Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Mart 2006       Mesaj #518
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
yasaklim adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar ben açıkögretim işletme bölümünde okuyorum ve haftaya sınavım var ama ders çalışamıyorum.ve bütün bilgiler internette var ders notları yani. ama onları kaydedemiyorum kimlik nmramla giriş yaptıgım için ve ewdeki bilgisayarımda internet baglantısı yyok yani ortada kaldım internet olmadan nasıl kaydedebilirim ben bu ders notları yardım lütfen....ayrıca bu ders notları slayt gösterimde bilginiz olsun...

Bir cafeden girdiğinizi varsayıyorum...."slayt gösterim" derken pps. dosya uzantısında mı bilgi vermemişsiniz ..bu uzantında ise office sürümde dosya olarak açın > başlat > tüm programllar > donatlar > not defteri veya word pad açın ( şayet makinada office yazılımı varsa direk word belgesi açın ) ..gerekli sayfalalrı tek tek fare ile seçin ve açtığınız belgeye kopyalayın...sonra onu yazdırın zira başka çareniz yok ..şayet evde kısıtlı da olsa net bağlantınız olsa bu hazırladığınız belgeyi mail yolu ile yollayın evde bakın diyecektim ama o da yok kısaca bu olayınız gerekli sayfaları belgeye kopyala/yapıştır işlemi ile yapın ve kaç sayfa ise bastırın (print)aynı cafede ...kolay gelsin