Önce Wien'i yen
Austria Wien'in asla hafife alınmamasını isteyen Alman hoca, "Turu geçebilmemiz için önce biz 3 puan almalıyız. Diğer maça sonra bakarız" dedi.
UEFA Kupası'nda yarın Austria Wien ile kader maçına çıkacak olan G.Saray'da teknik direktör Feldkamp'tan oyunculara uyarı geldi. Turu geçmesi için kazanmanın dışında Panionios'un da puan kaybına ihtiyacı olan Aslan'da herkesin aklının Panionios- Bordeaux maçında olduğunu gören Alman hocanın, "Siz kendi işinize bakın. Wien'i daha yenmedik" dediği öğrenildi.
FORVET ÇİFT OLACAK
Tecrübeli teknik adamın, "Turu geçebilmemiz için öncelikle bizim maçımızı kazanmamız lazım. Austria Wien kesinlikle hafife alınacak bir takım değil. Helsingborg'a nasıl yenildiğimiz bize ders olmalı" ifadesini kullandığı bildirildi. Öte yandan G.Saray'ın hocası Kalli'nin yarın sahaya hücuma dönük bir takım çıkaracağı öğrenilirken, forvette Nonda ile Ümit ikilisinin yer alması bekleniyor.
Kalli yine bombaladı
G.Saray'ın Alman çalıştırıcısı takımdan memnun olduğunu belirtip, transfer sıkıntısından bahsetti.
G.Saray'ın sözünü esirgemeyen hocası Feldkamp yine ilginç açıklamalar yaptı. Takımın sezonun ilk yarısında gösterdiği performanstan memnun olduğunu belirten Kalli, Austria Wien ve G.Birliği OFTAŞ maçlarında da iyi futbol ve galibiyet beklediğini söyledi. Alman çalıştırıcı takımdaki sorunlara da değinirken, yönetimden transfer için randevu alamadığından yakındı. Kalli, "Adnan bey ne zaman uygun olur bilemiyorum" diyerek Polat'a gönderme yaptı.
ADNAN BEY UYGUN MU?
Kalli şöyle konuştu: "Transfer konusunu görüşmek için Adnan Polat'tan randevu almaya çalışıyorum. Hasan'ın ayrılmak istediği söyleniyor. Yönetim ile ne konuştuğunu da Adnan bey uygun olduğunda öğreneceğim. 24 Aralık'ta Almanya'ya gideceğim. Gitmeden önce ricalarımı ona aktarmaya çalışacağım. 1-2 oyuncuyu göndermek istiyorum ama hepsinin sözleşmesi var. Gönderebilir miyim bilmiyorum."
Solda nöbet değişikliği
Sol bekte ilk onbire demir atan Hakan Balta'nın UEFA listesinde isminin olmaması, Volkan Yaman'a yeniden gün doğurdu. Kalli yarınki Austria Wien maçında mecburen Volkan Yaman'a görev verecek. F.Bahçe derbisinde bulduğu şansı iyi değerlendiremeyen Volkan, "Bu kez daha iyi oynayacağım. İnşallah kazanıp turu geçeceğiz" dedi.
İkisi de oynamıyor
Kalli, Lincoln ve Linderoth'un Austria Wien maçında da oynamayacaklarını açıkladı. İki yıldız için doktorlarla görüştüğünü belirten Alman hoca, "Lincoln ve Linderoth bu maçta da görev alamayacak. Sakatların durumunda önemli bir değişiklik yok" dedi.
Arda Turan'ı kovayım mı?
KALLİ, Sivas maçında Servet ile tartışan, oyundan aldığı için kendisine hareket yapan Arda ile ilgili, "Ceza verecek misiniz" sorusuna ise şu cevabı verdi: "Ne yapayım... Onu kovayım mı? Arda'nın yaptığını asla kabullenemem. Bunu ilk önce belirteyim. Ama konu ben değilim. Konu tamamen G.Saray. Bu tür davranışlar kulübü, camiayı, yönetimi ilgilendirir. Davranışı başkan ve yönetimimiz de görüyor."
Kayserili gözdeler
G.SARAY'da ara transfer için listenin başında Kayserisporlu Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz var. Kayserispor 2 oyuncuyu da vermeye niyetli değil. G.Saray yönetimi ise ısrarlı davranarak fiyatı artırıp, takasta oyuncu vermeyi teklif ederek işi bitirmek istiyor.