Arama

Demir YumruK - avatarı
Demir YumruK
Ziyaretçi
26 Aralık 2007       Mesaj #421
Demir YumruK - avatarı
Ziyaretçi
Öncelik Aslan'ın

"Kulübün menfaatine uyarsa giderim Yoksa buradan ayrılmayı düşünmem".

Fiorentina ve Palermo'dan transfer teklifi alan Arda, şartlar oluşmadığı sürece ayrılmayı düşünmediğini söyledi. Genç futbolcu, "Ben Galatasaray'da mutluyum. Çok da başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Bu başarı hepimizin eseri. Öncelikli tercihim Galatasaray'da kalmak. Yöneticiler ne düşünür bilmiyorum ancak benim gönlüm viewads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA
burada forma giymekten yana'' açıklamasını yaptı.

KÂRLI ÇIKARLARSA

Gitme ihtimalinintek nedene bağlı olabileceğini belirten başarılı futbolcu, "Benim için kulübümün menfaatleri de önemli. Beni isteyenler önce kulübümle anlaşmalı. Eğer kulübüm bu transferden kârlı çıkacaksa o zaman gitmeyi düşünebilirim. Ancak gideceğim yerde mutlu olmam da önemli. Avrupa'da iyi bir takımda forma giymeyi her futbolcu gibi ben de isterim" diye konuştu.
G.Saray'a ''Evet!''

Feldkamp'tan ümidini kesen Galatasaray, takımın başına getirmeyi düşündüğü Mircea Lucescu ile görüşmelerini sürdürüyor. Lucescu, yöneticilere "Önce Kalli'nin durumu netleşmeli. Sonra da kulübümü ikna etmelisiniz. Ben gelmeye hazırım" dedi. Dün tüm Türkiye, Galatasaray'ın Lucescu ile ilgilendiğini Fotomaç'tan öğrendi. Bu haber sarı-kırmızılı taraftarlar arasında büyük heyecan yarattı.

Lucescu hazır

Shakhtar'la 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Rumen hocanın "Kulübümle el sıkışın, seve seve gelirim" dediği öğrenildi.

Teknik direktör Karl Heinz Feldkamp ile yollarını ayırmayı planlayan Galatasaray, Mircae Lucescu'nun transferinde önemli adımlar attı. Geçtiğimiz günlerde Rumen teknik adama "Birlikte çalışalım" teklifini yapan sarı-kırmızılı yönetim, Lucescu'dan olumlu yanıt aldı. Tecrübeli teknik adamın, "Shakhtar viewads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA
Donetsk ile 1 yıl daha anlaşmam var. Eğer bunu hallederseniz seve seve Galatasaray'ın başına geçebilirim" diyerek yönetime yeşil ışık yaktığı öğrenildi.

TEK SORUN TAZMİNAT

Lucescu'
dan aldığı olumlu cevap üzerine Galatasaray, Shakhtar Donetsk kulübüyle irtibata geçmeye hazırlanıyor. Rus kulüple tazminat konusunda el sıkışmanın yollarını arayacak olan Galatasaray'ın bu nedenle 2 milyon doları gözden çıkardığı da gelen haberler arasında. Sarı-kırmızılı yönetim, Lucescu'nun transferini netleştirip, Rumen teknik adamın isteği doğrultusunda ara transfere yön vermeyi planlıyor.

Vazgeçilmez ikili

17 maçın 16'sında da oynayan iki futbolcu, toplam 1140'ar dakika ile ilk yarıda takıma damga vurdular.

EN İSTİKRARLILAR

Galatasaray'ın ilk yarıdaki en istikrarlı futbolcuları Servet ve Song oldu. 17 maçın 16'sında forma giyen oyunculardan Servet, sadece Kasımpaşa karşılaşmasında sakatlığı nedeniyle dinlendirildi, Song da cezası nedeniyle Sivas maçında oynayamadı. Toplam 1140'ar dakika sahada kalan iki futbolcu, teknik direktör Feldkamp'ın vazgeçilmezleri olarak ilk yarıya damgalarını vurdular.

GENÇLER DE İDDİALI

Altyapısından yetiştiği Galatasaray'a bu sezon transferle dönen kaleci Orkun ise 15 maçta 1350 dakika sahada kaldı. Feldkamp'ın bankolarından olan Orkun, tecrübeli isimlerden sonra en çok forma giyen futbolcu durumunda. Yine altyapıdan yetişen bir başka isim Uğur da 16 maçın 12'sinde ilk 11'de giydi ve 1191 dakika ile Orkun'u takip etti.

Hakan'a Sivas yoları

Forvet hattını güçlendirmek isteyen Galatasaray, Sivasspor ile golcü Mehmet Yıldız pazarlığında son noktaya geldi. 2.5 milyon doları kabul eden Yiğidoların, sarı-kırmızılı yönetimden Hakan Şükür'ü istediği öğrenildi. Galatasaray ise Sivasspor'a genç futbolcu Özgürcan'ı öneriyor. Pazarlıklar kıyasıya sürerken, Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, Adnan viewads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA
Polat ile görüştüklerini belirterek, "Hakan Şükür'ün Sivasspor forması giymesi bizi çok memnun eder" ifadelerini kullandı. Hakan Şükür ise "Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun kan kardeşimdir. Ben yurt dışından gelen tekliflere sıcak bakıyorum" dedi.