Arama


Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
31 Aralık 2007       Mesaj #88
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yengeç
2008 yılı siz Yengeçleriçin kendinizi en değerli ve etkileyici bulduğunuz ve hayata yaklaşımtarzı olarak mutlu ve huzurlu hissetmek isteğinizin alanın evlilik,ciddi ilişkiler, iş ortaklığı konularında olacağını görmekteyim. Bu yıliçinde birçoklarınız evlilik yolunda adımlar atabilirsiniz. Karşınızaçıkabilecek, olgun, nasıl davranması gerektiğini bilen, iş hayatındabelirli bir yer edinmiş, kendi içinde bazı sıkılganlıkları olabilirfakat cömert paylaşımlı bir kişiyi işaret göstermekte. Bu kişisayesinde kendinizi geliştirebilir, kendinize ve hayata karşı dahagüven içinde olmayı öğrenebilirsiniz.

Satürn gezegeninin ders vererek disiplin altına aldıran etkisi iseyakın çevrenizle olan ilişkileriniz, gündelik iş hayatınızdaçevrenizdeki kişilerle iletişim açısından dikkatli olmanız gereken birdönemi göstermekte. Kardeş ilişkileriniz ve hizmet duygunuzun ön planageldiği bir yıl olarak, planlı ve programlı şekilde hareket etmeye özengöstermeli, iletişim açısından güçlü kontaklar kurabilmeli ve sağlıkkonularında dikkatli olmaya çalışmalısınız. Ne aşırı detaylar içindedağılmalı ne de rahat davranarak fırsatları kaçırmalısınız.

Uranüs gezegeni ise tüm yıl boyunca uzak yolculuklar, yabancı ülkelerlealakalı faaliyetleriniz, yaşam hakkındaki görüşleriniz, hayata bakışaçınız ve gönül ilişkileriniz ve eğitim hayatınızla alakalı konulardasizi yenilenmeniz ve özgür kararlar alabilmeniz adına teşvik etmeye2003 yılından beri devam etmektedir. Genelde etkisi hızlı ve çarpıcıolan bu gezegenin enerjilerinden yararlanmak için kendibireyselliğinize sahip çıkmalı ve kendinizi geliştirmeye devametmelisiniz.

Maddi paylaşımlarınız açısından ve kendi kazanımınız dışındaelde ettiğiniz veya etmeyi düşündüğünüz konularda aldanmalardan,aldatılmalardan, düşünmeden taşınmadan yapılan yatırımlardan veparanızı dikkatsiz harcamalardan uzak durmaya çalışmanız yerindeolacaktır.

Neptün gezegeni enerjisi nedeniyle kişiye pembe tablolarsunabilir. O nedenle attığınız adımlara dikkat etmelisiniz. Gücünüzüaşan kararlar vermemeyi ve hukuksal açıdan haklarınızı korumaya özengösteriniz. Özellikle eş kaynaklı gelirler konusunda hayal kırıklığıyaşamamak için ne durumda olursanız olun öncelikle kendi güvenliğinizidüşünmeye çalışınız.

Aşk ve İlişkiler
24 Ocak-17 Şubat arası dönemde ciddi ilişkiniz, evliliğiniz veiş ortaklığınızla alakalı konularda karşılıklı olarak saygı,sevgibirliği içinde hareket etmeye özen göstermelisiniz. Partnerinizin sizekarşı oldukça sıkıntılı, engelli ve disipline edici tavırlarıylakarşılaşabilirsiniz. İlişkisi olmayanlar ise ciddi, sevgisini bellietmekten pek hoşlanmayan bir kişiyle tanışma fırsatı bulabilirler.

13 Mart-6 Nisan duygularınız gayet hassas ve son derece güçlüilişkiler yaşamınızı sağlayan olumlu bir süreç. Yabancı ülke ağırlıklıher türlü girişim konusunda destekleyici olabilir.

18 Haziran-12 Temmuz karşı cins üzerinde etkili ve çekiciliğinizin arttığı bir süreç.

24 Eylül-18 Ekim tarihleri aşkta şans ve tutkulu beraberlikler açısından olumlu.

4 Ekim-16 Kasım arası aşk, flört ilişkinizle ilgili konularda tutkuludavranışlar içinde olabilir, yaşadığınız ilişkinizi aşırı derecedesahiplenebilir, kıskanç ve kontrol kurmaya kalkan bir kişi izlenimiyaratabilirsiniz. Gizli saklı ilişkiler gündeme gelebilir.Sezgilerinizin gücü karşınıza çıkacak kişi veya yaşadığınız ilişkiylealakalı konularda size yardımcı olabilir. 12 Kasım- 8 Kasım arası iseciddi ilişki ve evliliğinizle ilgili konularda partnerinizle aranızdakigörüş farklılıklarını düzene koymanız açısından etkili gözükmekte.

Olumlu İlişkiler : Akrep, Balık, Başak

Zorlu İlişkiler : Oğlak, Terazi

İş ve Kariyer
6 Nisan-30 Nisan arası otoritelerle olan ilişkilerinizde dikkatliolmanız gerekmekte. Aşırı hassasiyet içinde alınganlıklar göstermedengörevlerinizi yapmaya çalışmalı, ani kararlar vermekten uzakdurmalısınız.

4 Mart-9 Mayıs tarihleri arası dış ortamlarda kendinizi ifade etmeaçısından ve girişimlerinizde cesur olmanız durumunda aktif bir dönemolarak gözükmekte.

1 Temmuz-9 Ağustos yakın çevrenizle güçlü ilişkiler ve iş hayatınızlailgili girişimlerde bulunmak adına etkili. Hizmet etme duygunuz güçlüve birebir ilişkileriniz açısından daha detaylı hareket etmek ihtiyacıdoğurabilir.

16 Kasım-27 Aralık döneminde gündelik iş hayatınızla ilgilikonularda yoğun bir tempo içinde olabilirsiniz. Yabancılarla kurulankontaklar ve yolculuklar yoluyla iş deneyimleri elde etme, eğitimhayatınızla ilgili staj programı gibi konular gündeme gelebilir.

Parasal Konular
17 Şubat-13 Mart dostluklar, organize işler, ortaklıklaryoluyla beklenmeyen paralar gündeme gelebilir. İlişkilerinizde temelaldığınız duygu parasal kaynaklar açısından daha özgür ilişkilerkurarak rahatlamak ve yine ileriye dönük hedeflerinizigerçekleştirmenize destek insanlarla temasa geçmek olabilir.

9 Mayıs-1 Temmuz maddi kazanımlarınızla alakalı konularda dahagirişken ve kendinizi ifade etmeniz açısından olumlu bir dönem olarakgözükmekte.

12 Temmuz-6 Ağustos parasal girişimler açısından etkili birdönem. Kendinizi yaratıcı bir şekilde ifade edebilir, maddikazanımlarınızı çoğaltmanızı sağlayan ilişkiler kurabilirsiniz.

Sağlık
18 Ekim-12 Kasım döneminde aşırı yoğunluğun getirdiğiyorgunluklar, ateşli hastalıklar, baş ağrıları ve fazla hereketliliğinneden olduğu fiziksel rahatsızlıklar görülebilir. Çabuk rahatsızlanmave yine çabuk iyileşme dönemi olabilir.

16 Kasım-27 Aralık tarihlerinde ise, aşırı beslenmenin getirdiği kiloalımları açısından dikkatli olunması gereken zamandır. Diyetinize özengöstermeli ve dinlenmeyi ihmal etmemelisiniz.