Alıntı
ener adlı kullanıcıdan alıntı Merhaba!
ben dün de mesaj atmıştım ama cevap gelmedi.benim bilgisayarım açılışta
C:wındows/systm32\spads.dll yüklemede hata belirtilen modül bulunamadı diyor.ben bir ara messenger dıscovery yüklemiştim fakat kısa bir süre sonra sildim acaba bunun etkisi olabilirmi? ve hata nerede bana yardımcı olursanız sevinirim.
teşekkürler
aslında kısa bir yolu var internette .dll dosyaları verilen siteler var örneğin dllfiles.com bu gibi sitelerden spads.dll yi aratıp system32 içine atın veya xp cd sinin içinden aratıp aynı dosyayı aynı yere atabilirsiniz veya ses kartı driver ını bi yuklemeyi deneyin... Alıntı
edussnew adlı kullanıcıdan alıntı EkranKArtı Driver'ım Vede Anakart Driver'ım Yüklü Usb'i Denemedim Ama Winrollback Adlı Proqramı Pcden Kaldırınca Bu 3 Sorun Düzeliyor...
Benim Demek İstediqim Bu 3 Sorunu Nasıl Halledebilirim Proqram'ın Hatası + Java BEnde MAnual Setup'u VAr YAklasık 17 Sn. De Yüklüor Bu Uzun Bİ VAkit Deqil Ama Wİnrollback Olunca Yaklasık 60 80 Dakika Sürüyor Anlatmak İstediqim Bu....
Proqram'ın ÇAlışma MAntıqı Söyle;
Pc Acılırken YEni Bir Disk Olusturuyor C D Sanal Olarka Vede Onla Acılıyor Pc İstediqin Zaman Kaldırabiliosn Korumayı Bİlgim Cok FAsla Deqil Ama Bu Proqramı DÜzeltmem LAsım ÖZellikle USb Ve Gta SOrunu 
kardeşim bu tip programlar kullanıyorsanız öncelikle bu programların kurulumunu veya çalışma prensibini bir öğrenin forumlarda verilir bunlar yoksa senin dediğin gibi yapsa program piyasada para etmez kesin biryerde yanlışlık yapıyorsundur...