Arama

ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
5 Ocak 2008       Mesaj #2114
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
expCodeR adlı kullanıcıdan alıntı

C:\Documents and Settings\Kullanıcı adınız\Application Data\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch

burdan dosyayı masaustune kopyalayıp aynı yere sürükleyip bırakabilirsiniz..fakat kısayoluda aynı işi görüyosa nedir bu orjinal sevdası anlayamadım...

Hızlı Başlat'ın konumunu yazdığın için teşekkürler. Yalnız zannedersem sorunu tam anlatamamışım veya sen anlayamamışsın. Çünkü yukarıda anlattığın şey menüye tekrar bir kısayol koyar, orjinalinin yanına , bu da gereksiz orijinali ordayken neden kısayolunu da hemen yanına koyayım ki. Benim, sorunu düzeltmek için yaptığım şey, Masaüstümde bulunan Masaüstünü Göster dosyasını (orjinal) o verdiğiniz adresin içine taşımak oldu. Çünkü dediğim gibi Hızlı Başlat'tan tuttum ve götürdüm masaüstüne bıraktım. Orijinal dosya masaüstüne geldi, hızlı başlat'tan gitti (dolayısıyla adresini verdiğiniz klasörden de gitti). Kısayol aynı işi görürdü ama ben orijinal dosyayı masaüstünde (bu çok saçma olurdu, zaten masaüstünü göstermek için masaüstünü görmem gerekirdi çünkü) ya da herhangi bir yerde tuttuğum ve kısayolun hedefini dosyanın konumu olarak değiştirdiğim sürece. Ben de dedim ki, bu orijinal dosyayı yine orijinal yerine taşıyayım, hiç kısayol olayıyla da uğraşmayayım. Anlaşıldı herhalde, sağol tekrar. Benim de anlayamadığım birşey var aslında, hızlı başlat menüsünün Internet Explorer'la ne ilgisi var ama önemli de değil Msn Tongue