Arama

Demir YumruK - avatarı
Demir YumruK
Ziyaretçi
4 Ocak 2008       Mesaj #428
Demir YumruK - avatarı
Ziyaretçi
Cimbom Kalli'ye kavuştu

Medya ordusunu görünce, "İlk geldiğim gün bile bu kadar gazeteci yoktu" esprisini yapan Feldkamp, "Aldığım ilaçlarla iyileştim" dedi

İyileştim geldim

Galatasaray'da ilk yarının son iki maçında hastalığı nedeniyle takımını yalnız bırakan ve hakkında dedikodular üretilen teknik direktör Feldkamp, dün İstanbul'a döndü. Kalli'yi havaalanında yardımcısı Ahmet Akcan ve medya ordusu karşıladı. Neşeli ve sağlıklı görünen Alman hoca, gazetecilerin ısrarlı sorularını yanıtsız bırakırken, viewads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA
yanındakilere, "İlk geldiğim gün bile bu kadar kalabalık gazeteci yoktu" esprisini yaptı.

ARTIK İYİ HİSSEDİYORUM

Öte yandan Kalli, İstanbul'a gelirken Düsseldorf'ta yaptığı açıklamada ise "Ligin son haftasında çok ateşim olduğu için takımın başında olamadım. 18 Aralık Salı günü çok ateşim vardı ve maça çıkamayacak durumdaydım" dedi. Almanya'ya gidişi ile ilgili eleştirilere de anlam veremediğini söyleyen Feldkamp, "14 gün boyunca doktor gözetiminde ve aldığım ilaçlarla kendimi iyi hisseder duruma geldim" ifadesini kullandı.

Ya Cimbom ya da Avrupa

"Teklif almak güzel ancak Türkiye'de G.Saray'dan başka takımda oynamam. Gidersem sadece Avrupa'ya giderim".

G.SARAY TV'YE KONUŞTU

G.Saray'ın golcü oyuncusu Ümit Karan, F.Bahçe ve Beşiktaş'tan teklif aldığını ancak ikisini de geri çevirdiğini açıkladı. G.Saray TV'ye konuşan yıldız futbolcu, "Teklif almak bir futbolcu için gurur vericidir. Özellikle de büyük takımlardan... Sezon başında F.Bahçe'den, devre arasında da Beşiktaş'tan teklifler geldi. Ancak ikisini de geri çevirdim. Yönetime Türkiye'de G.Saray'dan başka hiç kimsenin formasını giymek istemediğimi söyledim" açıklamasını yaptı.

ÖNEMLİ OLAN İKİNCİ YARI

G.Saray'dan sadece Avrupa'ya gitmek için ayrılacağını belirten Ümit, "Yönetim de böyle bir durumda bana yardımcı olma sözü verdi. Şu an net bir teklif yok ancak İngiltere Ligi ya da Fransa ve Almanya olabilir" diye konuştu. Sarı-kırmızılı oyuncu, lige iyi bir giriş yaptıklarını ancak sonra düşüş yaşadıklarını da belirterek, "Önemli olan ikinci yarıya iyi girmek. UEFA'da Alman takımı ile eşleşmemiz güzel. Leverkusen önünde turu Ali Sami Yen'deki maç belirler" dedi.

Başkan, Polat ve Aysal'ın peşinde

Adaylık için kolları sıvayan Canaydın iki önemli ismi listesine katmaya uğraşıyor.

Galatasaray'ın mart ayında yapılacak genel kurulu için geri sayım sürerken, başkan Özhan Canaydın atağa geçti. Her seçim öncesi listesine aldığı flaş bir isimle üyeleri ikna etmesini bilen Canaydın, bu defa Adnan Polat ve Ünal Aysal'ı aynı listede buluşturmayı planlıyor. Canaydın'ın, 'Ancak Adnan Polat ve Adnan Sezgin olmaması halinde' yönetime gireceğini açıklayan Ünal Aysal'ı kararından vazgeçirmek için uğraştığı öğrenildi. Canaydın'ın aradaki buzları eritmek için Polat ve Aysal'ın katılacağı bir yemek düzenlemeyi düşündüğü de gelen bilgiler arasında.

Şova hazırlanın

Sakatlığının iyiye gittiğini belirten Lincoln, "Çaykur Rize maçıyla sahalara muhteşem bir dönüş yapmak istiyorum" diye konuştu.

AİLESİ İLE BİRLİKTE

Galatasaray'ın flaş transferi Casio Lincoln artık gün sayıyor. Brezilya'da ailesinin yanında bulunan ve bir yandan tatil yapan, bir yandan da tedavi olan yıldız oyuncu sarıkırmızılı taraftarlara mesaj gönderdi. Sakatlığının iyiye gittiğini ifade eden Lincoln, "Taraftarlarımız hazır olsun. Sahalara viewads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA
muhteşem bir dönüş yapmak istiyorum" dedi.

LAYIK OLACAĞIM

Sıkıntılı bir ilk yarı geçirdiklerini ancak bunun artık geride kaldığını vurgulayan sambacı, "Galatasaray büyük bir camia. Her zaman en iyiyi hak ediyor. Bende ligin ikinci yarısında kulübe ve taraftarlara layık olabilmek için elimden geleni yapacağım. Tek hedefimiz şampiyonluk" diye konuştu. Lincoln, iki gün içinde Türkiye'de olacağını da sözlerine ekledi.

Bouzid direniyor

Emre Güngör'ün transferine karşılık olarak MKE Ankaragücü'ne verilen Bouzid, başkent ekibine gitmek istemiyor. Galatasaray için Türkiye'ye geldiğini ve sezonu sarı-kırmızılı kulüpte tamamlamak istediğini kaydeden Cezayirli futbolcu, yönetime de bu kararını bildirdiğini açıkladı. Galatasaray yönetimi şimdi Bouzid'i ikna etmenin yolunu arıyor.

G.Saray'da Albelda sesleri

Linderoth'un yerine ön libero arayışlarına başlayan Galatasaray, Valencia'nın 30 yaşındaki İspanyol yıldızı Albelda için düğmeye bastı.

Maden buldu

Cimbom, Valencia'nın kadro dışı bıraktığı İspanyol yıldızın peşine düştü. Sarı-kırmızılılar bonservisi elinde olan oyuncuyu ikna etmeye çalışıyor.

TUTUMLU'YU DEVREYE SOKTU

LİNDEROTH'UN sakatlığı nedeniyle ön libero arayışlarına başlayan Galatasaray, David Albelda Aligues'i gündemine aldı. Valencia'da Koeman ile bir türlü yıldızı barışmaması üzerine sözleşmesi karşılıklı olarak fesh edilen oyuncunun bonservesinin elinde olması sarı-kırmızılı ekibi iştahlandırırken, transferin bitirilmesi için yoğun çaba harcanıyor. Galatasaray'ın Valencia ile yakın ilişkileri bulunan menajer Bayram Tutumlu'yu da devreye soktuğu belirtiliyor.

60 MİLYON EURO'LUK DAVA AÇTI

ŞAMPİYONLAR Ligi'nde Valencia forması giymesi nedeniyle, UEFA Kupası'nda oynama şansı bulunmamasına karşın bunu fazla önemsemeyen Cimbom, Tutumlu'dan gelecek mutlu haberi bekliyor. Öte yandan kötü gidişin ardından Koeman radikal kararlar almış, Valencia da Albelda ile birlikte Angulo ve Canizares'i de kadro dışı bırakmıştı. Bu operasyonun kendisine zarar verdiğini belirten Albelda, Valencia'ya 60 milyon euro'luk dava açtı.

Uğur arı gibi

İLK yarıda verdiği 4 gol pasıyla G.Saray'ın asist kralı olan Uğur Uçar, ikinci yarı hazırlıklarına da hırslı başladı. Florya'da en çalışkan isimler arasında yer alan genç oyuncu, "Başarımı devam ettirmek istiyorum. İnşallah şampiyon olacağız" dedi.

Bana güvenin

LİNDEROTH'un sezonu kapatma tehlikesi nedeniyle ön liberoda tek kalan Mehmet Topal, kendisine güvenilmesini istedi. Genç oyuncu, "Ayhan ağabey de iyileşti. İkimiz bu görevin altından başarı ile kalkarız. Orta sahada sorun çıkmaz" diye konuştu.

6 gol az, hedefim 2008'de oynamak

ÜMİT, ilk yarıda attığı 6 golün önemli ama az olduğunu belirterek, "İlk dönem iyi performans gösterdim, sonra kadroya girmekte zorlandım ya da oynatılmadım. Ama 6 gol çok iyi değil. Belki daha çok fırsat verilse farklı olurdu. Amacım EURO 2008 fnallerinde yer almak" açıklamasını yaptı.

Lincoln'ü rahat bırakmamız lazım

LİNCOLN'ün takıma çok fazla katkı sağlayabilecek bir oyuncu olduğunu iddia eden Ümit, "Hakikaten onun bir sakatlığı vardı. İnsanlar farklı spekülasyonlar yapıp kafasını şişirdiler. Ama şunu söyleyeyim sakat sakat bile oynadı. Bize çok katkı yapabilir. Sadece onu rahat bırakmak lazım" dedi.

G.Saray günlüğü

Volkan'a grip engeli

Hakan Balta'ya kaptırdığı formasını geri almak için çalışan Volkan Yaman, bu kez de grip engeline takıldı. Üst solunum yolu enfeksiyonu geçiren genç oyuncu sağlık ekibi tarafından dün salonda çalıştırıldı. Volkan durumu düzelirse bugün takıma katılacak.

Okan nerede?

Sakatlığı nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı olan Okan Buruk, ikinci yarı hazırlıklarına da yetişmedi. Tecrübeli yıldızın, sağlık merkezinde günde çift seansla tedavisine devam edilirken, bir türlü iyileşememesi ise kafalarda soru işareti yaratıyor.

Akcan açıklaması

Haldun Üstünel ve Adnan Sezgin'in antrenör Ahmet Akcan'ı idmana çıkmadığı için uyardığı iddiası yönetim tarafından yalanlandı. Resmi siteden yapılan açıklamada, "Bir yöneticimiz ve genel müdürümüz ile Akcan arasında böyle bir olay yaşanmamıştır" denildi.

Feribotla gidecekler

Bursaspor maçının hazırlıklarını bu sabah yapacağı antrenmanla tamamlayacak olan G.Saray, öğleden sonra özel deniz otobüsü seferi ile Bursa'ya gidecek. Otelde kampa girecek olan sarı-kırmızılılar, yarın akşamki maçın ardından yine aynı yolla İstanbul'a geri dönecek.

Vardar anılıyor

İki yıl önce vefat eden G.Saray'ın Genel Sekreter Yardımcısı Turgay Vardar bugün anılacak. Yönetim, Vardar için saat 13.00'te Metin Oktay Tesisleri Turgay Vardar Basın Odası'nda bir toplantı düzenleneceğini, tüm sevenlerinin davetli olduğunu duyurdu.

Haydi Abdi İpekçi'ye

Basketbol şubesi sorumlusu Ahmet Dedehayır, potada yarın Efes Pilsen'le oynayacakları maç için taraftarlardan destek istedi. Dedehayır, "Taraftarımızın desteği ile Efes'i yenip liderliğimizi sürdüreceğiz" dedi. Abdi İpekçi'deki maç 18.00'de başlayacak.

Alıntıdır:www.fotomac.com.tr