Arama

Demir YumruK - avatarı
Demir YumruK
Ziyaretçi
4 Ocak 2008       Mesaj #234
Demir YumruK - avatarı
Ziyaretçi
Beşiktaş'a süper bir stoper geliyor

Kara Kartal; Meite ve Ze Castro'dan birini renklerine katacak...

Geri sayım

İkinci yarıya iddialı bir kadro ile başlamayı hedeflediklerini belirten menajer Sinan Engin: Avrupa'dan 2 yıldız ile temas halindeyiz. Yeni stoperimiz 7 gün sonra İstanbul'da olacak.

Diatta'dan kurtulan Beşiktaş, yeni stoperine kavuşmak üzere... Arayışlarına hız verdiklerini belirten menajer Sinan Engin, "Avrupa'da forma giyen iki oyuncu ile temaslarımızı sürdürüyoruz. Stoper transferinde sona iyice yaklaştık. Önümüzdeki 7 gün içinde stoper sorunumuz çözülmüş olacak" açıklamasını yaptı. Engin'in viewads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA
bahsettiği isimlerin Ze Castro ve Meite olduğu iddia edildi.

CASTRO BİR ADIM ÖNDE

BİR süredir Beşiktaş'ın gündeminden düşmeyen iki isimden A. Madrid'li Ze Castro'nun, Bolton'lu Meite'ye oranla bir adım önde olduğu bildirildi. Bu sezon 5'i ilk 11'de olmak üzere toplam 6 maçta forma giyen Portekizlinin, direkt oynayabileceği bir kulübe gitmek istediği biliniyor. 25 yaşındaki Ze Castro'yu öne çıkaran en önemli etkenler ise düşük maliyeti ve genç oluşu...

Özel motivasyon

Kartal'ın hocası, aynı bölgeden 2'nci kez sakatlanan genç futbolcunun moralini yüksek tutmaya çalışıyor.

TALİMAT VERDİ

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, sakatlık nedeniyle zor günler geçiren Serdar Kurtuluş'a özel ilgi gösteriyor. Aynı bölgeden ikinci kez sakatlandığı için morali bozulan genç oyuncusunun motivasyonunu artırmaya çalışan Sağlam, yardımcılarına da talimat verdi.

ÖRNEK FUTBOLCU

Çalışkanlığı ve birçok mevkide görev yapabiliyor olması nedeniyle Sağlam'ın vazgeçilmezleri arasında yer Serdar'ın, özel ilgiden memnun olduğu öğrenildi. Profesyonelliği ile herkesin takdirini kazanan Serdar, sağlık ekibi tarafından da örnek futbolcu olarak gösteriliyor.

Parası çok töreni yok!

Slovak golcü dün kontrolden geçirildi. Bugün imza atmadan takım ile Diyarbakır'a gidecek.

ENGİN: OLMAYABİLİR

Beşiktaş tarihinin en pahalı transferi Filip Holosko'ya imza töreni yapmayı unuttu! Vestel Manisa'dan 5 milyon euro+Koray ve Burak verilerek alınan Slovak golcü, dün sağlık kontrolünden geçirilirken, imza töreni yine yapılmadı. Sözleşmesi federasyona bildirilen ve kupa maçının kadrosuna alınan Holosko, bugün takımla Diyarbakır'a viewads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA
gidecek. Sinan Engin, "İmza töreni olmayabilir. Belki daha sonra yaparız" dedi.

SAPASAĞLAM ÇIKTI

Öte yandan Holosko, sağlık kontrollerinden sapasağlam çıktı. Dün sabah Kadıköy Acıbadem Hastanesi'ne gelen golcü oyuncu MR çektirip, efor ve bir dizi sağlık testinden geçti. Doktor Ayhan Optur yönetiminde yapılan ve 5 saat süren kontrollerde Holosko'da bir sağlık sorununa rastlanmadığı bildirildi. Slovak yıldızın, 4 yıl önce ameliyat olduğu sol diz çapraz bağlarında da herhangi bir soruna rastlanmaması sevindirdi.

Bana şans vermedin ki

Başarılı olamadığı gerekçesiyle Beşiktaş'tan gönderilmek istenen Higuain, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'a tepki gösterdi. Sağlam'ın, Higuain için menajerine "Onu ben getirdim ama beni mahcup etti" şeklinde dert yanmasına sert yanıt veren Arjantinli yıldız şunları söyledi: "Doğru dürüst şans vermeden kötü oyuncu ilan ettiler. Oynamayan bir futbolcunun iyi olup olmadığı nasıl anlaşılır. Manisa'ya kiralık vermeye çalıştılar, olmadı. Şimdi gitmemi istiyorlar. Bu nasıl iş anlamadım."

Megson'ın gözdesi

Beşiktaş'ın gündemindeki Abdoulaye Meite, Bolton'un en istikrarlı oyuncuları arasında. Teknik direktör Gary Megson'ın vazgeçemediği Fildişili futbolcu, takımının Premier Lig'deki hiçbir maçını kaçırmadı. 45 dakika görev yaptığı West Ham deplasmanı dışında tüm karşılaşmalarda 90 dakika sahada kalan 28 yaşındaki Meite, UEFA Kupası'nda da 3 maçta forma giydi. Bu sezon toplam 2 bin 25 dakika görev alan Meite, bir de gol attı.

İbrahim Kaş'ın forması cepte

MİLLİ Takımımızın Norveç ile deplasmanda oynadığı maçta sakatlanana dek büyük bir çıkış gösteren İbrahim Kaş'ın forması garanti gibi görünüyor... Sakatlıktan kurtulan genç futbolcunun, şu an için stoper sorunu yaşayan Beşiktaş'ta banko isimler arasında yer alması bekleniyor. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam da genç oyuncu ile yakından ilgileniyor.

İMKB'ye Diatta bilgisi

DİATTA ile anlaşarak sözleşmesini fesh eden Beşiktaş, bu gelişmeyi İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na (İMKB) da bildirdi. İMKB'ye gönderilen yazıda, "Şirketimiz ile Lamine Diatta arasında imzalanmış bulunan sözleşme, karşılıklı ibralaşma sonucunda fesh edilmiştir" ifadesi kullanıldı.

Bomba korkusu

DİSKİ maçı öncesi harekete geçen siyah-beyazlı yönetim, Diyarbakır Valisi Hüseyin Avni Mutlu'dan güvenlik garantisi alınca rahatladı.

KRİZ TOPLANTISI

Diyarbakır'da dün akşam saatlerinde patlayan bomba Beşiktaş'ı şok etti. Fortis Türkiye Kupası'nda yarın deplasmanda Diyarbakır DİSKİ ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta yönetim, hemen bir durum değerlendirmesi yapıp, Diyarbakır Valisi Hüseyin Avni Mutlu ile temasa geçti.

BAŞKAN GİDECEK

GENEL sekreter Kenan Öner, "Şu an itibariyle programımızda bir değişiklik yok. Diyarbakır valimiz garanti verdi" diye konuştu. Federasyon da maçı erteleme veya başka bir şehire almayı önerdi ancak Diyarbakır valiliği garanti verince bu olasılık ortadan kalktı. Başkan Yıldırım Demirören de Diyarbakır'a gitme kararı aldı.

Transfer dosyası

*GELENLER: Filip Holosko (V. Manisa)

*GiDENLER: Lamine Diatta, Burak Yılmaz, Koray Avcı, İbrahim Akın

*GÜNDEMDEKİLER: Ze Castro (Atletico Madrid), Abdoulaye Meite (Bolton), Mairusz Jop (FK Moskova), Sergio Almiron (Juventus)

Çok can yakacağız

TARAFTAR ilgisinin motivasyonunu artırdığını belirten Bobo, "Onlar için daha çok gol atmak istiyorum" dedi. Holosko ile iyi bir ekip olacaklarını ve çok can yakacaklarını iddia eden sambacı, "Holosko da benim kadar yetenekli. Birlikte çok can yakar ve belirlediğimiz hedeflere ulaşırız" şeklinde konuştu.

Yabancılar sevindi

UZUN bir aradan sonra İstanbul'da kendini hissettiren kar, Beşiktaş'ın yabancılarının yüzünü güldürdü... Özellikle Cisse, Bobo ve Delgado'nun, idman sırasında da yağışın devam etmesi nedeniyle neşeli oldukları ifade edildi.

Ümraniye kar altında

ÜMRANİYE Nevzat Demir Tesisleri beyaza büründü... İstanbul'da dün sabah saatlerinde başlayan ve özellikle Anadolu yakasında etkili oyan kar yağışı, Ümraniye'yi de beyaza boyadı. İdman sahalarının kullanılabilir durumda kalması için seferber olan görevliler, sürekli kar temizlediler.

Beşiktaş günlüğü

Beşiktaş'a ret yanıtı

Tahkim, Beşiktaş'ın, 1 maç seyircisiz oynama cezasına yaptığı itirazı reddetti. Kurul Beşiktaş- A.Gücü maçındaki kötü ve çirkin tezahürat nedeniyle PFDK'nın verdiği 1 maç seyircisiz oynama cezasını onadı. 8 Ocak'taki Beşiktaş- Ankaraspor Türkiye Kupası maçı seyircisiz yapılacak.

Yolculuk bugün

Fortis Türkiye Kupası'ndaki ikinci maçında yarın deplasmanda Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİ ile kozlarını paylaşacak olan Beşiktaş, bugün bu kente gidecek. Siyah-beyazlı ekip, saat 15.00'te oynayacağı karşılaşmanın ardından akşam saatlerinde İstanbul'a dönecek.

Rico Paşa dönüyor

Sakatlığı nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı kalan Ricardinho, pazartesi gününden itibaren takımla birlikte çalışabilecek. "Yattığı yerden para alıyor" şeklinde eleştirilere hedef olan ve düz koşulara devam eden Brezilyalı futbolcu, DİSKİ maçı kadrosuna da dahil edilmedi.

Sedef'e bel engeli

Beşiktaş'ta belinden sorun yaşayan 3 oyuncudan biri olan Mehmet Sedef'in 15 gün daha takımdan ayrı kalacağı bildirildi. Siyahbeyazlı takımda zaman zaman şans bulan genç futbolcunun tedavisine iki hafta daha devam edileceği, ardından da takıma katılacağı ifade edildi.

6 eksikle çalıştılar

Beşiktaş, DİSKİ sınavının hazırlıklarını dün de sürdürdü. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, maçın saat 15.00'te olması nedeniyle çalışmayı saat 13.00'e alırken; sakatlıkları süren Mehmet Sedef, Serdar Kurtuluş, Serdar Özkan, Gökhan Zan, M. Yozgatlı ve Ricardinho antrenmana katılmadı.

Drahşan'a destek

Babası Hasan Drahşan'ı kaybeden sicil kurulu başkanı Firuz Drahşan, zor günlerinde yalnız kalmadı. Mevcut yönetimin yanı sıra, eski yöneticiler ve camianın önde gelen isimlerinin de babasının cenazesinde hazır bulunması Firuz Drahşan'ın acısını bir nebze olsun azalttı.

Alıntıdır:www.fotomac.com.tr