Gelen gideni aratmadı F.Bahçe'de
, kulübeden gelen oyuncuların performansı, as-yedek kavramının olmadığını ortaya koydu. Kaleyi
Serdar'dan devralan
Volkan,
Önder'in yerine oynayan
Gökhan, Kezman'ın yerine görev yapan
Semih, Deniz'in sakatlığında Selçuk,
Gökçek Vederson'dan formayı kapan
Uğur hep alkış aldı.
2008'e zengin girecekler
Ligde Galatasaray'ı yenmesinin ardından Şampiyonlar Ligi'nde de
CSKA Moskova'yı mağlup eden ve 2. tura yükselen Fenerbahçe'de yönetim kesenin ağzını açtı. Futbolcuların ortaya koyduğu
mücedele ve kazanma hırsından çok memnun olan sarı-lacivertli yönetimin, yeni yıla kadar toplam
2 milyon euro prim dağıtacağı ifade edildi. Sarı-lacivertli oyuncular böylece
2008'e zengin olarak girecekler.
Zico'ya geniş yetki!
Şampiyonlar Ligi'nde büyük başarılar hedefleyen F.Bahçe yönetimi, bu amaca ulaşmak için ne gerekiyorsa yapacak
İste yeter
"Şampiyonlar Ligi'nde artık aslanların, kaplanların kapışması denilebilecek bir arenaya girdik. Kim çıkarsa dişe diş oynarız".
SAKATLIK KORKUSU
FBTV'deki '
Teknik Analiz' programa katılan
Zico, "Rakip seçme durumunda değiliz. Gelen rakiple dişe diş oynarız.
Rakiplerimiz çok güçlü, ama bize saygı duyuyorlar. Onlarda
Pirlo, Kaka, Ronaldinho varsa bizde de
Alex var. Bu süreçte tek korkum
önemli sakatlıkların yaşanması" diye konuştu.
KİM GELİRSE GELSİN
Fenerbahçe Teknik Direktörü
Arthur Zico, Şampiyonlar Ligi'nde bundan sonra hangi rakip gelirse gelsin
Fenerbahçe'nin dişe diş mücadele edeceğini ifade etti. Brezilyalı hoca "Aslanların,
kaplanların kapışması
denilebilecek bir arenaya girdik. Bundan sonra kim gelirse onunla kapışacağız" dedi.
Fenerbahçe cari açığı kapatıyor!
D
EVLET Bakanı
Mehmet Şimşek, Fenerbahçe Başkanı
Aziz Yıldırım ve yöneticileri kabul etti. Hazine Müsteşarlığı'ndaki kabulde
Yıldırım,
Şimşek'e '15583' numaralı kongre üyeliği kartını takdim etti.
Fenerbahçe taraftarı olan Şimşek,
Kanarya'nın Şampiyonlar Ligi'nden elde ettiği gelirlerle ilgili olarak esprili bir şekilde, "
Fenerbahçe, cari açığın kapanmasına yardım ediyor" dedi. Şimşek,
takıma başarılar diledi.
Başkandan F.Bahçe'ye anıt sözü
B
AHÇELİEVLER Belediye Başkanı
Osman Develioğlu, F.Bahçe'nin, Devler Ligi'nde şampiyon olması halinde anıtını yaptırma sözü verdi.
Develioğlu "Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi
şampiyonu olması halinde, 'Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Anıtı'nı' hizmete
sunmaktan da onur duyarız" açıklamasını yaptı.
Büyükelçiden itiraf
R
USYA'NIN Ankara Büyükelçisi
Vladimir İvanovskiy, uzun yıllardır
CSKA Moskova taraftarı olduğunu belirterek, "Ama CSKA'nın Fenerbahçe maçını kaybedeceğini biliyordum. Bunun için maça gitmedim" dedi.
İvanovskiy, Fenerbahçe'ye 2. turda başarılar diledi.
Kazım ilk 11'e doğru
T
EKNİK direktör
Zico, G.Birliği maçında cezalı
Deivid'in yerine
Colin Kazım'a görev verecek. Zico diğer oyuncular için seçimi
kendilerine bırakacağını belirterek "Herkes
kendinden sorumlu. Sakatlık veya problem hisseden, isterse oynamayacağını bildirebilir" dedi.
Gül'den tebrik mesajı
C
UMHURBAŞKANI Abdullah Gül, F.Bahçe'nin
CSKA'yı 3-1 yenerek bir üst tura yükselmesi üzerine, başkan
Aziz Yıldırım'a tebrik mesajı gönderdi.
Gül mesajında, "
F.Bahçe'nin üst tura çıkmasından
mutluluk duydum. Bu başarıda emeği geçen
herkesi tebrik ederim" dedi.
Yeneriz dedim, yendik F.BAHÇE'NİN başarılı futbolcusu
Selçuk, "G.Saray galibiyetinden sonra 'esas bayramı çarşamba günü yapacağız' demiştim.
Söylediğim çıktı. F.Bahçelilere bayram sevinci yaşattığımız için çok mutluyuz" dedi.
Selçuk, kendi performansının ise daha da artacağını söyledi.
Kanarya'ya Uğur getirdi
HAFTALAR sonra ilk 11'de yer bulmaya başlayan Uğur Boral, CSKA maçında adeta patlama yaptı. İlk kez forma giydiği Şampiyonlar Ligi maçında 2 gol atan sarı-lacivertli futbolcu, sabırla beklediği şansı iyi değerlendirdiğini söyledi.
ŞANS bulamadığı dönemlerde küsmeden çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Uğur, ''Bir gün bana da şans verileceğini biliyordum. Çok mutlu ve keyifliyim. Kendime güvenim yerinde. Bunun böyle süreceğini düşünüyorum'' dedi.
F.Bahçe günlüğü
Zico'nun rolü büyük
Ali Bilgin'den Zico'ya övgü. Brezilyalı hocanın,
kazandıkları başarılarda çok büyük rolü olduğunu ifade eden genç futbolcu, ''Zico geçmişinde çok
büyük bir futbolcuydu. Bu yeteneğini hocalığına da yansıtıyor. Fenerbahçe'nin kazandığı başarılarda Zico'nun rolü
çok büyüktür'' dedi.
Deivid'ebir maç
PFDK, F.Bahçeli Deivid'e 1 resmi müsabakadan men cezası verdi. Kurul, Deivid'e bu cezayı F.Bahçe-G.Saray maçında rakip takım futbolcusuna tahrik sonucu eylemli saldırıda bulunmaktan kestiğini açıkladı. Deivid, Hakan Balta'ya kafa atmıştı.
Hazırlıklar başladı
F.Bahçe, G.Birliği maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı. Dün
Zico yönetiminde 1 saat 20 dakika süren antrenmanda,
CSKA maçında forma
giyen oyuncular rejenerasyon
çalışması yaparken, ötekiler koşu, koordinasyon ve pas çalıştı. İdman, çift kale maçla bitti.
Biletler satışa çıktı
F.BAHÇE'NİN Trabzon ile oynayacağı ilk yarının son karşılaşmasının biletleri dün satışa sunuldu. 22 Aralık Cumartesi günü saat 19.00'da oynanacak maçın bilet fiyatları şöyle: Telsim 30, Migros 30, Fenerium üst 60, Fenerium Alt 100, 150, 175, 225 YTL.
13 maçtır yenilmiyor
Fenerbahçe'nin pazar günkü rakibi
Gençlerbirliği karşısında büyük bir üstünlüğü bulunuyor. Ligde başkent ekibi karşısında oynadığı
son 13 maçı da kaybetmeyen sarı-lacivertliler 9 galibiyet, 4 beraberlik elde etti. Gençlerbirliği,
Fenerbahçe'yi en son 26 Ağustos 2000 senesinde
evinde yenmişti.