Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Mart 2006       Mesaj #434
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Kalinti adlı kullanıcıdan alıntı

Arkadaslar ben dun saat 9 dan beri msn ne giremiyorum ne msn e girebiliyorum nede hotmail den emaillerime bakabiliyorum msn de adresimi ve sifremi yazıyorum bana hemen sorun gider hatası veriyor orda onar diyorum bana verdigi hata ((ag gecitiniz cevrimdısı gorunuyor)) ne passport.net acılıyor nede hotmail deki oturumum bu sorunu niye veriyor Msn Cry Msn Cry Msn Cry dun virus aramasında makinede virus buldu onuda sildim ama hala acılmıyor msn oturumum tek bu adres degil butun aadreslerim acılmıyor (gmail mynet hotmail) ne yapmam gerekiyor bu hatayı nasıl duzeltirim bana bir yardım ederseniz cok sevinirim

Alıntı
iskocyali_kemal adlı kullanıcıdan alıntı

site görevlileri msnem açılmıyor onar diyince anahtar bağı noktasında hata veriyor yani olmuyor msnin eski sürümündede oluyor aynı şeyler olmuyor yardım edin ne olur

Merhaba İLk OLarak Msn ni Kapat Daha Sonra Monitörün Sağ ALt Köşesinde ki Saat e İki Kere TıkLa ve Gün/Ay Hatta Saatin DoğruLuğunu KesinLeştir.. Daha Sonra SırasıyLa BaşLat > ÇaLıştır > regsvr32 softpub.dll Yazıp Enter Yapın....kolay gelsin
Son düzenleyen Blue Blood; 19 Mart 2006 12:58 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi