Arama

gadget - avatarı
gadget
Ziyaretçi
6 Ocak 2008       Mesaj #2117
gadget - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
merve_1129 adlı kullanıcıdan alıntı

ya ben mozilla firefoxun nasıl etkinleştirileceğini anlmadaım

etkinleştirme denilince demo versiyonu tam sürüme yükseltme gibi bir durum aklıma geliyor ama mozilla firefox ta böyle bir şeye gerek yok.

sorunun tam olarak ne oldugunu başka bir deyişle ifade edebilir misiniz ?

tşk.

Benim bilgisayarda nedenini anlamadıgım bir problem var.
bilgisayara dahil bluetooth var. ve bu bluetoothu kullanarak telefona dosya gönderirken gönderecegim dosya üzerine gelip sag tıkladıktan sonra "gönder, bluetooh, diger, telefon adı" olarak işlemi tamalayabiliyordum.
sonradan ne olduysa , sag tıklayıp "gönder, bluetooh, diger" tıklar tıklamaz pıt diye bir uyarı cıkıyo ve diyo ki hedef bu tip dosyaları işleyemez. aslında diger tıkladıgımda bluetooth cihazı sec diye bir ekran cıkması gerekiyordu ama cıkmıyor.

bi tek format atmadıgım kalmıştı, onu da en sonunda yaptım, format attım ama nafile. bu bluetootha ne olduysa düzeltemedim. bu gibi bir sorun hakkında deneyimi olan arkadasların yardımını bekliyorum. büyük bir sorun degil. baska türlü de dosya gönderimi yapılabiliyor ama kolayı varken uzun yoldan yapmak zor geliyor.
tşk.
Son düzenleyen gadget; 6 Ocak 2008 16:56 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi