Arama

Kedinin Gözüyle - Tek Mesaj #16

kompetankedi - avatarı
kompetankedi
VIP Bir Dünyalı
21 Mart 2006       Mesaj #16
kompetankedi - avatarı
VIP Bir Dünyalı
Evet arkadaşlar uzun bir aradan sonra tekrar burdayım...

Bu süre zarfında neler mi oldu? Çok şey tabii.. Öncelikle vermeden almak Allah'a mahsus bir şeyde olsa biz kullarında bu yolu takip edemiyeceğimiz anlamı çıkmaz. Karşılıksız sevgi var ise buna taraf olan en az biri sevgisini veriyordur demektir.

İşte bizlerde sizlere layık olmak için çapınca bir şeyler yapmaya çabalıyoruz. Görünen odurki sizlerin sevgisine layık olmuşsuz. Buda bizim sevincimiz mutluluğumuz. Bizler kiminize göre cok bilgili kiminize göre orta kalem yada az bilgili bir topluluğuz. Ama temelde amacımız sanal ortamda olsakta dostluğu arkadaşlığı ve bilgiyi paylaşmanın getirilerini sizlerin gözü önünde ıspatlamak. MsX Ailesi olarak bir gurubu oluşturmak ve elden geldiğince sizlere faydalı olmak.

Bugüne değin geçirdiğimiz tüm evrelerde temel prensiplerimizden ödün vermeden çalıştık ve aldığımız olumlu tepkilerle dahada hızlı dahada azimli olmaya çalışmayada devam ediceğiz. Hizmette sınır yoktur derler ya işte bu hizmette kusur olmadan hız yapmak için Artık 2.nci bir sunucumuzuda devreye sokma aşamasındayız...

Hala bazı kesimlerin algılamada sorun yasadıkları bu kadar masraf karşılıksız niçin yapılıyor? sorularıyla karşılassakta verdiğimiz cevaplar sizlerin teşekurleridir.

Sitemizde emeği geçen tüm takım arkadaşlarıma ve siz değerli MsX Ailesine sonsuz teşekur ederken; NeutralizeR ' a duble tebriklerimi iletmek isterim. Hiçbir zaman ödün vermiyeceğimizin ve her zaman sizlerin yanınızda olucağımızın en temel taşı bizlere verdiğiniz destektir...

MsX Ailesi Yüzbin üyeyi aşmış bir çığ gibi yükselmektedir. Hepinize katkılarınızdan dolayı teşekkür ederim.

Saygılarımla,


msxlabs46banner



BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen kompetankedi; 24 Ocak 2008 01:54