Arama

melish - avatarı
melish
Ziyaretçi
21 Mart 2006       Mesaj #396
melish - avatarı
Ziyaretçi
Giderken, Aralarken ve Dönüp Bakarken...

Bir hikaye… Kısa, kısaltılmış, kıssadan hisseler çıkartılmış, yarım bırakılmış, yıpratılmış, yabancılaştırılmış, yapmacıklaştırılmış, yıpratılmış, soğuk, ıssız, kendine ve kendi sevgilerine küs…

Bir hikaye… Uzun, up uzun, sevgi dolu; kardeşlik dolu, sevinç, sempati ve empati dolu.. Vefa dolu, yalansız, riyasız, saf, temiz, uykusuz ama dinç; yok ama var; giden ama uzaklaşmayan, susan ama iletişimi koparmayan…

Bir hikaye… Bir iken bin olan, otururken ayaklanan, uyurken uyanan, uzakları yakın eden, tek başına ağlayan ama hep, hep beraber gülen, Gerçekten gülen, içten gelen, içi-dışı bir. Hatta tüm köşegenleri eşit…

Bir hikaye… Daha çok bir arada kalabilmek, birlikte olabilmek için saatlere dakika, günlere saat eklemiş. Encümen kararı ile haftayı 8 güne çıkartmış. Tamam, encümene kadar çıkamasa da yüreklerde bir olmak için haftayı 8 güne çıkarmış ve hepsini sevgileriyle; sevgilileriyle paylaşmış. Didinmiş, uğramış ama hiçbir zaman yorulmamış…

Bir hikaye… Eti senin, kemiği sokak köpekleri için özenle ayıklanmış.

Bir hikaye… Tatlı

Bir hikaye… Çoğu zaman kırılmış ama hiç kırmamış ya da hep kırmış, hiç kırılmamış, belki de bazen kırılmış bazen kırmış, D) Hiçbiri E) Hepsi

Bir hikaye… 13.392.000 saniye…

Bir hikaye… Yabancısı olduğum bir şey değil yabancılar…

Bir hikaye… Gidişi kat-i, dönüşü beklenilesi, muallâk…

Bir hikaye… Mitsubishi, 336 beygir gücünde. Vur yükü sırtına, vur rampaya bayıra(!)

Bir hikaye… Güneşler açtıkça canlanmış, hiç solmamış…

Bir hikaye… Onunla sevebilen, onunla nefret eden…

Bir hikaye… Dostlarıma, bir zamanlar dostum olanlara, dostluklarını hak edemediklerime ve dost sandıklarıma…

Bir hikaye… İstenmemiş ama yine de terk etmemiş…

Bir hikaye… Hani benim kiraz ağacı altında şıra olan sevinçlerim, umutlarım, ayakkabılarım, mp3 çalarım, gelmeyin üzerime çok feci ağlarım…

Bir hikaye… Unuttuklarım, söylemediklerim, söylemeyeceklerim, söyleyemediklerim, bir zamanlar söylediklerim ama hiçbir zaman zoraki söylemediklerim…

Bir hikaye… Mademki diyor durumumuz budur usta. O zaman bunu kaydedelim…

Bir hikaye… Balık gibi yüzgen, Kuş gibi uçkan, Arı gibi çalışkan, Kristal gibi kırılgan!

Bir hikaye… Nerdesin sevgilim Gel… Gel.. .Gel… Gözlüyorum yolunu…

Bir hikaye… Herkesten bir parça, Bir beni eksik, ben de, şöyle gamzesinden yukarı…

Bir hikaye… Biraz benden, biraz senden, biraz bizden, oradan, buradan azıcık da ucundan…

Bir hikaye… Herkese, her şeye… Kendime itafen…

Bir hikaye… Tutk-i mucizeyi ne desem laf değil işte...

Bir hikaye… Sigarası olan var mı?

Giderken, aralıkken kapı hani; hani tam da kapatmak üzereyken arkamdan kapıyı, dönüp son kez bakarken; çoğu zaman sinirlendirdiğim, kırdığım, üzdüğüm, ara sıra gülümsetebildiğim; sevdiklerim, sevgisini hak edebildiklerim, bir zamanlar beni seven lakin şu an kanlı bıçaklı olduklarım... Gidip dönebilmek, dönüp görebilmek ümidiyle helal edin hakkınızı...

alıntıdır