Üye Ol
Giriş
Hoş geldiniz
Misafir
Son ziyaretiniz:
18:53, 1 Dakika Önce
MsXLabs Üye Girişi
Beni hatırla
Şifremi unuttum?
Giriş Yap
Ana Sayfa
Forumlar
Soru-Cevap
Tüm Sorular
Cevaplanmışlar
Yeni Soru Sor
Günlükler
Son Mesajlar
Kısayollar
Üye Listesi
Üye Arama
Üye Albümleri
Bugünün Mesajları
Forum BB Kodları
Your browser can not hear *giggles*...
Your browser can not hear *giggles*...
Sayfaya Git...
Salı, 09 Aralık 2025 - 18:53
Arama
MaviKaranlık Forum
Galatasaray Spor Kulübü Kuruluş Tarihi
-
Tek Mesaj #424
Demir YumruK
Ziyaretçi
31 Aralık 2007
Ziyaretçi
Hakan Şükür'e UEFA'dan övgü
UEFA'nın internet sitesinde yer alan, "Hakan Şükür hala Türkiye'nin önde geleni" başlıklı bir haberde, "Şükür, emsalsiz başarısıyla yurt içi ve yurt dışında Türkiye'nin en tanınan futbolcusu oldu" ifadesi kullanıldı.
31.12.2007
Avrupa Futbol Federasyonları Birliği’nin (UEFA) internet sitesinde, UEFA Jübile Ödülleri için Türkiye’de son 50 yılın en fazla göze çarpan futbolcusu seçilen Hakan Şükür’e ilişkin bir haber yayımlandı. Habere, "Hakan Şükür hala Türkiye’nin en önde geleni" başlığı atıldı.
Haberde, Türk futbolunun 1990’ların başındaki yükselişinin hiç de tesadüf olmadığı belirtilerek, bu yükselişin, "yeni futbol yıldızı Hakan Şükür’ün ortaya çıkmasının bir sonucu" olduğu kaydedildi. Şükür için, "Emsalsiz başarısıyla yurt içi ve yurt dışında Türkiye’nin en tanınan futbolcusu oldu" ifadesi kullanıldı.
"Uluslararası futbolda ülkesinin en skorer futbolcusu Hakan Şükür, Avrupa kulüp maçlarında attığı 38 golle Türkiye rekorunu elinde bulunduruyor" denilen haberde, Şükür’ün Türk liginde de "en üretken golcü" olduğuna dikkat çekildi.
Haberde, 2002 FIFA Kupası finallerinde Türkiye’nin dünya üçüncülüğüne ulaştığı maçta, Şükür’ün en hızlı golü kaydetme onuruna da sahip olduğu ifade edilirken, yıldız futbolcunun Sakaryaspor’da başlayıp, bugüne dek uzanan futbol kariyeri anlatıldı.
Bir Cim Bom klasiği!
Daha önce Ribery'yi elinden kaçıran Sarı-Kırmızılılar, aynı tehlikeyi bu kez Hakan Balta'da yaşıyor. Diğer sorun; Özer Hurmacı
31.12.2007
‘Defalarca aradım’
Cim Bom'da bir Ribery skandalı daha kapıya geldi. Hakan Balta’nın parası Vestel Manisaspor’a ödenmedi. Başkan Kenan Yaralı, konuyla ilgili FANATİK’e şunları söyledi: “Göreve geldikten sonra Galatasaray’ın mali işler departmanını arayıp ödemelerdeki aksaklığın giderilmesini istedik, olmadı. 2 ay önce Adnan Polat’la yüzyüze görüştük, 10 gün içinde ödeme yapılacağı sözünü verdi, yine olmadı. Defalarca aradım, ama kimse dönmedi.”
Bonservis ödenmedi
Yaralı, önümüzdeki günlerde hukuki işlemlere başlayacaklarını söyledi. Bir diğer sıkıntı da Ankaraspor cephesinde. Başkent kulübüne Necati, Emre Aşık ve Orhan’ı kiralık verip, Özer Hurmacı ile prensip anlaşmasına varan ve bunu kamuoyuna açıklayan yönetim, henüz 800 bin Euro’luk bonservis bedelini vermediği için 20 yaşındaki oyuncuyu kaybetme riskiyle karşılaştı. Sarı-Kırmızılılar’ın, 800 bin Euro’yu 31 Mayıs’a kadar Ankaraspor’a ödemesi gerekiyor.
Galatasaray Yönetimi, 31 Mayıs’a kadar Ankaraspor’a 800 bin Euro tutarında bir ödeme yapmazsa, Başkent kulübüyle yapılan prensip anlaşması fesh edilecek. Böylece Özer, istediği kulübe gidebilecek.
Sarı-Kırmızılı yöneticiler, Vestel Manisasporlu idarecilerin isyanı karşısında susmayı tercih etti. Manisa Asbaşkanı Arif Koşar, “100 bin doları geri verelim, Hakan Balta’yı bize göndersinler” demişti.
Servet'ten inciler...
Sivas maçında, Arda'yı fırçalayan Servet, "Hata yaptığı için değil, orta yapsın diye kendisine seslendim".
31.12.2007
Sivas maçında 40 metre depar atıp, Arda’yı fırçalayan Servet, “Hata yaptığı için değil, orta yapsın diye kendisine seslendim. Rencide etmek istememiştim” açıklamasını yaptı
Resmi siteye konuştu...
Bir dönem Fenerbahçe forması giyen, sezon başında Sivasspor’dan Galatasaray’a transfer olan Servet Çetin, ligin ilk yarısını Sarı-Kırmızılı kulübün resmi internet sitesinde değerlendirdi. Sivas maçında 40 metre depar atıp fırçaladığı Arda’yı aslında rencide etmek istemediğini belirten Servet, “Sadece galip gelme isteğiyle yaptığım bir hareketti. Hata yaptığı için değil, sadece ‘orta yap’ anlamında uyarmak için kendisine seslendim” ifadesini kullandı.
‘Oynamazsam giderim!..’
Galatasaray'a transfer olduğu süreci de anlatan Servet, “İmzayı attığımda bana, ‘O kadar kaliteli savunma oyuncusunun arasından nasıl sıyrılacaksın?’ diye sordular, ben de ‘Oynamadığım takdirde izin ister giderim’ yanıtını verdim” diye görüş bildirdi. Başarılı bir devreyi geride bıraktıklarını da vurgulayan milli futbolcu, “Song’la çok iyi bir ikili olduk. Yeni transfer Emre de takıma çok uzun yıllar katkı sağlayacaktır” yorumunu yaptı.
Kısa...Kısa...
Rapor bekleniyor
Sarı-Kırmızılı kulübün doktorları, Linderoth’un ameliyat olup olmayacağına için karar vermek üzere, İsveç’ten gelecek olan test sonuçlarını bekliyor. Linderoth bıçak altına yatarsa 6 ay takımdan uzak kalacak.
Gençlere teklif var
PAF takımda yetiştirdiği yıldızlarla Süper Lig’de şampiyonluk kovalayan Galatasaray’ın altyapısı rağbet görmeye devam ediyor. Anadolu kulüplerinin son gözdesi, Muhammed Ali Atam... 19 yaşında 1.82 boyundaki sağ bek, Rizespor’dan transfer teklifi aldı. Genç milli oyuncunun kiralık gitmeye sıcak baktığı ifade edildi. Son sözü Altyapı Koordinatörü Ali
Yavaş söyleyecek.
Emre iş başında
Aslan'ın yeni transferi Emre Güngör, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde çalışmalara başladı.
31.12.2007
Aslan’ın yeni transferi Emre Güngör, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde çalışmalara başladı. Takımın 2 Ocak’ta toplanacak olmasına karşın idman yapan Emre, “Bir an önce hazır hale gelmek istiyorum” dedi.
'Fener belki zorlar!'
Sezon başında Ankaraspor'a kiralanan Necati Ateş, Futbol Extra'ya verdiği röportajda ilginç ifadeler kullandı: "Kadro dışı kalmam önümü kesti".
31.12.2007
Sezon başında Ankaraspor’a kiralanan Necati Ateş, Futbol Extra’ya verdiği röportajda ilginç ifadeler kullandı: “Kadro dışı kalmam önümü kesti. Geçen sezon sonunda gitmemi isteselerdi, şimdi Avrupa’nın ünlü bir kulübünde olurdum. Ama Galatasaray’a hizmetim sürüyor. Ne zaman isterlerle koşa koşa gelirim. Şampiyonlukta Galatasaray’ı belki Fenerbahçe zorlar, o kadar.”
Emre amade!
Newcastle'da fazla forma şansı bulamayan milli futbolcu 6 aylığına yuvaya dönmeye hazır.
31.12.2007
Newcastle’da fazla forma şansı bulamayan milli futbolcu 6 aylığına yuvaya dönmeye hazır. 27 yaşındaki oyuncu, Adnan Sezgin’in talebiyle kulübünü ikna etmeye çalışıyor
Her şey yolunda
Emre Belözoğlu, yuvaya dönmeye hazır... Galatasaray’ın sezon sonuna kadar kiralamak istediği milli futbolcu, Sarı-Kırmızılı formayı seve seve giyeceğini, İngiltere’dendün akşam dönen Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin’e iletti. Aradaki tek pürüz, Newcastle yöneticilerinin kiralama bedelini bir hayli yüksek tutması. Emre bu nedenle, Sezgin’den gelen talimatla kulübünü ikna etmeye çalışıyor. Görüşmelerin olumlu geçtiği öğrenildi.
Sürpriz bir isim
Sarı-Kırkızılılar, Emre’nin imzası için gün sayarken, İsveçli kaleci Andreas İsaksson’un transferinde de büyük aşama kaydedildiği belirtildi. Adnan Sezgin, şu sıralar 26 yaşındaki kalecinin bonservis sorununu çözmeye çabalıyor. Transfer harekâtı bu iki oyuncuyla sınırlı değil. Sezgin’in, ismi sır gibi saklanan sürpriz bir yıldızı daha transfer etmek istediği ve temaslara başladığı iddia edildi.
'İsak gelirse, biz yokuz'!
Aykut ile Orkun'dan Galatasaray Yönetimi'ne rest...
31.12.2007
Aykut ile Orkun’dan Galatasaray Yönetimi’ne rest... Süper Lig’in bu sezon en az gol yiyen takımının kalesini koruyan iki file bekçisinin, idarecilerle görüşüp, “İsaksson gelirse kendimize kulüp aramaya başlarız” diyerek tepki gösterdikleri iddia edildi. Sezon başında Fevzi Elmas, Orkun transferinden dolayı Cim Bom’dan ayrılmış, Başkan Yardımcısı Adnan Polat ise Mondragon’u, kendilerini gitmekle tehdit ettiği için gönderdiğini açıklamıştı.
Carrusca başladı!
Devre arasında kendisinden kulüp bulması istenen Marcelo Carrusca, Meksika'nın Santos Laguna kulübüyle kontrat görüşmelerine başladı.
31.12.2007
Devre arasında kendisinden kulüp bulması istenen Marcelo Carrusca, Meksika’nın Santos Laguna kulübüyle kontrat görüşmelerine başladı. Ancak Meksika kulübünün, Arjantinli için Galatasaray’da kazandığından çok daha düşük bir ücret önerdiği, Tangocu’nun bu sebeple anlaşmaya yanaşmadığı belirlendi. Carrusca için 2 Arjantin kulübünün daha devrede olduğu biliniyor.
'En iyisini yapacağım'
Servet Çetin, sarı-kırmızılı formayı giydiği süre içerisinde gösterdiği performanstan memnun olduğunu belirtirken, elinden geleni yapmayı sürdüreceğini söyledi.
30.12.2007
Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesine açıklamalarda bulunan Servet, Galatasaray’a ilk geldiğinde herkesin kafasında soru işaretleri olduğunu belirterek, "İmzayı attığımda da bana soruldu, ’Bu kadar kaliteli savunma oyuncusunun arasından nasıl sıyrılacaksın’ diye. Ben o gün, ’Oynamadığım taktirde izin ister giderim’ dedim. Taraftarlar da daha önce Fenerbahçe’de forma giydiğim için bana çok sıcak bakmıyor olabilirdi. Bunu da göze alarak geldim. Göze aldığım şeyler çok büyüktü. Fakat kendime güvendim, yöneticilerim bana güvendi. Ben de o riskleri aldım. Çok da ekstra bir şeyler yaptığımı düşünmüyorum. Kötü oynadığım, hata yaptığım günler de olacaktır. Sadece oynadığım süre içerisin elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Galatasaray formasını giydiğim süre içinde en iyisini yapmaya çalışacağım" diye konuştu. Defanstaki partneri Rigobert Song ile çok iyi anlaştıklarını, yeni transfer olan Emre Güngör’ün ise uzun yıllar Galatasaray’da forma
giyebilecek kalitede bir isim olduğunu aktaran Servet, ilk yarıda maçların büyük bir bölümünü savunmada tek ön libero ile oynadıklarını vurgulayarak, "Takım olarak hücuma yönelik oynuyoruz. Tek ön liberolu sistemde çok az pozisyon veriyoruz. İnanıyorum ki, çift ön libero ile oynasak hiç pozisyon vermeyiz. İşin açıkçası, yediğimiz goller rakibin başarılı organizasyonlarından değil, bizim kişisel hatalarımızdan geliyor. Daha dikkatli olursak, daha da az gol yiyebiliriz" dedi.
"ARDA’YA HATA YAPTIĞI İÇİN KIZMADIM"
Servet Çetin, takım arkadaşı Arda ile saha içinde yaşadıkları tartışmaya değinerek, "Ben açık ve net söyleyeceğim. Saha içinde ne arkadaşımı rencide etmek isterim, ne de taraftara kötü göstermek. Sadece oyun içerisindeki galip gelme isteğimle yaptığım şeyler. Örneğin, Arda ile aramızda geçen böyle bir şey vardı. Arda’ya hata yaptığı için bağırmadım, sadece ’Orta yap’ anlamında söyledim. Maça çıkarken genç arkadaşlarıma bana bağırmalarının bir problem yaratmayacağını söylerim. Sonuçta kazanmak için sahaya çıkıyoruz. Bazı kesimler bunu yanlış değerlendirebiliyor" ifadelerini kullandı.
"AVRUPA ŞAMPİYONASI BÜYÜK REKLAM"
Sarı-kırmızılı oyuncu, yaklaşan 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası’nın futbolcuların kendini göstermeleri açısından önemli bir fırsat olduğunu kaydetti. Avrupa Şampiyonası’nda herkesin kendini göstermek isteyeceğini söyleyen Servet, "Avrupa Şampiyonası her futbolcu için büyük bir reklam. Herkes oraya gidip oynamak isteyecektir. Futbolcuların kendine koyduğu hedefleri gerçekleştirmeleri için bir fırsat bu şampiyona. Türkiye’de kendinizi göstermeniz daha zor. Elemelerde çoğu arkadaşım forma giydi. İnşallah şampiyonada da birçok Galatasaraylı takımda olur" şeklinde konuştu.
Servet ayrıca, tüm sarı-kırmızılı taraftarların ve camianın yeni yılını kutlarken, "Gönül isterdi ki, 2008’e lider girelim. Ama bunu başaramadık. İnşallah 2008’de onlara şampiyonluğu hediye ederiz ve kendimizi affettiririz" diyerek sözlerini tamamladı.
BEĞEN
Paylaş
Paylaş
Kapat
Saat: 18:53
Hoş Geldiniz Ziyaretçi
Ücretsiz
üye olarak sohbete ve
forumlarımıza katılabilirsiniz.
Üye olmak için lütfen
tıklayınız
.