Arama

ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
6 Ocak 2008       Mesaj #2935
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
spk_ghost adlı kullanıcıdan alıntı

BaşlıyorumMsn Wink
WLM ye girşi yapiyorum
şifreyi kontol ediyor
sonra Kişi Listem açılıyor
fakat kullanıcı adının altındaki simgelerin yüklenmesi tamamlanmıo
ve prg kilitlenio
sonra Ctrl + Alt + Del den "işlemler"den "livecall.exe"yi sonlandırınca oturum kapanıyor ve şimdi bağlan deyip giriyorum tekrar
ve sonra kullanabiliyorum

kısacası sorun livecall.exe dosyasında
rastgele birşekilde bunda olduğunu buldum
ayrıca plus kuramiyorum
gerçi şart diil plus ama her seferinde bunu sonlandırmak sıkıo insanı
ne yapabiliris

Size WLM'yi onarmanızı tavsiye ederim. Program Ekle veya Kaldır penceresine gidip, orada WLM'nin altındaki "destek bilgisi için burayı tıklatın"a tıklayıp daha sonra Onar'ı seçin. Onarmak da düzeltmediyse, aynı yerden Messenger'ı tamamen kaldırın, Windows Live adresinden (8.5) sürümünü geri indirin ve yükleyin. Çünkü livecall.exe Messenger çalıştığında çalışmaz. Ancak amerika ya da başka uygun herhangi bir bölgeden kaydettirdiğiniz bir eposta adresi ile messsengerda oturum açtığınızda kişi listenizde bir telefon ahizesi düğmesi belirir ve ona tıkladığınız zaman livecall.exe işlemi çalışmaya başlar ve işlemlere gelir. Türkiye hesaplarında bu livecall.exe işlemi çalıştırılamıyor. Zaten "kullanıcı adının altındaki simgeler" ile de ne kastettiğinizi anlayamadım. Dediğim gibi, siz en iyisi Messenger'ı kaldırın ve 8.5 sürümünü geri kurun. Umulur ki bu düzeltmeden sonra Messenger Plus!'ı da kurabilirsiniz Msn Tongue