Arama

Biz Bize / Sanal Günlük - Tek Mesaj #536

A.Arda - avatarı
A.Arda
VIP VIP Üye
5 Ocak 2008       Mesaj #536
A.Arda - avatarı
VIP VIP Üye
Slm günlük..
Bu gece sana "hayatımın en özel ve en güzel yanı"nı anlatıcamMsn Happy
Aslına bakarsan oldukça renkli ve birazda "manyakça" bir yaşantım var diyebilirim..Msn Grin
Ve tüm bunların sonucu olarak, tüm gün boyunca yaşadığım bütün enteresan olayları anlatırdım ama inan hani demiştim ya
hayatımın en özel ve en güzel yanı” diye işte bu gece sadece onu anlatmak geliyor içimdenMsn Happy
Evet günlük bugün akşamdan beri "hayatımın en özel ve en güzel yanı" ile beraberdim ve halende beraberimMsn Happy
Şimdi diyeceksin ki hayatının en özel ve en güzel yanı ne diye..Msn Grin
Hemen söyliyim günlük..
Hayatımın en özel ve en güzel yanı diye sabahtan beri anlata anlata bitiremediğim şey benim dünya güzelim, bebeğim, bir tanem biricik aşkım
ÖzgemMsn Happy
Bu gece demin bahsettiğim o oldukça renkli ve birazda "manyakça" olan yaşantımı tamamen dondurdum ve aslına bakarsan gerçektende daha sıkıcı olan şeyleri yaptığımı söyleyebilirim..
Film izlemek, kola içmek ve cips yemek gibi aslında hiç de sevmediğim şeyleri..
Ama inanırmısın günlük bunlar bile bana o kadar güzel geliyo ki bunun da sebebi tüm bunları yaparken yanımda “
hayatımın en özel ve en güzel yanı”nın da yani Özgem’inde bulunması olsa gerekMsn Happy
Ne diyim aşk böyle bir şey herhalde günlük..Msn Heart
Neyse günlük bu gece bana cep telefonu dahil herşey yasakMsn Happy
Tabiki aşkımada yasakMsn Grin
Eee haliyle net falanda yok..
Çıksam iyi olucak yaniMsn Grin

Şimdi sana derdim; aşkıma “onu ne kadar çok sevdiğimi söyle” diye ama zaten ben tüm bunları yazarken o da yanımda oturuyor gerek yok yani günlük..
Sen ona sadece aşkına güvenmesini ve gereksiz kıskançlıklar yapmamasını söyle tamam mı?Msn Tongue
Ve demin onu ne kadar çok sevdiğimi söylemene gerek yok demiştim ya hani günlük, sen genede beni dinleme ve aşkıma de ki;

Aşkın Seni Çok Seviyor..

Msn HeartA&ÖMsn Heart