Üye Ol
Giriş
Hoş geldiniz
Misafir
Son ziyaretiniz:
19:12, 1 Dakika Önce
MsXLabs Üye Girişi
Beni hatırla
Şifremi unuttum?
Giriş Yap
Ana Sayfa
Forumlar
Soru-Cevap
Tüm Sorular
Cevaplanmışlar
Yeni Soru Sor
Günlükler
Son Mesajlar
Kısayollar
Üye Listesi
Üye Arama
Üye Albümleri
Bugünün Mesajları
Forum BB Kodları
Your browser can not hear *giggles*...
Your browser can not hear *giggles*...
Sayfaya Git...
Cuma, 19 Aralık 2025 - 19:13
Arama
MaviKaranlık Forum
Fenerbahçe Cumhuriyeti / 34 FB 1907
-
Tek Mesaj #234
Demir YumruK
Ziyaretçi
2 Ocak 2008
Ziyaretçi
Milat dönemi
Fenerbahçe tarihinin en fazla şampiyonluk gören başkanı olan Yıldırım döneminde şampiyonluklara adeta ambargo konuldu.
1997-98'de başkanlığa gelen
Aziz Yıldırım,
ilk şampiyonluğunu 2000-01'de yaşadı. 2003-04, 2004-05 ve son olarak da
100. yılında şampiyon
oldu. Şükrü Saracoğlu Stadı, Yıldırım döneminde
UEFA'nın elit statları
kategorisine dahil edilirken, UEFA Kupası finaliyle taçlandırıldı.
Ortega, Hoojdonk, Anelka, Appiah, Kezman
ve
Roberto
Carlos
gibi birçok dünya yıldızı Yıldırım döneminde
sarı-lacivertli formayı
giydi.
16 YIL SONRA KUPA
Bayan basketbol
takımı; 5 lig şampiyonluğu yaşadı, 7 Türkiye ve 6 Cumhurbaşkanlığı kupası aldı, 2003-04'te ise Avrupa Kupası'nda ikinci oldu.
Erkek basketbolcular,
16 yıl aranın ardından
şampiyon
oldu ve Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı da aldı. Yıldırım, yıllardır ihmal edilen voleybola da el attı. Erkek takımı, ilk kez katıldığı
Top Teams Kupası
'nda da çeyrek finale kadar yükseldi. Bayanlar ise şampiyon olarak
1. Lig'e yükseldi.
A
MATÖR
branşlara büyük önem veren Yıldırım sayesinde,
Türkiye Kulüplerarası Boks şampiyonluğu
kazanıldı. Avrupa Kulüpler Kupası'nda 2. olundu. 48 kiloda
Atagün Yalçınkaya,
Atina Olimpiyatları'nda
gümüş madalya
alarak, olimpiyatlarda ilk madalya kazanan Fenerbahçeli olarak tarihe geçti.
Eşref Apak
çekiç atmada bronz aldı, bayanlar 1999 ve 2000'de üst üste iki yıl
Türkiye şampiyonluğu
alındı.
YÜZMEDE REKORLAR
10'u aşkın Türkiye şampiyonluğu kazanan Fenerbahçeli
yüzücüler,
tarihinin ilk şampiyonluklarını kulübe kazandırırken, erkek ve bayanlarda da çok sayıda
rekorun
sahibi oldular.
Kürek
ve
yelkende
de sarı-lacivertli sporcular, resmi ve özel birçok
ulusal ve uluslararası
yarışmalardan
kupalar
ve madalyalar almayı başarırken,
masa tenisinde
de tüm kategorilerde
takım ve ferdi şampiyonlukların
adresi yine Fenerbahçe kulübü oldu.
TÜRKİYE'NİN GURURU
Fenerbahçe, Yıldırım'ın başkanlığında ismini altın harflerle tüm branşlara kazıdı. Branşlarda milli takımlara en çok sporcu veren kulüp olan Fenerbahçe, milli sporcularının kazandığı uluslararası başarılarla da Türkiye'nin gururunu kabartmaya devam ediyor.
Alex korkutuyor
Sakatlığı nedeniyle Antalya kampına götürülmeyen ve ilk 2 resmi maçta oynamayacak Alex'in durumunun daha da ciddi olma olasılığı yüksek.
Bu sezon sakatlıklar nedeniyle sıkıntı yaşayan
Fenerbahçe
'ye
Alex
'in sakatlığının ilerlemesi son darbe oldu. Kasığındaki 1 cm'lik yırtık giderilemeyen yıldız futbolcu,
Antalya kampına
götürülmezken, ilk iki resmi maçta da forma giyemeyecek.
PLANLAR BOZULACAK
Alex'in bu sezon tamamen iyileşmesinin zor olduğu belirtilirken, sam******n ligin 2. yarısında birçok maçı tamamlayamama ihtimali teknik direktör
Zico
'yu korkutuyor. Planları bozulan
Zico
sık sık doktorlar konuşarak
Alex
'le ilgili bilgi alıyor.
"Flamengo'ya imza atma seni Fener'e alacağım
"
Fenerbahçe'nin hocası Zico'nun Rio'da Ronaldo ile yaptığı görüşmede, "Flamengo'ya imza atma. Ben seni Fenerbahçe'ye alacağım" dediği öğrenildi. Bu arada Flamengo'lu yöneticiler ise dün yaptıkları açıklamada Ronaldo'nun bonservisi konusunda Milan'la anlaştıklarını belirttiler. Ancak bu haber, İtalyanlar tarafından doğrulanmadı.
Heyecan dorukta
Teknik direktör Zico'nun, Rio'da görüştüğü Brezilyalı Ronaldo'ya "Flamengo'ya imza atma, ben seni F.Bahçe'ye alacağım" dediği öğrenildi.
F.Bahçe'de Milan'ın yıldızı Ronaldo konusunda heyecanlı bir bekleyiş başladı. Yönetimin "Ronaldo ile ilgilenmiyoruz" sözlerine rağmen, Zico'nun geçen hafta yardım maçı için gittiği Brezilya'da Ronaldo'ya "Flamengo'ya imza atma, seni F.Bahçe'ye alacağım" dediği öğrenildi. Ronaldo'nun da "Senin, Alex'in, Carlos'un olduğu takımda oynamak isterim" dediği
belirtildi.
FLAMENGO BASTIRIYOR
Ancak Ronaldo'yu transfer etmek isteyen Brezilya'nın Flamengo kulübünden dün yapılan açıklamada, yıldız futbolcu için Milan'la el sıkışıldığı kaydedildi. İtalyan La Gazzetta Dello Sport gazetesinin haberine göre, Flamengo Başkanı KLeber Leite "Yakında Ronaldo ile sözleşme imzalayacağız. İki taraf da birbirini istiyor" dedi. Fakat bu haber Milan yetkililerince doğrulanmadı.
Fener Antalya'da
Belek'te kamp yapacak olan sarı-lacivertli kafilede 23 oyuncu yer alıyor; Carlos bugün geliyor.
F
.
Bahçe, ikinci yarı kamp çalışması için dün Atatürk Havalimanı'ndan tarifeli uçakla saat 19.00'da Antalya'ya gitti.
Sarı-lacivertliler
,
Belek
'teki
Arcadia Otel
'de yapacağı kampla, İstanbul'da 4 gün önce başladığı 2. yarının hazırlıklarını sürdürecek. Kamp kafilesi, toplam 23 oyuncudan oluşurken,
Carlos
'un bugün Antalya'da arkadaşlarına katılacağı açıklandı.
Alex, Tümer ve Appiah
ise kadroda yok. Dün
F.Bahçe
'yi Antalya'da coşkulu bir taraftar grubu karşıladı.
Appiah çok üzgün
Bu sezon sakatlığı nedeniyle takımdan uzak kalan ve sezonu kapattığı ileri sürülen Appiah, çok üzgün olduğunu söyledi. İtalya'daki kontroller sonrasında da sakatlığının çok ciddi olduğu anlaşılan Ganalı futbolcu "Takımımı özellikle Şampiyonlar Ligi'nde yalnız bırakacağım için çok üzgünüm" dedi.
2007 harika bir yıl oldu
F.Bahçe'nin sol kanat oyuncusu Vederson, hayallerini kurduğu takıma geldiği için, 2007'yi "Harika bir yıl" olarak değerlendirdi. Vederson, "2007 ailem, kendim ve takımımım adına çok güzel bir yıldı. Ben hayallerini kurduğum takıma geldim. Bu bakımdan 2007 benim için harika bir yıl oldu" diye konuştu.
Yeniden kulübeye dönmem
K
EZMAN'
ın sakatlanması üzerine forma şansı yakalayan ve attığı gollerle dikkat çeken Semih, tekrar yedek kulübesine dönmeyeceğini söyledi.
Semih
, iyileşen
Kezman
'la forma rekabetine gireceğini belirterek "Kendime güveniyorum ve
rekabeti
kazanacağıma inanıyorum. Tabii sonuçta iyi olan oynayacak ve bundan
F.Bahçe
kârlı
çıkacak" diye konuştu.
F.Bahçe günlüğü
Önder beklemede
R
ubin Kazan
'dan teklif alan ancak
yönetimle görüşmediği
için yanıt veremeyen Önder, bir an evvel durumunun
netleşmesini
istiyor. F.Bahçe'de mutlu olduğunu belirten tecrübeli futbolcu, "Şartlar neyi gösterir bilemem. Yönetimle yapacağımız toplantı bu nedenle çok önemli" dedi.
Biz bir aileyiz
F.BAHÇE'de son maçlarda oynadığı futbolla herkesin takdirini kazanan Selçuk, takımdaki aile ortamının herkesi olumlu etkilediğini açıkladı. Başarılı futbolcu, "Zico, oyuncular arasında ayrım yapmıyor. Futbolcular arasında arkadaşlık da üst düzeyde" dedi.
Tecrübe kazandım
Geçen sezon pek çok eleştiri alan kaleci
Volkan,
bu sezon gösterdiği performansla 2008 yılına
en mutlu
girenlerden oldu.
Eleştirilerin
azalmasına sevinen Volkan şu açıklamayı yaptı: "Zaman, bana
tecrübe
kazandırıyor. Çıktığım her maçta bir öncekinden
daha iyi
olmaya çalışıyorum."
Demek ki iyiyim
İLK yarının son haftalarında teknik direktör Zico'nun 90 dakika forma verdiği Gökhan Gönül, "Sorumluluğumuzun farkındayız" dedi. Genç futbolcu, "Demek ki ben de bu sorumluluğu iyi yerine getiriyorum. Yoksa bu şansı bulamazdım" ifadesini kullandı.
Askerlik görünüyor
Yurtdışına transfer olup
askerliği ertelemeyi
düşünen Tümer'in planı şimdilik gerçekleşemiyor.
Köln
'den teklif aldığı söylenen futbolcu için henüz
resmi girişimde
bulunulmadı. Bu yüzden ümitleri azalan Tümer'in
kara kara düşündüğü
ve bir an evvel kulüp bulmak için
çabaladığı
öğrenildi.
Volkan'ın hayali
YEDEK kalecilerinden Volkan Babacan'ın en büyük hayali, bir derbi maçta F.Bahçe kalesini korumak. Volkan, "Henüz 20 yaşındayım ve F.Bahçe gibi büyük bir kulüpteyim. Çok çalışarak bu hayalime ulaşmayı hedefliyorum. Bir gün neden olmasın" dedi.
BEĞEN
Paylaş
Paylaş
Kapat
Saat: 19:13
Hoş Geldiniz Ziyaretçi
Ücretsiz
üye olarak sohbete ve
forumlarımıza katılabilirsiniz.
Üye olmak için lütfen
tıklayınız
.