Arama

Demir YumruK - avatarı
Demir YumruK
Ziyaretçi
21 Aralık 2007       Mesaj #414
Demir YumruK - avatarı
Ziyaretçi
Bu daha başlangıç

Galatasaray'da çok mutlu olduğunu belirten Kongolu: Yakında herkes gerçek Nonda'yı görecek ve benden övgüyle bahsedecek.

Bu sezon ligde 6 gol atan ve Ümit'le birlikte en golcü ismi olan Nonda, Fotomaç'a özel açıklamalar yaptı. Sarı-kırmızılı ekibin, Afrika'da bile yakından tanındığını ve Galatasaray'dan teklif aldığında gurur duyduğunu ifade eden yıldız oyuncu, "Arkadaşlarım, taraftarlar ve basın beni hemen kabul ettiler. Bu yüzden Türkiye'de olmaktan çok mutluyum" diye konuştu.

KEYİF ALIYORUM

Sarı-kırmızılı forma altında büyük başarılar yaşamak istediğini kaydeden Nonda şöyle devam etti: "Türkiye'ye geleli kısa bir zaman oldu ve buradaki kariyerimin daha başındayım. Esas Nonda'yı yakında herkes görecek. Kontratım bitince eminim ki herkes benden övgüyle bahsedecek." Nonda, takımdaki diğer golcüleri çok beğendiğini de sözlerine ekledi.

Bol şanslar

Bordeaux'nun Panionios'u yenmesiyle gruptan çıkabilen Aslan'ı üçüncü turda birbirinden güçlü takımlar bekliyor.

14.00'TE ÇEKİLECEK

UEFA Kupası'nda grubunda 3. olarak turlayan G.Saray'ın rakibi bugün belli oluyor. Kura çekimi, İsviçre'de gerçekleştirilecek. Cimbom ise UEFA'da grubunu 3. bitirdiği için, diğer gruplarda ilk sırayı elde eden ekiplerden biriyle eşleşecek. Statü gereği Bordeaux ile karşılamayacak G.Saray'ın rakipleri dün UEFA'da oynanan maçlar sonucunda netleşti. İşte Aslan'ın muhtemel rakipleri:

NİHAT DA ÇIKABİLİR

Almanya'dan Bayern Münih, Bayer Leverkusen ve Hamburg, İngiltere'den Everton, İspanya'dan Getafe, Atletico Madrid ve milli oyuncumuz Nihat'lı Villarreal. UEFA'da grup maçlarında ilk sırada alan ekipler, ilk maçları deplasmanda olmak üzere, 3. sırada tamamlayan ekiplerle karşılaşacak. G.Saray ilk karşılaşmasını 13 Şubat, rövanşı ise 21 Şubat'ta oynayacak.

Sabır gerekli

"Belki de Süper Lig'in en iyi futbolcusu ama zaman tanınmalı. Ne yazık ki Türkiye'de baskı ortamı var".

ÇOK KALİTELİ BİR YILDIZ

Sezon başı Galatasaray'dan Avusturya'nın Red Bull Salzburg takımına transfer olan Sasa İliç, İstanbul'da güzel günlerinin geçtiğini söyledi. Sırp oyuncu, sarı-kırmızılı takımın yeni transferi Lincoln için, "Belki de Türkiye liginin en iyi futbolcusu, ama biraz sabır gösterilmeli. Onun kalitesini tartışmaya gerek yok" diye konuştu.

KAZANMAK ZORUNDASIN

İliç, Türkiye'de futbolcular üzerinde çok büyük baskı olduğunu ve bunun futbolcuların performansını etkilediğini söyledi. Sırp oyuncu sözlerini şöyle tamamladı: "Avusturya'da böyle bir baskının çok fazla olduğunu söyleyemem. Türkiye'de hep kazanmak zorundasınız. Yine de zaman zaman İstanbul'u çok özlüyorum."