Arama

Biz Bize / Sanal Günlük - Tek Mesaj #539

MYDMR - avatarı
MYDMR
Ziyaretçi
5 Ocak 2008       Mesaj #539
MYDMR - avatarı
Ziyaretçi
bugün üst üste iki deneme sınavına girdik günlük hem öss hem yds denginde.anlayacagın benim kafa 1500 oldu.sabah dısarıya baktıgımda karların beyazları gökyüzüne yansıyordu.kafamı bi kaldırdım baktım ki buralarda coktan aksam olmus bile.ne zaman ara vermişim ne zaman yemek yemişim hic hatırlamıyorum.sadece eve gitmek icin otobüs duragına yaklastıgımda cevremdeki insanların konusmaları,karların üstünde gezen ayak sesleri,biz öss mahkumları ögrenciler,başı boş köpekler ve dayanılmaz soguga ragmen sevgileri hic bitmek tükenmek bilmeyen sevgililer vardı sadece yollarda..cok da kimse yoktu hani.bilmiorum kafam nerdeydi ama suan bile epey sarsıntılı bi beynim var.bi yandan da ingilizce denemesindeki 40.sorunun nasıl yanlıs oldugunu düsünüp üzülüorum yaMsn Sadyarın gitmicez dersaneye.sınavlar falan epey bi kenara sıkıstırdı bizi.bu zamanlar bilirsin günlük hep böle gecer ama benim bu zamandan sonrası da böle gececek eminim paso dersle ilgilenicez baska bişi ile hic ugrasmak istemiorum cok fena dilim yandı diyebilirim.Msn Sadama iyi oldu akıllandım daMsn Wink