Üye Ol
Giriş
Hoş geldiniz
Misafir
Son ziyaretiniz:
19:12, 1 Dakika Önce
MsXLabs Üye Girişi
Beni hatırla
Şifremi unuttum?
Giriş Yap
Ana Sayfa
Forumlar
Soru-Cevap
Tüm Sorular
Cevaplanmışlar
Yeni Soru Sor
Günlükler
Son Mesajlar
Kısayollar
Üye Listesi
Üye Arama
Üye Albümleri
Bugünün Mesajları
Forum BB Kodları
Your browser can not hear *giggles*...
Your browser can not hear *giggles*...
Sayfaya Git...
Cuma, 19 Aralık 2025 - 19:13
Arama
MaviKaranlık Forum
Fenerbahçe Cumhuriyeti / 34 FB 1907
-
Tek Mesaj #232
Demir YumruK
Ziyaretçi
29 Aralık 2007
Ziyaretçi
Zenit'e Kezman teklifi
Rus kulübü, F.Bahçe'nin kapısını çalmaya hazırlanırken, sarı-lacivertli takım "Üste para verip Kezman ile Arshavin'i takas edelim" teklifinde bulunacak
Arshavin planı
Rus kulübü, F.Bahçe'nin kapısını çalmaya hazırlanırken, sarı-lacivertli takım "Üste para verip Kezman ile Arshavin'i takas edelim" teklifinde bulunacak.
F.Bahçe'nin en çok tartışılan isimlerinden biri olan ve takıma katkısı bulunmadığı için gönderilmesi gündeme gelen
Kezman
'la
Zenit
yeniden ilgilenmeye başladı. Rus kulübünün
Kezman
ve
Lyon
'lu
Fred
'den birini transfer etmek istediği belirtildi. Zenit'in bu iki futbolcunun da kulüpleriyle görüşmeye hazırlandığı ifade edilirken,
Fenerbahçe
'nin Kezman konusunda yeni bir plan yaptığı öğrenildi.
ZENİT'İ SIRTLADI
Buna göre
F.Bahçe, Kezman
için kapısını çalan Zenit'e "Kezman'ı veririz, üstüne para da ödeyelim bize Arshavin'ı verin" önerisinde bulunacak.
Rus
kulübünün bu öneriyi kabul etmemesi halinde ise iyi bir paraya Kezman elden çıkarılacak. Golleriyle
Zenit
'i bu sezon şampiyon yapan Arshavin'i,
İngiltere
'nin
Newcastle United
kulübü de istiyor. 26 yaşındaki Arshavin'in piyasa değeri yaklaşık 10 milyon euro.
Alex şoku
Ayağında bir santimlik yırtık olan yıldız futbolcu, ikinci yarıda en fazla 45 dakika forma giyebilecek.
F
.
Bahçe'nin kaptanı
Alex
'ten kötü haber.
Ayağında bir santimlik yırtık
oluştuğu öğrenilen Brezilyalı futbolcunun 2. yarıda kendini çok fazla
zorlayamayacağı
ve oynayacağı maçlarda
en fazla 45 dakika
forma giyebileceği belirtildi. İlk yarının son karşılaşmalarını da hep
kontrol altında
oynayan Alex'in,
Trabzon
maçının 2. yarısında da
ağrılarının artması
nedeniyle çıkmak zorunda kaldığı öğrenildi.
UÇAK BİLE YASAK
Geçtiğimiz günlerde evinde yeni yıl için parti veren yıldız futbolcunun da arkadaşlarıyla yaptığı sohbet sırasında, "Bir santimlik yırtık beni
sürekli tehdit
etti. Doktorlar
dinlenmemi
söylüyor. Hatta Brezilya'ya gitmem için
uçağa binmem bile yasaklandı.
11 saatlik yolculuğun yırtık olan bacağımda sorun yaratacağını
söylediler
. Bu nedenle İstanbul'da kaldım" dediği gelen haberler arasında.
Deniz DERİNSU
Kesin alacağız
İspanyol kulübünün transferde en önemli yetkilisi Miguel Ruiz, "Aurelio'yu ocakta istiyoruz ama olmazsa haziranda alırız" dedi.
FOTOMAÇ'A AÇIKLADI
Valencia Sportif Direktörü
Miguel Angel Ruiz, Fenerbahçe
'nin yıldızı
Aurelio
ile görüştüklerini doğruladı.
Fotomaç'
a konuşan
Ruiz,
"Aurelio'yu Koeman çok beğenmiş. Bize önerdi. Biz de başkanımızla durum değerlendirmesi yaptık ve
Aurelio
'nun transfer edilmesinin takım için uygun olacağını
düşündük" ifadesini kullandı.
4-5 OYUNCU DAHA LİSTEDE
F
.
Bahçe ile görüşeceklerini açıklayan
Ruiz,
"Aurelio'yu ara transferde almak istiyoruz. Çünkü bir an önce
kadromuzu
güçlendirmek istiyoruz" dedi.
F.Bahçe
ile anlaşamamaları halinde Aurelio'yu sezon bitince transfer edeceklerini belirten İspanyol yönetici,
Türkiye
'den 4-5 oyuncuyla daha ilgilendiklerini söyledi.
Appi'de artık umut kalmadı
Dizinde damar tıkanıklığı tespit edilen
Appiah
'ın durumu birkaç gün içinde kesinleşecek. Appiah'ın sezonu kapatacağına neredeyse kesin gözüyle bakılıyor. Bu arada
Appiah
,
Gana Milli Takımı
'nın kadrosundan çıkarıldı. Appiah, takım kaptanı olması nedeniyle 20 Ocak-10 Şubat tarihleri arası ülkesi
Gana
'da düzenlenecek olan
Afrika
Uluslar Kupası
'na gidecek ancak forma giyemeyecek.
Tercüme hatasıymış!
F.Bahçe, Zico'nun "Ronaldo'yu istiyorum" sözlerinin "tercüme hatası" olduğunu duyurdu. Zico'ya ait ''ziconarede.com.br'' ve ''globo.com.br'' sitelerinin kaynak gösterildiği açıklamada, Zico'nun "Benim futbolcu alma, gönderme gibi yetkim yok. Ronaldo'yu istediğimi de söylemedim" dediği belirtildi.
Bu süper gol 2. oldu
ABD'Lİ yayın kuruluşu CNET'e bağlı Random TV, 2007-2008 Şampiyonlar Ligi'nde atılan en güzel 10 golü seçti. Deivid'in İnter'e voleyle attığı gol, en iyi 2. gol olarak seçildi. Alex'in, Kadıköy'de CSKA Moskova'ya uzaktan attığı gol ise 8. sırada yer aldı. Porto'lu Sektoui'nin Marsilya'ya attığı gol 1. seçildi.
Fenerbahçe günlüğü
En kafacı takım Fener
Ligin ilk yarısında kafayla en çok golü F.Bahçe attı. Sarı-lacivertliler, ilk yarı boyunca attığı toplam 30 golden 10'unu kafayla filelere gönderdi. İlk yarıyı F.Bahçe'nin önünde averajla lider tamamlayan Sivasspor ise sadece bir kafa golüyle en az kafa golü atan takım oldu.
Önder kalacak
Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Önder, Fenerbahçe ile mukavele yenileyeceğine inanıyor. Genç futbolcu, "Ben burada kalmak istiyorum. Sözleşme konusunda sorun çıkacağını sanmıyorum" dedi. Taraflar arasındaki ilk görüşmelerin olumlu geçtiği öğrenildi.
Selçuk'tan yeni sayfa
İlk yarının son haftalarında forma şansı bulan ve başarılı futboluyla dikkat çeken Selçuk, "2. yarıda daha çok oynarsam başarı grafiğimi artırırım" dedi. Selçuk, "Uzun süre yedek kaldım ama moralimi bozmadan çalıştım ve bunun ödülünü de almaya başladım" diye konuştu.
Samandıra yenilendi
Lige verilen kısa arada Samandıra Tesisleri'nde hummalı bir çalışma gerçekleştirildi. Tesislerde çalışan personel, bu süre içinde idman sahalarından soyunma odalarına kadar her yeri bakımdan geçirdi. Samandıra'nın sarı-lacivertli takımı ağırlamaya hazır olduğu belirtildi.
Sahte ürün baskını
Bursa'da, F.Bahçe'nin avukatlarının başvurusu üzerine mahkeme kararıyla 4 ayrı işyerinde yapılan aramalarda yaklaşık 15 bin adet sahte F.Bahçe logolu forma, eşofman ve yağmurluk ele geçirildi. Sahte ürünlerin piyasa değerinin yaklaşık 2 milyon YTL olduğu belirtildi.
Havuzda 6 rekor
İstanbul'da süren Türkiye Kısa Kulvar Kategori Yüzme Yarışları'nda dün akşam Fenerbahçeli sporcular 6 yeni Türkiye Rekoru kırdı. Güven Duvan, Gizem Papila, Emre Altınok, Gülşah Günenç ve Gizem Çam, branşlarında Türkiye rekorlarının yeni sahibi oldular.
BEĞEN
Paylaş
Paylaş
Kapat
Saat: 19:13
Hoş Geldiniz Ziyaretçi
Ücretsiz
üye olarak sohbete ve
forumlarımıza katılabilirsiniz.
Üye olmak için lütfen
tıklayınız
.