Arama

Sonsuz Aşk - Tek Mesaj #92

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Mart 2006       Mesaj #92
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yağmurlar...

Unutmadım seni.. Şehre yağmur yağdığı gecelerde hiç çıkmadı adın dualarımdan.. Bana geldiğinde de yağmur yağıyordu, benden gittiğinde de.. Sonra geri döndüğünde ve tekrar gittiğinde.. Deli yağmurlar altında terk ettin beni hep.. Belki de yağmura karıştığında görmeyecektin gözyaşlarımı ve için rahat gidecektin bu yüzden.. Bu yüzden her yağmurda ruhum ıslanır. Kana bulanır gözyaşlarım.. Avuçlarımda yaralar kanar yeniden.. Sevda bu başka isim arama bu deli halime.. Kara kapkara bir sevda.. Yüreğe çığ düşüren, akla bulanıklık veren, yıldırımlar çıkaran dudağımdan..

Yorgunum, artık sana yazmak istemiyorum. Artık seni sevmekte istemiyorum. Gözlerine bakmakta.. İstemiyorum baharı getirmesin gülüşlerin.. Varsın mevsim hazan olsun hep.. Hüzün veriyorsun, acı veriyorsun, dert veriyorsun.. Sonbaharı yaşatıyorsun ömrümün baharında..

Bir yudum mutluluk vermiştin bir zamanlar, asırlar süren bir yürek sancısıyla diyetini ödetiyorsun bana.. Artık taşıyamıyorum bu aşkı, minik yüreğime sığmıyor işte anlasana.. Hadi yine bırak ellerimi, yine git kanasın yüreğim ardından, yağmura karışsın gözyaşlarım.. Aldırma.

Ruhunu okşayan bir şeyler ek***** ben yokken.. Artık ruhun yok değil mi?.. Artık bana yer yok değil mi ince düşüncelerde..
Canım can çekişiyor...
Git artık yüreğimden.. Bitsin bu işkence..
Canım yanıyor anlıyor musun.. Yüreğim kanıyor..
Gözyaşlarım yağmura karışıyor.
Git.


"Alıntıdır"