İsaksson geliyor
G.Saray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Manchester City'nin İsveçli kalecisinin transferi için dün İngiltere'ye gitti. Sarı-kırmızılı yöneticilerin, "Orkun varken kaleciye ihtiyaç yok" demelerine rağmen Kalli'nin bastırması üzerine İsaksson'la anlaşıldı.
IsaksSon'a doğru
Kalli'nin 'tecrübeli kaleci şart' ısrarı yönetimi harekete geçirdi M. City'li 'dev'le imza an meselesi.
G.Saray, Ankaragücülü Emre Güngör'ün ardından kaleci transferi için de düğmeye bastı. Daha önce "Orkun ile devam" kararı alan yönetim, Kalli'nin "Bana büyük maçlarda güven verecek bir kaleci şart" ısrarı üzerine harekete geçti. Adnan Sezgin, dün Manchester City'nin İsveçli kalecisi Isaksson'un transferini bitirmek için İngiltere'ye gitti.
1.99'LUK UÇAN DEV
Sezgin'in uzun süredir görüşme halinde oldukları Isaksson ve kulübü M. City ile masaya oturup, transfere son noktayı koyması bekleniyor. 26 yaşındaki Isaksson, 1.99 metrelik boyu ile uçan devi andırıyor. Geçen sezon 18 maçta görev yapan Isaksson, İsveç Milli Takımı'nda da forma giyiyor. Yedek kaldığı için G.Saray'a gelmeye hazır.
Topun ağzında
Bıçak altına yatması gereken İsveçli stoperin 8 ay futboldan uzak kalacak olması, sarı-kırmızılı idarecileri harekete geçirdi.
Galatasaray'da Linderoth krizi... Kalça kemiğinde iltihaplanma tespit edilen İsveçli stopere bıçak altına yatma zorunluluğu doğdu. Sarı-kırmızılı yönetim, ameliyat sonrası yaklaşık 8 ay yeşil-sahalardan uzak kalacak Linderoth için çare arıyor. Sarı-kırmızılılar, kaos dönemi için özellikle iki alternatif üzerindeduruyor.
LJUNG'A DAVET
Sözleşmesini fesh etmeyi ya da dondurmayı düşündüğü tecrübeli futbolcunun menajeri Ljung ile temasa geçen yönetim, görüşme için kulübe davet etti. Linderoth ile ilgili son kararın, menajeri Ljung ile yapılacak görüşmenin ardından alınacağı öğrenildi.
Sergen: Lincoln yıldız değil
Brezilyalı oyuncu için "Yıldız değil" yorumunu yapan Sergen: Milli takım forması giymemiş bir 10 numara nasıl yıldız olur?
Lincoln sıradan
Türkiye'nin 4 önemli kulübünün de formasını giyen tek futbolcu olarak tarihe geçen Sergen Yalçın, G.Saray'ın 10 numarası Lincoln hakkında ağır eleştirilerde bulundu: "Sıradan bir oyuncu olmasına rağmen yıldız muamelesi yapılıyor. Milli takım forması giymeden yıldız olunur mu?"
KALİTE DÜŞÜYOR
Sonyıllarda Süper Lig'de kalitenin düştüğünü dile getiren süperstar, sözlerini şöyle sürdürdü: "Alttan iyi oyuncular gelmiyor. Türkiye'ye getirilen yabancılar için de aynı şeyi söylemek mümkün. 3 büyük takımın şampiyonluk şansı eşit. Bence derbileri kazanan taraf ipi göğüsler."
Kalli şampiyon yapar
G.Saray Başkan Yardımcısı Adnan Polat, Feldkamp ile lig şampiyonluğuna ulaşacaklarına inandığını söyledi. NTV'de canlı yayına katılan Polat, "Bence teknik heyet ve futbolcuları alınlarından öpmek lazım. Ümit Karan ile konuştum. Avrupa'dan bir teklif gelirse göndereceğiz" dedi.
2 bomba daha
Feldkamp'ın transfer raporunu yürürlüğe koyan G.Saray'ın stoper ve kaleciden sonra bir orta saha bir de savunma veya kanat oyuncusu alacağı belirtiliyor. Defans için Zenit'in Norveçli yıldızı Hagen ile görüşmeler sürüyor. Orta saha için de Avrupa taranıyor. Transferler 2. yarının ilk maçına yetiştirilecek. 2 bomba daha
Antalya'ya gidilmeyecek
CİMBOM, ikinci yarı hazırlıklarını bu sezon Florya'da yapacak. Lige verilen aranın çok kısa olması ve kupada 6 Ocak'taki Bursaspor maçı nedeniyle Antalya'da kamp yapılmayacak.
G.Saray'a layık olacağım
ASLAN'ın yeni transferi Emre Güngör, GSTV'ye yaptığı açıklamada "G.Saray dünyanın sayılı kulüplerinden. Layık olmaya çalışacağım. Kendime güveniyorum. Hedefim şampiyonluk" dedi.
Yıldız defteri kapandı
SİVAS'ın satmaktan vazgeçtiğini açıkladığı Mehmet Yıldız defteri kapatıldı. Golcü oyuncu için Sivasspor'a teklif yapan yönetim, Yiğidolar'ın 2.5 milyon dolar+ bir oyuncu isteğinde diretmesi üzerine görüşmeleri bitirmişti. Forvet 2. yarıda da Nonda, Ümit ve Hakan Şükür'e emanet.
Carrusca kulüp arıyor
TATİL için Arjantin'e giden Carrusca, bir yandan da takım arıyor. Tangocu ile Arjantin'den bir iki takımın yanı sıra Meksika'dan da bir kulübün ilgilendiği öğrenilirken, önerilen bonservis rakamının çok düşük olduğu belirtiliyor. Yönetim, Carrusca için en az 1 milyon euro talep ediyor.
Linderoth yolcu mu?
Bıçak altına yatması gereken İsveçli stoperin 8 ay futboldan uzak kalacak olması, sarı-kırmızılı idarecileri harekete geçirdi
2008'de yok
BIÇAK altına yatması artık kaçınılmaz olan Linderoth, 2008 Avrupa Şampiyonası'nda da boy gösteremeyecek. Gelişmeler üzerine moralinin bozulduğu ifade edilen İsveçli yıldız, tedavi için ülkesinde bulunuyor.
Sakatlar çalışıyor
G.SARAY'IN sakat futbolcuları Ayhan ve Okan, tatilde de boş durmuyor. Her gün düzenli olarak Florya'ya giden ikili, tedavilerini aralıksız sürdürüyor. Aynı kaderi paylaşan iki yıldızın hedefi da ortak: "Bir an önce hazır hale gelip, formaya kavuşmak."
Galatasaray günlüğü
Mehmet: Sorun yok
Linderoth'suz maçlarda ön liberoda bayrağı devralan Mehmet Topal, bu mevkide sorun yaşanmayacağını iddia etti. Linderoth'un yaşadığı sağlık sorununa üzüldüğünü dile getiren genç futbolcu, "Ancak camianın şunu bilmesini isterim; Linderoth yoksa ben varım. Sahaya çıktığımda görevimi layıkıyla yaparım" diye konuştu.
'Necati verimsiz'
Ankaraspor Onursal Başkanı Melih Gökçek, Galatasaray'dan kiraladıkları Necati Ateş'in, eski formundan çok uzakta olduğunu söyledi. Yıldız oyuncunun, G.Saray'daki performansının üçte biri ile oynadığını vurgulayan Gökçek, "Bu durum onun İstanbul'a dönme şansını da zora sokuyor. Bir an önce kendini toparlamalı" diye konuştu.
Rektör yine Aslan
Galatasaray Üniversitesi'nde görev süresini dolduran rektör Prof. Dr. Duygun Yarsuvat'ın yerine, yine Galatasaray Lisesi mezunu bir isim Prof. Dr. Ethem Tolga atandı. Galatasaray Üniversitesi'nin kurucuları arasında yer alan ve bu kurumda fiili olarak görev alan tek kişi olduğunu vurgulayan Tolga, aynı zamanda Divan Kurulu üyesi...
G.Saray'a milli gurur
İsrail'in ev sahipliği yapacağı Kış Kupası'na katılacak Futbol 17 Yaş Altı Genç Milli Takım kadrosuna G.Saray'dan beş futbolcu davet edildi. Teknik direktör Şenol Ustaömer tarafından belirlenen listede yer alan sarı-kırmızılı oyuncular şunlar: Emrah Yollu, Emre Çolak, Berk Neziroğulları, Cem Sultan ve Semih Kaya.