Arama

Tarkan - Tek Mesaj #9

NihLe - avatarı
NihLe
Ziyaretçi
25 Aralık 2007       Mesaj #9
NihLe - avatarı
Ziyaretçi
Metamorfoz - Tarkan
DMC - 2007
Ad:  424px-Tarkan_metamorfoz.jpg
Gösterim: 369
Boyut:  45.9 KB

Tarkan, yoğun ve titiz çalışmalarının ardından hazırlanan yeni albümü “Metamorfoz”la 27 Aralık'ta sevenleriyle buluşuyor.

Yıllardır içinde yaşadığı süregelen değişimi, özgünleştirdiği ritim ve soundlarla biçimlendiren Tarkan bu başkalaşımı, yine cesur bir şeffaflıkla sevenleriyle paylaşıyor. Bu anlama vurgu yaparak isimlendirdiği “Metamorfoz” albümü; dinleyenlerine farklı, enerjik yapısıyla samimi ve hassas bir derinlikle sesleniyor. Dinamik ve orjinal tarzını kendine özgü yorumuyla güçlendiren Tarkan, “Metamorfoz”la müzik endüstrisine yeni bir soluk getiriyor.

Şarkı sözlerinin tamamının, bestelerinse yedi tanesinin Tarkan’a ait olduğu albümde, Ozan Çolakoğlu’nun da bir bestesi bulunuyor. İki şarkının bestesi ise; albümün prodüktörlüğünü de birlikte üstlenen yine Tarkan ve Ozan Çolakoğlu’na ait.

25 Aralık’ta ilk kez ve sadece Powertürk’ten sevenlerine ulaşan albümün çıkış parçası olan “Vay Anam Vay”a Kıvanç Baruönü yönetmenliğinde bir videoklip çekildi.

Tarkan dalga dalga hasretle büyüyen ayrılıktan sonra, yeniden kavuşmanın tüm sıcaklığı ve tatlı telaşıyla buluşuyor sevenleriyle...

1.Vay Anam Vay
2.Dilli Düdük
3.Arada Bir
4.İstanbul Ağlıyor
5.Hop Hop
6.Dedikodu
7.Bam Teli
8.Gün Gibi
9.Çat Kapı
10.Pare Pare
Son düzenleyen NihLe; 25 Aralık 2007 16:24