Üye Ol
Giriş
Hoş geldiniz
Misafir
Son ziyaretiniz:
19:07, 1 Dakika Önce
MsXLabs Üye Girişi
Beni hatırla
Şifremi unuttum?
Giriş Yap
Ana Sayfa
Forumlar
Soru-Cevap
Tüm Sorular
Cevaplanmışlar
Yeni Soru Sor
Günlükler
Son Mesajlar
Kısayollar
Üye Listesi
Üye Arama
Üye Albümleri
Bugünün Mesajları
Forum BB Kodları
Your browser can not hear *giggles*...
Your browser can not hear *giggles*...
Sayfaya Git...
Cuma, 19 Aralık 2025 - 19:08
Arama
MaviKaranlık Forum
Fenerbahçe Cumhuriyeti / 34 FB 1907
-
Tek Mesaj #235
Demir YumruK
Ziyaretçi
3 Ocak 2008
Ziyaretçi
Maksimum başarı
"Geçen yıl yakaladığımız çıkışı sürdürmeliyiz Fenerbahçe olarak daha yapacak çok iş var".
Borcumuz var
Fenerbahçe dün Antalya kampında ilk çalışmasını yaparken, Zico açıklamalarıyla gündeme damgasını vurdu. Otelin sahasında toplanan futbolculara kısa bir konuşma yapan teknik direktör Arthur Zico, "Potansiyelinizi maksimuma çıkartmalısınız. "2007 yılında başarılıydık. Süper Lig'de ve Şampiyonlar Ligi'nde yolumuz uzun. Bu başarıyı 2008 yılında da sürdürmek için çok çalışmalıyız. Camiamıza bu borcumuzu ödemeliyiz" diye konuştu.
Size güveniyorum
"Yakaladığımız çıkışı mutlaka devam ettirmeliyiz" ifadesini kullanan Brezilyalı teknik adam, "Beraber uzun bir çalışma dönemi geçirdik. Bu tür kampları en iyi şekilde değerlendirmemiz gerektiğini hepiniz biliyorsunuz. Çalışma disiplinimimize dikkat etmeliyiz" açıklamasını yaptı. Zico, "Size güveniyorum. Hepinizde büyük başarılara imza atacak kapasite var" diyerek sözlerini tamamladı.
Deniz DERİNSU - Oğuz YÖRÜK
Yıldızım parlıyor
Menajerim görüşüyor
Fenerbahçe'nin golcü futbolcularından Semih Şentürk, yıllardır hep yıldızların arkasında beklediğini ama artık durumun değiştiğini söyledi. Semih, "9 yıldır çok çalıştım. Takıma çok sayıda ünlü, yıldız futbolcu geldi. Hep ben onların arkasında bekledim. Ama şu anda benim arkamda bekleyen Kezman var. Bu, hocamızın kararı" dedi. Sözleşmesinin bitmesine altı ay kaldığını ifade eden Semih, "Yönetim sözleşmemi uzatmamı istedi. Menajerim görüşüyor. Ufak pürüzler kaldı. Benim tek düşüncem Fenerbahçe'ye yararlı olmak'' diye konuştu.
Türkiye'den teklif yok
Kendisine Almanya ve İspanya'da teklifler geldiğini vurgulayan Semih sözlerini şöyle tamamladı: "Eğer Fenerbahçe ile anlaşamazsam onlarla görüşürüm. Fenerbahçe, Türkiye'nin en büyük takımı. 9 yıldır bu kulübün ekmeğini yiyorum. A Milli Takım'a buradan yükseldim. Türkiye'den hiçbir takımdan teklif almadım. Fenerbahçe'de bu yıl 15-20 gol atarım. Ben daha çok gol atmak ve attırmak istiyorum. Alex'le oynamak benim için çok kolay. Alex'in atacağı topları önceden tahmin edebiliyorum.''
Şaşkına döndüm!
Takım arkadaşı Can Arat'a röportaj veren Brezilyalı oyuncu: Fenerbahçe taraftarı çok büyük. Kulübün tesisleri Avrupa ötesinde. İstanbul harika ama trafiğine alışamadım.
İÇTEN AÇIKLAMALAR YAPTI
F.Bahçe
'nin genç savunma oyuncusu
Can Arat,
"www.canarat.com'' adlı kendi internet sitesi için, takım arkadaşı
Roberto Carlos
ile röportajı yaptı. Can'ın sorularını yanıtlayan
Brezilyalı
ünlü futbolcu, "Bana gösterilen ilgiden çok memnunum. Özellikle deplasmanlarda bile coşkulu şekilde karşılanıyoruz. Bu ilgi karşısında
şaşkına
dönüyorum" dedi.
Roberto Carlos,
"
Fenerbahçe
taraftarı gerçekten çok büyük. Kulübümüzün tesisleri ise
Avrupai
düzeyde" açıklamalarını yaptı.
CARLOS UÇAK KİRALADI
"İstanbul
harika bir şehir" diyen sambacı, "
Türkiye
'de tek yadırgadığım şey kesinlikle trafik! Neden ve nasıl bu kadar
trafik
var anlayabilmiş değilim.
Sırf
trafik nedeniyle gerekmedikçe evimden dışarı çıkmıyorum" ifadelerini kullandı.
Bu
arada takım kampında yer almayan
Carlos
, dün özel uçakla Antalya'ya geldi. Kendi imkânlarıyla kiraladığı uçakla saat 16.30 sularında alana inen Roberto Carlos'u
Antalya Fenerbahçe
Derneği üyeleri çiçeklerle karşıladı.
Ağa gibi geldiler
Fenerbahçe'nin sabah yapılan çalışmasına en son gelen Brezilyalıların ellerini bellerine koyup ağalar gibi dolaşması dikkatlerden kaçmadı.
ARKADAŞLARI ŞAŞIRDI
Fenerbahçe
'nin sabahki idmanı ilginç görüntülere sahne oldu.
İdman
sahasında en son gelen
Brezilyalı futbolcuların
, ellerini bellerine koyup ağalar gibi dolaşması
dikkatlerden
kaçmadı.
Diğer
oyuncular ise arkadaşlarını meraklı bakışlarla takip etti.
MEMUR BENZETMESİ
Sarı-lacivertliler ile aynı otelde kalan ve idmanı izlemeye gelen
Küçükköy
ile
Ankaraspor PAF Takımı
'nın oyuncuları ise Brezilyalıların tavırlarını ilginç şekilde yorumladı.
Futbolcular
, sarı-lacivertli sambacıları
"Sanki devlet memuru gibiler"
diye tasvir ettiler.
Kezman buzları eritti
Sırp futbolcu, daha önce tartıştığı tercüman Samet'le arayı düzeltti.
HER ŞEY YOLUNDA
Zico'nun
tercümanı
Samet Güzel
ile
Kezman
arasındaki soğuk rüzgâr duruldu. İlk yarının son haftalarında bir idman sırasında Kezman,
Samet'in üzerine yürümüş
ve uzun süre bu olay konuşulmuştu. Ancak dünkü idmanda
şakalaşan
ikilinin arasındaki
buzların eridiği
görüldü.
BALLI
MOTİVE EDİYOR
Ufak tefek şakalaşmaların dışında Kezman'ın
yüzünün pek gülmemesi
dikkatten kaçmıyor. Çok durgun olduğu gözlenen Kezman ile sık sık görüşen
Volkan Ballı
ve Zico'nun yardımcılarının, 2. yarıda kendisinden çok şey beklediklerini söyleyip
motive etmeye
çalıştıkları öğrenildi.
Deniz Barış korkutuyor
Belinden tedavi olan tecrübeli yıldız, bu kez de dizindeki yara ile problem yaşıyor.
İlk yarının son bölümünde belindeki sakatlığı nedeniyle Fenerbahçe formasından uzak kalan Deniz Barış'ta sıkıntılar bitmiyor. Dizinde oluşan yara nedeniyle idmanı düz koşu ile tamamlayabilen sarı-lacivertli futbolcu bu haliyle ikinci yarıya hazır bir görüntü çizemedi. Düz koşularda bile zorlandığı görülen Deniz'in son durumu önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.
Zor ama başarırız
Ali Bilgin, Fenerbahçe'ye transfer olduğu 2007 yılının kendisi için dönüm noktası olduğunu söyledi. Bilgin, "2008 yılı da bizim için zor geçecek ama ben başarıya ulaşacağımıza inanıyorum. Devre arasının az olması sayesinde futboldan pek uzak kalmayacağız. Çünkü bu sayede konsantrasyon kaybı da, kondisyon kaybı da en alt seviyede oluyor" şeklinde konuştu.
Serdar: Özledim
Sakatlığı nedeniyle uzun süre takımdan ayrı kalan kaleci Serdar Kulbilge dün düz koşu yaparak ikinci yarı hazırlıklarına başladı. Bir yandan salonda da çalışmalarını sürdüren Serdar, "İkinci yarıda eldivenleri tekrar giymek için çok çalışıyorum. Çünkü adeta formaya hasret kaldım. Hem moral hem de fizik olarak kendimi çok iyi hissediyorum" ifadesini
kullandı.
Zico'ya ihtar cezası
Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu
(PFDK),
teknik direktör
Zico
'ya,
Trabzonspor
maçında,
akreditasyon kartını
görünür şekilde takmadığı için ihtar cezası verdi. Kurul, aynı nedenle Fenerbahçe kulübüne de
bin YTL para cezası
kesti.
214 dakika yenik
Ligin ilk yarısını Sivasspor'un ardından
ikinci
tamamlayan
Fenerbahçe, 17 maçın 7'sinde,
karşılaşmalar içinde
yenik
duruma düştü. Bunlardan 5'inde yenilgiden kurtulan sarı-lacivertliler, ikisinde sahadan boynu bükük ayrıldı ve toplam
214 dakika yenik
oynadı.
Fenerbahçe günlüğü
Yağmurlu başlangıç
F.Bahçe, Antalya'da çalışmalara başladı. Antalya'ya gelerek Belek'teki Limak Arcadia Otel'de kampa giren F.Bahçe, dün iki idman yaptı. Her iki idmanda da çift kale maç oynayan futbolcular, akşam yoğun yağmur altında çalıştı. İdmanlara Alex, Appiah ve Tümer katılmadı.
Kutluay PAOK'ta
Yunanistan'ın Selanik PAOK takımının, İbrahim Kutluay ile anlaşmaya vardığı öğrenildi. Yunan medyasının, "PAOK'un rüya gibi bir transfer yaptığı'' değerlendirmesinin bulunulduğu haberlerde, Kutluay'ın Yunan takımı ile sözleşme imzalayacağı kaydedildi.
Mosturoğlu katılmıyor
Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu'ndan, Futbol Federasyonu'na rest. Mosturoğlu, "Ana Statü Hazırlık ve Değerlendirme Komisyonu toplantısına yeni bir katkı sağlamak mümkün olamayacağından çalışmalara katılamayacağım" açıklamasını yaptı.
Yolculuk cumartesi
Fenerbahçe, 5 Ocak Cumartesi günü Fortis Türkiye Kupası maçı için özel bir uçakla Kayseri'ye gidecek. Sarı-lacivertliler, pazar günü Kayserispor ile oynayacağı maçın ardından aynı gece özel uçakla Antalya'ya dönecek. Sarı-lacivertli takımın kampı 11 Ocak tarihinde sona erecek.
Sevilla turladı
Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Sevilla, İspanya Kral Kupası'nda Denia'yı 4-3 yenerek adını çeyrek finale yazdırdı. 1-1 biten ilk maçın rövanşında Sevilla'ya turu getiren golleri Fabiano, Fazio, Chevanton ve penaltıdan Kanoute kaydetti.
F.Bahçe'ye yakın takip
Antalya'da kampa giren Fenerbahçe'nin günlük programı ayrıntılarıyla Fenerbahçe Televizyonu ekranlarında izleyicilerle buluşacak. 14.00 ve 23.00'te yayına girecek "Kamp Günlüğü" kuşaklarında futbolcular yeni yılla ilgili hedeflerini anlatacaklar.
Love ısrarı
Fenerbahçe'nin Vagner Love'un peşinde olduğunu tüm Türkiye, Fotomaç'tan öğrenmişti. Dün Fransızlar'ın ünlü futbol sitelerinden football365.fr de haberimizi doğrular nitelikte bilgilere yer verdi. Dünyadan transfer haberlerini duyuran ünlü site, Fenerbahçe yönetiminin CSKA Moskova'nın süper forveti Vagner Love'u transfer etmek için girişimlerini hızlandırdığınıvurguladı.
Fransız futbol sitesinin haberinde şu ifadelere yer verildi: Mateja Kezman'ın Almanya veya Fransa'da oynamak istemesi, Fenerbahçe'yi ciddi anlamda Love ile ilgilenmeye itti. Zico'nun görüşerek ikna ettiği Brezilyalı oyuncu için Fenerbahçe'nin CSKA'ya 10-15 milyon euro ödemesi bekleniyor. Yabancı kontenjanı dolu olan Fenerbahçe bu transferi gerçekleştirmek için Kezman veya Appiah'ı göndermeyi planlıyor.
BEĞEN
Paylaş
Paylaş
Kapat
Saat: 19:08
Hoş Geldiniz Ziyaretçi
Ücretsiz
üye olarak sohbete ve
forumlarımıza katılabilirsiniz.
Üye olmak için lütfen
tıklayınız
.