Arama

Demir YumruK - avatarı
Demir YumruK
Ziyaretçi
3 Ocak 2008       Mesaj #427
Demir YumruK - avatarı
Ziyaretçi
Camargo G.Saray'da

Galatasaray, günlerdir peşinden koştuğu Brezilyalı forvet İgor De Camargo ile gelecek sezon için her konuda anlaştı. Belçika'nın Standard Liege takımında top koşturan 24 yaşındaki Camargo'nun Galatasaray'ın teklifini kabul ettiği ve taraflar arasında ön protokol anlaşması yapıldığı belirtildi.

Camargo bitti

Camargo ile ön sözleşme yapan Aslan şimdi Standard'ı ikna etmeye çalışıyor. Sarı-kırmızılılar uzun süredir peşinde koştuğu futbolcuyla anlaşmaya vardı.

Galatasaray yeni forvetini belirledi: İgor de Camargo. Gelecek sezon Hakan Şükür'ün futbolu bırakacak olması nedeniyle golcü arayan sarı-kırmızılı ekip, Brezilyalı oyuncuda karar kaldı. Bir süredir futbol şubesi ve menajerlerin takip ettiği futbolcunun performansından memnun kalan sarı-kırmızılı ekip, 24 yaşındaki oyuncu ile anlaşarak ön protokol imzaladı. 3 yıllık sözleşme yapılması planlanan İgor de Camargo, Galatasaray'dan yıllık 1.5 milyon euro alacak.

4 MİLYON EURO ÇEKTİ

Oyuncu ile her konuda anlaşan Galatasaray, şimdi Standard Liege'i ikna etmeye çalışıyor. 2010 yılına kadar sözleşmesi bulunan golcü oyuncu için Belçika ekibinin, 4 milyon euro bonservis bedeli istediği belirtilirken, Galatasaray bu fiyatı aşağıya çekmeye çalışıyor. 2005- 2006 sezonundan bu yana Standard Liege formasını giyen İgor de Camargo, oynadığı 57 maçta 23 gol attı. Sambacı, bu sezon ligde oynadığı 13 maçta 4 gol kaydetti.

Feldkamp'ta kader anı

Durumu tartışılan Kalli bugün geliyor.

Tamam mı devam mı?

Hastalanıp son iki maça çıkamayan Alman hoca görevine devam edip etmeyeceğini açıklayacak.

START FELDKAMP'SIZ

G.Saray ikinci yarı hazırlıklarına dün akşam yaptığı idmanla başlarken, teknik direktör Feldkamp'ın durumu ile ilgili belirsizlik sürüyor. Ağır gribe yakalandığı gerekçesiyle ilk yarının son iki maçında takımını yalnız bırakan Alman hocanın, bugün öğleden sonra İstanbul'a geleceği bildirildi. Kalli'nin göreve devam edip etmeyeceği de büyük oranda netleşecek.

RAPORLARI SUNACAK

Almanya'da chek-up'tan geçen 74 yaşındaki çalıştırıcının sonuçları yönetime sunacağı belirtildi. Ancak yönetimden Adnan Polat, Haldun Üstünel ve Adnan Sezgin'in yaptığı açıklamalar, Kalli'nin iyileştiği ve görevine kaldığı yerden devam edeceği şeklinde... Basına kapalı dünkü idman antrenör Ahmet Akcan nezaretinde yapıldı. Çalışmalar bugün devam edecek.

Cimbom İsaksson'u kiralıyor

Galatasaray, Manchester City'nin İsveçli kalecisi Andreas İsaksson'u kiralamaya karar verdi. İngiliz kulübünün İsaksson için 3 milyon euro'da diretmesi nedeniyle kiralık formülü gündeme geldi. City ile Galatasaray'ın İsaksson konusunda küçük pürüzler dışında anlaştıkları dile getirildi.

İsaksson'a yeni formül

Manchester City ile bonservis ücreti konusunda anlaşamayan G.Saray "Kiralık verin" önerisinde bulundu. İngilizler bu teklife sıcak bakıyor.

ZAMAN İSTEDİLER

Satış hakkını İngilizlere bırakan sarı-kırmızılılar, "İsaksson sezon sonuna bizde oynasın. Mayısta bonservis ücretini yeniden görüşürüz" dedi. İsveçli kalecinin ücretinden kurtulmak isteyen İngilizlerin bu teklife sıcak baktıkları ve birkaç gün içinde kararlarını bildirecekleri ifade edildi. viewads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA

İNDİRİM YAPMADI

Orkun ve Aykut'u yeterli bulmayarak kaleci arayışlarını sürdüren Galatasaray, İsaksson'u transfer etmek için her yolu deniyor. Öncelikle Manchester City ile bonservis pazarlığı yapan sarı-kırmızılılar, İngilizlerin 3 milyon euro'dan aşağıya inmemesi üzerine kiralık formülünü gündeme getirdi.

En iyisini seçtim

Nonda: Galatasaray'dan teklif alınca 'Hah, şimdi tamam' dedim. Bu büyük kulübe şampiyonluk yaşamak için geldim.

DERGİYE KONUŞTU

G.Saray'ın Kongolu yıldızı Nonda, şampiyonluk yaşama şansı yüksek olduğu için sarı-kırmızılı kulübü tercih ettiğini açıkladı. Futbol Federasyonu'nun yayın organı Tam Saha dergisinin ocak sayısına konuşan Nonda, "G.Saray gerçekten iyi bir seçenek oldu" dedi ve ekledi:

'SHABANİ' DEYİN

"Çünkü Blackburn'den ayrıldıktan sonra artık oraya dönmek istemiyordum. G.Saray'ın teklifi geldiğinde 'Hah, şimdi tamam' dedim." Nonda kendisine birçok lakap takıldığını ama en çok "Shabani" denmesini sevdiğini de belirtti. Nonda, dün akşamki idmana çıkmadı.

G.Saray, Linderoth'un yerine ön libero için atakta

Galatasaray, Linderoth'tan ümidi kesti.
Üstünel: iki adayımız var

Galatasaray, Linderoth'tan ümidi kesti. Sarı-kırmızılılar, ameliyat olmasına kesin gözüyle bakılan oyuncunun yerini doldurmak için harekete geçti. Yönetici Haldun Üstünel, "Her koşulda bir ön libero alacağız" derken, iki önemli isimle görüşme halinde olduklarını açıkladı.

Arda&Şanlı buluşması

İngiltere'nin The Guardian gazetesi, Tuncay Şanlı'nın takımı Middlesbrough'nun Arda Turan'a talip olduğunu yazdı. Haberde, Middlesbrough Teknik Direktörü Gareth Southgate'in ara transferde almak istediği oyuncular arasında Galatasaray'ın yıldız futbolcusunun da bulunduğu iddia etti.

Lincoln yine oynamıyor

Sarı-kırmızılıların Brezilyalı yıldızı Lincoln'ü cumartesi günü Bursa ile yapılacak olan Fortis Türkiye Kupası'nda forma giyemeyeceği belirtildi. Lige verilen aradan yararlanarak ülkesine giden sambacı sakatlığı nedeniyle burada tedavisini sürdürüyor. Teknik heyetten izin alan Lincoln birkaç gün içinde takıma katılacak.

Serkan 'Türkiye'dedi

Attığı kritik gollerle ilk yarıda adından sıkça söz ettiren Serkan Çalık, Türk Milli Takımı'nı seçtiğini açıkladı. Milli takım tercihini yaparken tereddüt yaşamadığını belirten futbolcu, "Almanya 21 Yaş Altı Milli Takımı'nda hâlâ forma giyebilirdim. Fakat Almanya Federasyonu'na, Türk Milli Takımı'nda oynamak istediğimi söyledim" dedi.

Emre'yi Monaco istiyor

Fransa'nın L'Equipe gazetesi, G.Saray'ın yeniden almak istediği Emre Belözoğlu'na Monaco'nun da talip olduğunu belirtti. Fransız ekibinde Arjantinli Bernardi'nin bekleneni veremediğini kaydeden gazete, teknik direktör Ricardo'nun Emre'yi transfer etmek için Newcastle United yetkilileriyle görüşeceğini viewads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA
yazdı.

Cimbom zoru seviyor

İlk yarının en az yenilgi alan takımı olan Galatasaray, buna karşın, 256 dakikayla, 3 büyük takım içinde en uzun süreyle yenik oynayan ekip oldu. Ligin ilk yarısındaki 17 maçın 6'sında skor olarak rakiplerinin gerisine düşen Cimbom, bu maçların 5'inde beraberliği kurtarmasını bildi. Galatasaray, Fenerbahçe karşısında ise viewads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA
maçı çeviremeyerek ligdeki tek mağlubiyetini aldı.

Canaydın: Yaranamıyorum

Seyrantepe'de yeni stadın temelinin atılması, borçların disiplin altına alınmasına karşın eleştirilerden kurtulamayan Canaydın dertli. Başkanın, yakın çevresine, "Ne yapsam yaranamıyorum" dediği öğrenildi.
Gözler mali genel kurulda

Yıllık olağan mali genel kurulun 23 Şubat'ta yapılacağı açıklanırken, gözler yönetim kuruluna çevrildi. Yönetim harıl harıl kongreye hazırlanırken, kulübün ne kadar borç açıklayacağı merakla bekleniyor.

G.Saray günlüğü

Linderoth ABD'ye

Kalçasındaki rahatsızlık nedeniyle ameliyat olması beklenen Linderoth, son çare olarak bugün ABD'ye gidecek. Futbolcunun sakatlığı hakkında bilgi veren İsveç Milli Takımı Doktoru Magnus Fossblad, "Linderoth'u, dünyadaki en iyi kalça hastalıkları uzmanı Dr. Philippon'a muayene ettireceğiz" ifadesini viewads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA
kullandı.

Sıra Efes Pilsen'de

Beko Basketbol Ligi'nin zirvesinde yer alan Galatasaray Cafe Crown, cumartesi günü ligin güçlü ekiplerinden Efes Pilsen'in karşısına çıkıyor. Sarı-kırmızılılar, 18.00'de Abdi İpekçi'de başlayacak maçı da kazanarak liderliği sürdürmek amacında.

Maç BayArena'da

Galatasaray ile Bayer 04 Leverkusen arasında, Almanya'da oynanacak UEFA karşılaşması BayArena Stadı'nda yapılacak. Arena'nın tadilatta olması nedeniyle maçın Düsseldorf ya da Köln kentinde yapılması düşünülüyordu. Ancak Leverkusen maçın 20 ya da 21 Şubat'ta saat 18.00'de BayArena Stadı'nda yapılacağını açıkladı.