Arama

Demir YumruK - avatarı
Demir YumruK
Ziyaretçi
26 Aralık 2007       Mesaj #227
Demir YumruK - avatarı
Ziyaretçi
Biyonik adam

Aston Villa takımında forma giyen 30 yaşındaki Olof Mellberg, son iki sezonda tek bir maç bile kaçırmadı.

Ara transferde bir stoper alarak savunmasını güçlendirmek isteyen siyah-beyazlılar, istikrar sembolü bir ismi takibe aldı. Beşiktaş, İngiltere'nin Aston Villa takımında görev yapan 30 yaşındaki Olof Mellberg'i renklerine bağlamak için harekete geçti. İsveçli oyuncunun en büyük özelliği, neredeyse hiç sakatlanmaması. Bu sezon sakatlıklardan çok canı yanan siyah-beyazlılar, son iki sezonda tek bir maç bile kaçırmayan Mellberg'i bitirmek istiyor. 1.85'lik stoperin bonservisi ise 3.5 milyon euro.

JUVENTUS DA PEŞİNDE

Bu sezon 18 lig karşılaşmasında görev yapan ve rakip filelere bir de gol gönderen Mellberg, 2001 yılından bu yana Aston Villa'da görev yapıyor. 2003'te İsviçre'de "yılın futbolcusu" seçilen savunma oyuncusu, 2002 ve 2006 Dünya Kupası'nda İsveç Milli Takımı'nın formasını giydi. 2000 ve 2004 Avrupa Şampiyonası'nda da başarılı grafiğiyle üst düzey kulüplerin gözdesi haline gelen Mellberg'e, Juventus'tan da teklif geldiği öğrenildi.

İbrahim Akın kıymetlendi

Devre arasında Beşiktaş'tan ayrılacak olan İbrahim Akın, paylaşılamayan isim oldu. İbrahim dün "G.Saray, Trabzon, Sivas, Kayseri ile görüşüyorum. Ayrıca Manisa'nın yanı sıra Anderlecht, Bochum, Mönchengladbach ve Köln gibi Avrupa kulübünden teklif geldi. Karar vermedim" dedi.

İbrahim Akın kıymetlendi

Devre arasında Beşiktaş'tan ayrılacak olan İbrahim Akın, paylaşılamayan isim oldu. İbrahim dün "G.Saray, Trabzon, Sivas, Kayseri ile görüşüyorum. Ayrıca Manisa'nın yanı sıra Anderlecht, Bochum, Mönchengladbach ve Köln gibi Avrupa kulübünden teklif geldi. Karar vermedim" dedi.

Kartal'ın gözü Kone'de

Hafta sonu Fildişi Sahilli forveti izleyen genç teknik direktör, yönetime "Bize büyük güç katacak" dedi

Kone'yi getirin

Beşiktaş, aradığı golcüyü Fransa'da buldu. Teknik direktör Sağlam, yardımcısı Mutlu Topçu ile birlikte hafta sonunda çıplak gözle izlediği Bakari Kone için yönetime, "Onu takımımda görmek istiyorum. Bize büyük güç katar" şeklinde rapor sundu.

15 MAÇTA 8 GOL

Son lig maçında 26 dakika oyunda kalan ve sakatlanarak kenara alınan golcü için Sağlam, "Durumu önemli değil. Kone'yi uzun süredir izliyorum. 26 yaşındaki forvet, bu sezon 15 maçta 8 gol attı. İkinci yarıda onunla gol sorunumuzu çözeriz" dedi.

Holosko için müthiş teklif

Siyah-beyazlı yönetim, sezon başından bu yana peşinde olduğu Holosko için Vestel Manisa'ya tarihi bir teklifte bulundu. Beşiktaş'tan 5 milyon euro + 3 futbolcu isteyen Manisa'ya, 3 milyon euro + 2 futbolcu önerisi yapıldı. Beşiktaşlılar, "Bu son teklifimiz, daha fazlası olamaz" dediler.

Paralar yine başkandan!

Beşiktaş'ın ara dönemde yapmayı planladığı transferlerin parası yine başkan Demirören'in cebinden çıkacak. İstenen futbolcuların en az 3-4 milyon euro civarında olması nedeniyle tüm gözler yeniden başkana çevrildi.