Arama

Demir YumruK - avatarı
Demir YumruK
Ziyaretçi
29 Aralık 2007       Mesaj #232
Demir YumruK - avatarı
Ziyaretçi
Zenit'e Kezman teklifi

Rus kulübü, F.Bahçe'nin kapısını çalmaya hazırlanırken, sarı-lacivertli takım "Üste para verip Kezman ile Arshavin'i takas edelim" teklifinde bulunacak

Arshavin planı

Rus kulübü, F.Bahçe'nin kapısını çalmaya hazırlanırken, sarı-lacivertli takım "Üste para verip Kezman ile Arshavin'i takas edelim" teklifinde bulunacak.

F.Bahçe'nin en çok tartışılan isimlerinden biri olan ve takıma katkısı bulunmadığı için gönderilmesi gündeme gelen Kezman'la Zenit yeniden ilgilenmeye başladı. Rus kulübünün Kezman ve Lyon'lu Fred'den birini transfer etmek istediği belirtildi. Zenit'in bu iki futbolcunun da kulüpleriyle görüşmeye hazırlandığı ifade edilirken, Fenerbahçe'nin Kezman konusunda yeni bir plan yaptığı öğrenildi.

ZENİT'İ SIRTLADI

Buna göre F.Bahçe, Kezman için kapısını çalan Zenit'e "Kezman'ı veririz, üstüne para da ödeyelim bize Arshavin'ı verin" önerisinde bulunacak. Rus kulübünün bu öneriyi kabul etmemesi halinde ise iyi bir paraya Kezman elden çıkarılacak. Golleriyle Zenit'i bu sezon şampiyon yapan Arshavin'i, İngiltere'nin Newcastle United kulübü de istiyor. 26 yaşındaki Arshavin'in piyasa değeri yaklaşık 10 milyon euro.

Alex şoku

Ayağında bir santimlik yırtık olan yıldız futbolcu, ikinci yarıda en fazla 45 dakika forma giyebilecek.

F.Bahçe'nin kaptanı Alex'ten kötü haber. Ayağında bir santimlik yırtık oluştuğu öğrenilen Brezilyalı futbolcunun 2. yarıda kendini çok fazla zorlayamayacağı ve oynayacağı maçlarda en fazla 45 dakika forma giyebileceği belirtildi. İlk yarının son karşılaşmalarını da hep kontrol altında oynayan Alex'in, Trabzon maçının 2. yarısında da ağrılarının artması nedeniyle çıkmak zorunda kaldığı öğrenildi.

UÇAK BİLE YASAK

Geçtiğimiz günlerde evinde yeni yıl için parti veren yıldız futbolcunun da arkadaşlarıyla yaptığı sohbet sırasında, "Bir santimlik yırtık beni sürekli tehdit etti. Doktorlar dinlenmemi söylüyor. Hatta Brezilya'ya gitmem için uçağa binmem bile yasaklandı. 11 saatlik yolculuğun yırtık olan bacağımda sorun yaratacağını söylediler. Bu nedenle İstanbul'da kaldım" dediği gelen haberler arasında.
Deniz DERİNSU

Kesin alacağız

İspanyol kulübünün transferde en önemli yetkilisi Miguel Ruiz, "Aurelio'yu ocakta istiyoruz ama olmazsa haziranda alırız" dedi.

FOTOMAÇ'A AÇIKLADI

Valencia Sportif Direktörü Miguel Angel Ruiz, Fenerbahçe'nin yıldızı Aurelio ile görüştüklerini doğruladı. Fotomaç'a konuşan Ruiz, "Aurelio'yu Koeman çok beğenmiş. Bize önerdi. Biz de başkanımızla durum değerlendirmesi yaptık ve Aurelio'nun transfer edilmesinin takım için uygun olacağını viewads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA
düşündük" ifadesini kullandı.

4-5 OYUNCU DAHA LİSTEDE

F.Bahçe ile görüşeceklerini açıklayan Ruiz, "Aurelio'yu ara transferde almak istiyoruz. Çünkü bir an önce kadromuzu güçlendirmek istiyoruz" dedi. F.Bahçe ile anlaşamamaları halinde Aurelio'yu sezon bitince transfer edeceklerini belirten İspanyol yönetici, Türkiye'den 4-5 oyuncuyla daha ilgilendiklerini söyledi.

Appi'de artık umut kalmadı

Dizinde damar tıkanıklığı tespit edilen Appiah'ın durumu birkaç gün içinde kesinleşecek. Appiah'ın sezonu kapatacağına neredeyse kesin gözüyle bakılıyor. Bu arada Appiah, Gana Milli Takımı'nın kadrosundan çıkarıldı. Appiah, takım kaptanı olması nedeniyle 20 Ocak-10 Şubat tarihleri arası ülkesi Gana'da düzenlenecek olan AfrikaUluslar Kupası'na gidecek ancak forma giyemeyecek.

Tercüme hatasıymış!

F.Bahçe, Zico'nun "Ronaldo'yu istiyorum" sözlerinin "tercüme hatası" olduğunu duyurdu. Zico'ya ait ''ziconarede.com.br'' ve ''globo.com.br'' sitelerinin kaynak gösterildiği açıklamada, Zico'nun "Benim futbolcu alma, gönderme gibi yetkim yok. Ronaldo'yu istediğimi de söylemedim" dediği belirtildi.

Bu süper gol 2. oldu

ABD'Lİ yayın kuruluşu CNET'e bağlı Random TV, 2007-2008 Şampiyonlar Ligi'nde atılan en güzel 10 golü seçti. Deivid'in İnter'e voleyle attığı gol, en iyi 2. gol olarak seçildi. Alex'in, Kadıköy'de CSKA Moskova'ya uzaktan attığı gol ise 8. sırada yer aldı. Porto'lu Sektoui'nin Marsilya'ya attığı gol 1. seçildi.
Fenerbahçe günlüğü

En kafacı takım Fener

Ligin ilk yarısında kafayla en çok golü F.Bahçe attı. Sarı-lacivertliler, ilk yarı boyunca attığı toplam 30 golden 10'unu kafayla filelere gönderdi. İlk yarıyı F.Bahçe'nin önünde averajla lider tamamlayan Sivasspor ise sadece bir kafa golüyle en az kafa golü atan takım oldu.

Önder kalacak

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Önder, Fenerbahçe ile mukavele yenileyeceğine inanıyor. Genç futbolcu, "Ben burada kalmak istiyorum. Sözleşme konusunda sorun çıkacağını sanmıyorum" dedi. Taraflar arasındaki ilk görüşmelerin olumlu geçtiği öğrenildi.

Selçuk'tan yeni sayfa

İlk yarının son haftalarında forma şansı bulan ve başarılı futboluyla dikkat çeken Selçuk, "2. yarıda daha çok oynarsam başarı grafiğimi artırırım" dedi. Selçuk, "Uzun süre yedek kaldım ama moralimi bozmadan çalıştım ve bunun ödülünü de almaya başladım" diye konuştu.

Samandıra yenilendi

Lige verilen kısa arada Samandıra Tesisleri'nde hummalı bir çalışma gerçekleştirildi. Tesislerde çalışan personel, bu süre içinde idman sahalarından soyunma odalarına kadar her yeri bakımdan geçirdi. Samandıra'nın sarı-lacivertli takımı ağırlamaya hazır olduğu belirtildi.

Sahte ürün baskını

Bursa'da, F.Bahçe'nin avukatlarının başvurusu üzerine mahkeme kararıyla 4 ayrı işyerinde yapılan aramalarda yaklaşık 15 bin adet sahte F.Bahçe logolu forma, eşofman ve yağmurluk ele geçirildi. Sahte ürünlerin piyasa değerinin yaklaşık 2 milyon YTL olduğu belirtildi.

Havuzda 6 rekor

İstanbul'da süren Türkiye Kısa Kulvar Kategori Yüzme Yarışları'nda dün akşam Fenerbahçeli sporcular 6 yeni Türkiye Rekoru kırdı. Güven Duvan, Gizem Papila, Emre Altınok, Gülşah Günenç ve Gizem Çam, branşlarında Türkiye rekorlarının yeni sahibi oldular.