durumunda değiliz. Gelen rakiple dişe diş oynarız. Rakiplerimiz çok güçlü, ama bize saygı duyuyorlar. Onlarda Pirlo, Kaka, Ronaldinho varsa bizde de Alex var. Bu süreçte tek korkum önemli sakatlıkların yaşanması" diye konuştu.

KİM GELİRSE GELSİN

Fenerbahçe Teknik Direktörü Arthur Zico, Şampiyonlar Ligi'nde bundan sonra hangi rakip gelirse gelsin Fenerbahçe'nin dişe diş mücadele edeceğini ifade etti. Brezilyalı hoca "Aslanların, kaplanların kapışması denilebilecek bir arenaya girdik. Bundan sonra kim gelirse onunla kapışacağız" dedi.

Fenerbahçe cari açığı kapatıyor!

DEVLET Bakanı Mehmet Şimşek, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticileri kabul etti. Hazine Müsteşarlığı'ndaki kabulde Yıldırım, Şimşek'e '15583' numaralı kongre üyeliği kartını takdim etti. Fenerbahçe taraftarı olan Şimşek, Kanarya'nın Şampiyonlar Ligi'nden elde ettiği gelirlerle ilgili olarak esprili bir şekilde, "Fenerbahçe, cari açığın kapanmasına yardım ediyor" dedi. Şimşek, takıma başarılar diledi.

Başkandan F.Bahçe'ye anıt sözü

BAHÇELİEVLER Belediye Başkanı Osman Develioğlu, F.Bahçe'nin, Devler Ligi'nde şampiyon olması halinde anıtını yaptırma sözü verdi. Develioğlu "Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi şampiyonu olması halinde, 'Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Anıtı'nı' hizmete sunmaktan da onur duyarız" açıklamasını yaptı.

Büyükelçiden itiraf

RUSYA'NIN Ankara Büyükelçisi Vladimir İvanovskiy, uzun yıllardır CSKA Moskova taraftarı olduğunu belirterek, "Ama CSKA'nın Fenerbahçe maçını kaybedeceğini biliyordum. Bunun için maça gitmedim" dedi. İvanovskiy, Fenerbahçe'ye 2. turda başarılar diledi.

Kazım ilk 11'e doğru

TEKNİK direktör Zico, G.Birliği maçında cezalı Deivid'in yerine Colin Kazım'a görev verecek. Zico diğer oyuncular için seçimi kendilerine bırakacağını belirterek "Herkes kendinden sorumlu. Sakatlık veya problem hisseden, isterse oynamayacağını bildirebilir" dedi.

Gül'den tebrik mesajı

CUMHURBAŞKANI Abdullah Gül, F.Bahçe'nin CSKA'yı 3-1 yenerek bir üst tura yükselmesi üzerine, başkan Aziz Yıldırım'a tebrik mesajı gönderdi. Gül mesajında, "F.Bahçe'nin üst tura çıkmasından mutluluk duydum. Bu başarıda emeği geçen herkesi tebrik ederim" dedi.
Yeneriz dedim, yendik

F.BAHÇE'NİN başarılı futbolcusu Selçuk, "G.Saray galibiyetinden sonra 'esas bayramı çarşamba günü yapacağız' demiştim. Söylediğim çıktı. F.Bahçelilere bayram sevinci yaşattığımız için çok mutluyuz" dedi. Selçuk, kendi performansının ise daha da artacağını söyledi.

Kanarya'ya Uğur getirdi

HAFTALAR sonra ilk 11'de yer bulmaya başlayan Uğur Boral, CSKA maçında adeta patlama yaptı. İlk kez forma giydiği Şampiyonlar Ligi maçında 2 gol atan sarı-lacivertli futbolcu, sabırla beklediği şansı iyi değerlendirdiğini söyledi.

ŞANS bulamadığı dönemlerde küsmeden çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Uğur, ''Bir gün bana da şans verileceğini biliyordum. Çok mutlu ve keyifliyim. Kendime güvenim yerinde. Bunun böyle süreceğini düşünüyorum'' dedi.

F.Bahçe günlüğü

Zico'nun rolü büyük

Ali Bilgin'den Zico'ya övgü. Brezilyalı hocanın, kazandıkları başarılarda çok büyük rolü olduğunu ifade eden genç futbolcu, ''Zico geçmişinde çok büyük bir futbolcuydu. Bu yeteneğini hocalığına da yansıtıyor. Fenerbahçe'nin kazandığı başarılarda Zico'nun rolü çok büyüktür'' dedi.

Deivid'ebir maç

PFDK, F.Bahçeli Deivid'e 1 resmi müsabakadan men cezası verdi. Kurul, Deivid'e bu cezayı F.Bahçe-G.Saray maçında rakip takım futbolcusuna tahrik sonucu eylemli saldırıda bulunmaktan kestiğini açıkladı. Deivid, Hakan Balta'ya kafa atmıştı.

Hazırlıklar başladı

F.Bahçe, G.Birliği maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı. Dün Zico yönetiminde 1 saat 20 dakika süren antrenmanda, CSKA maçında forma giyen oyuncular rejenerasyon çalışması yaparken, ötekiler koşu, koordinasyon ve pas çalıştı. İdman, çift kale maçla bitti.

Biletler satışa çıktı

F.BAHÇE'NİN Trabzon ile oynayacağı ilk yarının son karşılaşmasının biletleri dün satışa sunuldu. 22 Aralık Cumartesi günü saat 19.00'da oynanacak maçın bilet fiyatları şöyle: Telsim 30, Migros 30, Fenerium üst 60, Fenerium Alt 100, 150, 175, 225 YTL.

13 maçtır yenilmiyor

Fenerbahçe'nin pazar günkü rakibi Gençlerbirliği karşısında büyük bir üstünlüğü bulunuyor. Ligde başkent ekibi karşısında oynadığı son 13 maçı da kaybetmeyen sarı-lacivertliler 9 galibiyet, 4 beraberlik elde etti. Gençlerbirliği, Fenerbahçe'yi en son 26 Ağustos 2000 senesinde evinde yenmişti.