Arama

Astroloji - Fallar - Yay - Tek Mesaj #98

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
31 Aralık 2007       Mesaj #98
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yay
2008 yılı siz Yaylar için parasal konularda, genel anlamda geleceğinizigaranti altına almak adına geliştirmeyi düşündüğünüz veya geliştirmekiçin çaba sarfedeceğiniz bir dönem anlamı taşıyacaktır. Oğlakburcundaki Jüpiter, Yay burcunda olduğu kadar bol keseden himmetdağıtmadığından, bu süreçte genel olarak sorumluluklarınızın bilincindehareket etmeye özen göstermeniz lehinize olacaktır. Eskisi gibi büyükharcamalardan kesinlikle uzak durmalı, yatırımlarda bulunmaya çalışmalıve her şeyden önce yeteneklerinizi hayata geçirme konusunda istekliolmalısınız.

Finansal konularda, maddi ve manevi değerlerinize sahip çıkmanızgereken bu süreçte öncelikle işinizden elde ettiğiniz gelirler konusuönemli hale gelecektir. Yine bu süreçte meslek hayatınızla ilgilikonularda sorumluluk içinde hareket edebilir, görevlerinizi yerinegetirme konusunda özverili bir şekilde çalışır, daldan dala atlamakyerine belirli bir düzen içinde hareket etmeye özen göstermeniz halindemaaşınızın artışı veya terfi yoluyla statünüzün yükselmesi kesinliklemümkündür. Parasal konularda dürüstlük, açıklık ve güvenilirlik sizemuazzam bir içsel güç kazandıracak, kazanımlarınızı kolay yollardanelde etmediğiniz için otomatik olarak dikkatli olmaya başlayacaksınız.Bu süreçte belirli bir sermaye ile yeni bir ortaklık kurmak veya yenibir iş alanında kendinizi ifade etmek, eğitim faaliyetleri kanalıylapara kazanmak, turizm, seyahat, yabancılarla ilişkiler, yabancıülkelerle bağlantılı görevler, siyasi kadrolarda yer almak, hukukalanında para kazanmak gibi etkiler de sürecin yansımaları olarakgörülecektir.

Bu süreci en olumlu anlamda geçirmek için, kendiniz de dahil olmaküzere kimseye karşı ne abartılı ölçüde iyi davranarak zor durumdakalmalı ne de ters davranışlar göstermemelisiniz. Yaşama karşı iyimserdüşünmeye çalışmalı ama yeri geldiğinde belirli bir bütçe içindehareket etmek gerektiğinde de sabırlı olmayı bilmelisiniz. En ufak birşeyi kafanıza takarak, yaşamdan umudunuzu kesmek son derece yanlıştır.Önemsiz konulara vakit kaybetmek yerine, zamanınızı işiniz, maddigücünüz ve sorumluluklarınızla alakalı konularda kullanmayaçalışmalısınız. Kısaca ne kadar emek sarfederseniz o kadarödüllendirileceğinizi bilerek kendinizi şimdiden ayarlamaya çalışınız.

Satürn gezegeninin meslek evinizdeki transiti 29 Ekim 2009 yılına kadarsürece dönemde öncelikle kendinizi gözden geçirmelisiniz.İsteklerinizin gerçeğe uygun olup olmadığını, arzularınızın siziyenerek kişiliğinizin önüne geçip geçmediğine dikkat etmelisiniz. Busüreçte oldukça zorlanacağınızı düşünseniz de, en önemli engellerinsizin kendi içinizden kaynaklandığını kesinlikle unutmayınız. Çünküihtiraslarınızı belirli bir dengede tutmayı başaranlar, amaçlarınıgerçekçi temellere oturtabilmiş kişiler ve beklentileri hayalciliklesüslü insanlar, doğal olarak oldukça zorlu dersler alarak, ne yapmalarıgerektiğini öğreneceklerdir. O nedenle her ne olursa olsun, kişiselhedeflerinizi, içinde bulunduğunuz toplumun şartlarına göre hareketederek gerçekçi bir şekilde ele alırsanız bu dönem sizin son dereceparlak geçecek ve ideallerinizin bile ötesinde bir iş sahibiolacaksınız. Çalışmalı, sabırlı olmalı, sorumluluk almalı ve ütopikfikirler yerine, ham gerçeklerle, mantıklı bir şekilde düşünmelisiniz.

Yine bu süreçte, ebeveynlerinizle ilgili bazı olumsuz durumlarnedeniyle ailevi durumunuzda oluşan sorunların temelinde, tamamen işsorunları yer alabilir. Eğer yaşınız gençse, işsizlik sorunu nedeniylemaddi gücünüz zorlanmakta ve ailenize yük olduğunuzu düşünmekteolabilirsiniz veya aileniz size baskı uygulayarak bir iş sahibiolmanızı isteyebilir. Kimileriniz bu süreçte işi hakkında oldukçamutsuz olduğu için birlikte çalıştığı patronları veya çalışan kişilerleanlaşmazlığa düşerek problem yaşayabilir. Fazlasıyla egosu yüksek birpatron nedeniyle canınız sıkılabilir veya üst yönetimden bir ki*****isel kaprisleri nedeniyle ilerlemenize engel olabilir. Kendi işiniziyapıyor iseniz, hizmet götürdüğünüz kişilerle anlaşmazlığa düşebilirveya işinizi tam olarak tanıtmak zorluğu çektiğiniz için maddi açıdanrefaha ulaşmanız güçleşmektedir. Ürününüzü piyasada sunuş biçiminizveya ürününüzün piyasada tutulmaması gibi durumlar söz konusu olabilir.Her durumda ne olursa olsun yine yapmanız gereken, çalışmak, özveridebulunmak, dışardan gelen seslere aldırmadan doğru ve güzel ilişkilerkurmak ve kendinize güven duyarak denemekten yılmamaktır.

Aşk ve İlişkiler
31 Aralık 2007-24 Ocak 2008 kendinizi dış dünyada kolayca ifadeetme, ilişkilere kolayca girebilme, çekiciliğinizin artışı, ilişkikurmaya açık ve son derece iyimser bir dönem. Deneyimler geçirmeyeisteklilik. 4 Mart tarihinden itibarense ilişkilerinizde dikkatliolmalı, kararsızlık, agresif tavırlar, sözel yönden uzlaşmazlık vedeğişkenlik gibi olumsuz davranışlar göstermemelisiniz. Bu dönemdepartnerinizle aranızdaki sorunları veya yapmak istediklerinizikonuşarak ılımlı bir şekilde halletmeye özen göstermelisiniz.

17 Şubat -13 Mart gayet aktif, insan ilişkilerinde başarı, olumlu ruhhali, deneyimler yaşamaya gönüllü olma, yolculuklar kanalıyla yeniinsanlarla tanışma, güçlü bağlar kurabilme.

6 Nisan-30 Nisan aşk hayatınızla ilgili oldukça tutkuluaşklar, bencil istekler, cinsel ağırlıklı yaşanan aşklar, çabukbaşlayan fakat çabuk sıkıldığınız birliktelikler, aşırı hareketlilik,deneyimsel davranma, beraberliklerde kendi sözünün dinlenmesi ve kendiisteklerinizin yerine getirilmesi konusunda kararlılık. Ateşlilik vehızlı gelişmeler. Karşı cins tarafından oldukça çekici bulunma.

25 Mayıs-18 Haziran ilişkide karşılıklı fikir alışverişi,entelektüel paylaşımlar, çift kısmetlilik, kararsızlıklar,partnerinizin sosyal, tarafsız ve yüzeysel davranışları nedeniylearanızda oluşabilecek tartışmalar, her iki tarafın da değişken tavırlarsergilemesi. İlişkisi sağlam olan çiftler arasında ise birlikte çıkılanseyahatler, bu dönemde bir konuda iki farklı düşüncegeliştirebilirsiniz. Karşılıklı dengenin kurulması halinde birbirinizlefikir paylaşımlarında bulunacağınız bir süreç olabilir.

18 Ekim- 27 Aralık kendinizi dış dünyada son derece pozitif,hoşgörülü, yeniliklere açık, çevresiyle barışık ve ilişki kurmayahevesli olarak hissedeceğiniz bir dönem.

Olumlu İlişkiler : koç, aslan, kova, terazi

Zorlu ilişkiler : Balık, başak, ikizler

Parasal Konular
24 Ocak-17 Şubat finansal konuları önemseme, paranın gerekliliğikarşısında daha yoğun çalışma, parayı elde ederken zorluklar yaşama.

4 Mart-9 Mayıs ve 18 Haziran-12 Temmuz arası, başkalarıvasıtasıyla elde edeceğiniz gelirler konusuna önem verdiğiniz, destekbeklediğiniz bir süreç. Ailenizle, eşiniz yada sevdiğiniz kişiyle olanortak yaşamın getirdiği ihtiyaçların karşılanması adına parayagereksiniminiz olduğu bir süreç.

12 Kasım-8 Aralık finansal gelirleriniz konusunda dikkatli harcamalarve her türlü bağlantılarınızda ilişkilerinizi güçlü tutmanız halindefayda göreceğiniz zaman. Genel olarak ise parasal açıdan dikkatli vetutumlu olmak gereken süreç diyebiliriz.

İş ve Kariyer
1 Temmuz- 19 Ağustos mesleki konularda staj ve eğitim dönemi.Bir ustanın yanında veya birebir insanlara hizmet yoluylapratikleştiğiniz, geliştiğiniz dönem. Bu süreçte patronlarınızlailişkilerinizi ılımlı bir şekilde sürdürmeniz ve aşırı yoğunluğungetirdiği stres karşısında gerginliğe düşmemeniz faydalı olabilir.isteklerinizin kabulü için planlı, programlı hareket etmenizgerekebilir. Eleştirel davranışlar, endişeler hissedilebilir.

6 Ağustos-30 Ağustos mesleki konularda pratik olmakzorunluluğu, özgür hareket edememek veya girişimde bulunamamaknedeniyle sıkıntılar. Mesleğiniz gereği staj görme zorunluluğu, işinizifazla rutin buluşunuz ve kendinizi iyi bir şekilde ifade edemediğinizihissetmek, günlük temponun yoğunluğu ve asıl işlerinizi yapmakta zorlukçekme. Detaylı işler nedeniyle keyifsizlik, çabuk dağılma ve odaklanmakaçısından zorlanmalar.

Sağlık
30 Nisan-25 Mayıs iştah artışının getirebileceği kilo alımlarıgörülebilir. Sağlığınıza özen ve dikkat göstermeniz halinde olumlu birsüreç.

1 Temmuz-19 Ağustos iş stresi ve fazla yoğunluğun getirdiği agresif tepkiler.

6 Ağustos-30 Ağustos mesleki konulardaki eğitim sürecinin getirdiği fiziksel yorgunluklar.