Arama

nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
10 Ocak 2008       Mesaj #934
nünü - avatarı
Ziyaretçi
Gelme Artık İstemiyorum Seni Gidişin bitişimdi.Söylemiştim sana.Dünyandım be sevgili.Seni duymasam da hissedebiliyorum nefretini.Sensizde mutluyum şimdi.Unutmak kolay olmadı belki,benliğimi kaybettim gençliğimi mahvettim,en önemlisi seni yitirdim ama unuttum şimdi.Yoksun ve artık olmayacaksın.Gerçekler her zaman acıymış daha iyi anlıyorum Giderken kendinle birlikte neleri götürdün valizinde biliyor musun? Bilemezsin ki nerden bileceksin.Ne kadar soyut olsalar da benim canım gibiydiler.Onları getirmeni çok bekledim.Aslına bakarsan beklediğim benden götürdüklerin değil ‘’SEN’’din.Ümitsiz yaşayamıyor insan.Ben ümit etmeyi de senden öğrendim aslına bakarsan.Bunca zaman geçti gelmedin.Bana düşen seni unutmaktı.Unuttum da yüreğim perperişan.Senin Yaptığın gibi senin unuttuğun gibi.Aramızda ki tek fark ne biliyor musun sevgili?Sen hiç düşünmeden unuttun beni.Bense her gün kanayan yüreğimi senin sevginle sararak.Nasıl kör etmişsin gözlerimi.Bir gülüşünle dünyaları yıkacak kadar güç verirdin bana şimdi değil gülüşün senin hayalin bile öldürüyor yüreğimi.bilesin diye söylemiyorum bunları sana.Bilsen ne fayda.Beni asıl kahreden senin böylesine zayıf olman.Bu kadar kolay vazgeçip,bu kadar kolay unutman.Sen her zaman ki gibi kolayı seçtin.Bense her gün ölümü.Ölümden korkum yok ama her gün aynı acıyı yaşamak ölümden beter sevgili. Gelmesen de olur şimdi dedim ya ben kanayan yüreğimi seninle kapatmasını öğrendim öğrenmesine de bir gün dönersen bıraktığın yerde değilim bilmeni isterim.Ben unuttum yalan aşkını ve seni.GELME İSTEMİYORUM