Arama

Biz Bize / Sanal Günlük - Tek Mesaj #514

MYDMR - avatarı
MYDMR
Ziyaretçi
18 Aralık 2007       Mesaj #514
MYDMR - avatarı
Ziyaretçi
bugün cok degişik bi gündü.iyimi desem kötü mü hic bilemiorum.tabiki tüm gün okuldaydım.arkadaslarla derslerle ugrastık durduk işte günlügüm.Msn Winkbugün kızlar wc sindeki bi olayı anlatmak istiorum cidden cok komikti ve acayip eglendim diyebilirim.ben karakızım ve diger arkadasım süpersinle lavaboya gittik.bizim karakız makyaj tazeleyecek yaRoflaynanın birine gitti ve göz kalemiyle ugrasıyo.tabi bende onu izliorumMsn Grinaynanın yanındaki fayansın birinde kalp icine yazılmıs ömer ismini gördüm ve ömer yazmıslar dedim karakızıma.o da hala kendiyle ugrasıo aynada.bi an dikkatini toplayamadı galiba ve bana dediki efendim kimmiş ne yazmıs kim yazmıs gibi bişey söyledi.bende dedimki bilmem tarihcesi yazmıyoRoflRofltabi beni epey bi kovaladı söyle katları kosarak dolandım yani sayesinde saolsunMsn Grintabi biz bu arad ögle arasındaydık.su kalbime gömerim ozaman sarkısı varya onu degiştirip sölüyoruz artık biz 'kantine inelim o zamann' diyeRoflsölüyoruz biz.kantine inelim dedik.inmesine indik de tüm moral düzeyim sıfırlandı günlük.kamille kavga ettim kantinde.gerci bi sucu yoktu dogrusu.cay ile kola alıyordu kantinden kendine ve o cok degerli sinif arkadaslarına galibaMsn TongueMsn Grin.aldım cayın birini yere döktümMsn Grino da tabi baktı epey bi suratıma.ama kızmadı gerci kızamazki ya.oglan bi kere yakalamıs beni.öyle baktı suratıma.bizde daha fazla durmadan gittik yanından..bundan sonra böle günlükcüm.acımak yok.acıyınca acınacak duruma düsüyosunMsn Wink