Arama

Demir YumruK - avatarı
Demir YumruK
Ziyaretçi
18 Aralık 2007       Mesaj #224
Demir YumruK - avatarı
Ziyaretçi
Füzeci Carlos

İngiliz The Sun gazetesinin yaptığı değerlendirmede sarı-lacivertli futbolcu için "Onu Fenerbahçe'de de izlemek çok keyifli" denildi.

Fenerbahçe'ye süper futboluyla büyük katkı sağlayan Roberto Carlos'a bir gurur daha... İngiliz The Sun gazetesinin değerlendirmesinde, Fenerbahçe forması giyen Brezilyalı yıldız Roberto Carlos dünyanın en iyi serbest atış kullananları arasında yer aldı. Sambacın.ın yanı sıra sarı-lacivertli ekipte oynamış olan Van Hooijdonk da listede kendine yer buldu.

UNUTULMAYAN GOLÜ

Carlos
için değerlendirmede şu cümlelere yer verildi: "Aynı taktikle atış kullanmayı uzun zamandır deniyor ama bu taktik işe yaradığında muhteşem oluyor. 1997'de Fransa karşısında sol ayağının dışıyla 38 metreden çektiği şutta Barthez, üzerine gelen topla kıpırdayamadı ama top 3 metreyi aşan bir falso alarak ağlarla buluştu.

BÜYÜK BİR ZEVK

Yapılan değerlendirmede Roberto Carlos için kullanılan son cümle ise "Real Madrid'de efsaneleşen Fenerbahçeli yıldızı izlemek büyük bir zevk" oldu. Dünyanın en iyi serbest atış kullanan diğer isimleri ise şöyle: "Jose Luis Chilavert, Paul Gascoigne, Stuart Pearce, Hooijdonk, Matt Le Tissier, Mihajlovic, Juninho ve Beckham."

Bu olmadı Semih!

Son haftalarda Fenerbahçe'de ilk 11'in değişmez ismi olan golcü futbolcunun "Yabancılara tanınan hoşgörü bize gösterilmiyor" açıklaması şaşkınlık yarattı

Bu olmadı Semih!

Son haftalarda Fenerbahçe'de ilk 11'in değişmez ismi olan golcü futbolcunun "Yabancılara tanınan hoşgörü bize gösterilmiyor" açıklaması şaşkınlık yarattı.

OYNUYOR AMA...

Gençlerbirliği'ne iki gol atarak Fenerbahçe'yi galibiyete taşıyan Semih Şentürk ilginç konuştu. Son haftalarda sürekli olarak ilk 11'de şans bulan ve Mateja Kezman'ı yedek kulübesinde bırakan sarı-lacivertli oyuncunun, buna rağmen "Yabancılara tanınan hoşgörü bize tanınmıyor" açıklaması
kafalarda soru işareti bıraktı.

TRANSFER YORUMU!

Semih Şentürk'ün yaklaşan ara transfer öncesinde "Takım iyi gidiyor yabancı futbolcuya gerek yok. Bu şekilde de Avrupa'da başarıya ulaşılabilir" demesi de sarılacivertli yönetimin dikkatini çekti. Fenerbahçe yönetiminin, transfer konusunda ilginç demeçler veren Semih Şentürk'e bu nedenden dolayı uyarı yaptığı öğrenildi.

Kezman yolcu

Slovenian TV'ye konuşan Sırp oyuncu "Türkiye'de mutlu değilim" dedi ve ekledi: Ayrılmak istiyorum.

Tamamen iyileşmesine rağmen 11'de yer bulamadığı için moralsiz olan ve bu yüzden önce CSKA Moskova maçı sonrası galibiyet sevincine katılmayan, son olarak Gençlerbirliği karşılaşmasında ısınmaya çıkmayan Kezman'ın Türkiye defterini kapattığı ileri sürüldü. 1907haber.com adresli internet sitesinin haberine göre, Kezman, Slovenian TV'ye önemli açıklamalar yaptı.

DÖNMEYEBİLİRİM

Sitenin haberine göre Kezman'ın açıklamaları şöyle: "Türkiye'de mutlu değilim. Oynamıyorum. Buraya kulübede oturmaya gelmedim. Artık burada kalmayı düşünmüyorum. Trabzon maçı sonrası ülkeme gideceğim ve geri dönmeyi düşünmüyorum. Noel'i ülkemde geçireceğim. Burada gelen teklifleri değerlendireceğim daha sonra kararımı vereceğim."