Üye Ol
Giriş
Hoş geldiniz
Misafir
Son ziyaretiniz:
00:25, 1 Dakika Önce
MsXLabs Üye Girişi
Beni hatırla
Şifremi unuttum?
Giriş Yap
Ana Sayfa
Forumlar
Soru-Cevap
Tüm Sorular
Cevaplanmışlar
Yeni Soru Sor
Günlükler
Son Mesajlar
Kısayollar
Üye Listesi
Üye Arama
Üye Albümleri
Bugünün Mesajları
Forum BB Kodları
Your browser can not hear *giggles*...
Your browser can not hear *giggles*...
Sayfaya Git...
Pazartesi, 08 Aralık 2025 - 00:27
Arama
MaviKaranlık Forum
Beşiktaş Spor Kulübü Kuruluş Tarihi
-
Tek Mesaj #242
Demir YumruK
Ziyaretçi
15 Ocak 2008
Ziyaretçi
Meite tamam
Beşiktaş, Fildişili savunma oyuncusu Abdoullaye Meite ile her konuda anlaşmaya vardı. Kara Kartal, Bolton'u ikna etmek için kolları sıvadı.
15.1.2008
‘İstanbul’a gelirim’
Beklenen verim sağlanamayan Lamine Diatta’nın yerine oyuncu arayışına giren Beşiktaş birçok önemli isim ile görüşmüş ancak bir türlü kesin anlaşma sağlayamamıştı. Kyrgiakos ve Coloccini gibi oyuncularla ciddi şekilde ilgilenmesine karşın bir türlü son noktayı koyamayan Siyah-Beyazlılar, Bolton’un Fildişili yıldızı Abdoullaye Meite ile her konuda anlaşmaya vardı. Kartal’ın teklifine ‘evet’ diyen Meite’nin kulübü Bolton sorun çıkarmazsa transferde mutlu son yaşanacak.
‘Yanıt bekliyorum’
Bolton Wanderers’ın ‘olur’ demesi halinde, Meite’nin bu hafta içi İstanbul’a geleceği ve Beşiktaş’la resmi sözleşme imzalayacağı belirtildi. İngiliz ekibinden yanıt beklediklerini söyleyen menacer Sinan Engin, “Ara transferde oyuncu almak, deveye hendek atlatmak gibi. Ancak her gün elimize yağmur gibi oyuncu listesi yağıyor. Bolton zorluk çıkarırsa farklı hedeflere yöneliriz. Kulübün parasını sokağa atmayız” diye konuştu.
Manisa'ya pres!
İbrahim Akın, Koray ve Burak'ın gidişinden sonra orta saha arayışı içine giren Siyah-Beyazlılar, Manisasporlu Uğur İnceman için girişimleri sürdürüyor.
15.1.2008
Takas teklif edilecek
Transfer döneminde İbrahim Akın, Koray Avcı ve Burak Yılmaz gibi orta saha oyuncularıyla yollarını ayıran Beşiktaş, bu bölgeye takviye yapmak için arayışlara başlamıştı. Manisaspor’un kaptanı Uğur İnceman’a kancayı atan Kara Kartallar, bir kez daha Ege ekibinin kapısını çalmaya hazırlanıyor. Siyah-Beyazlılar, Manisaspor’a, teknik direktör Giray Bulak’ın ısrarla istediği Baki Mercimek’in yanı sıra bir miktar para önerecek.
Bulak istemiyordu ama...
Uğur İnceman için ilk teklifi geri çeviren Manisaspor Teknik Direktörü Giray Bulak’ın inadını Baki Mercimek ile kırmayı planlayan Kara Kartallar, Uğur ile orta sahadaki sorunu çözmek istiyor. Bilindiği gibi 2000 yılında Beşiktaş, Uğur İnceman’ı renklerine bağlamak için harekete geçmiş, ancak o dönem formasını giydiği Fürth takımıyla anlaşmaya varamamıştı. Yıldız oyuncu daha sonra Manisaspor’a transfer olmuştu.
Ümraniye'ye Paşa geldi!
İdmanda Tello'nun şutuyla bileği kırılan Ricardinho yaklaşık 1.5 ay sahalardan uzak kalmıştı.
15.1.2008
İdmanda Tello’nun şutuyla bileği kırılan Ricardinho yaklaşık 1.5 ay sahalardan uzak kalmıştı. Bu süre içerisinde salonda ve takımdan ayrı çalışan Brezilyalı yıldız, dün arkadaşlarına katıldı. Topla antrenman yapan Sambacı’nın keyifli olduğu gözlerden kaçmadı. Rico’nun yanı sıra uzun süredir sakatlık sıkıntısı yaşayan Gökhan Zan da idmanda yer aldı. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda taktik çalışan Siyah-Beyazlılar’da golcüler de özel bir idman yaptı. Holosko, Bobo, Nobre ve Higuain idman sonrasında son vuruş çalışması gerçekleştirdi.
Kurtuluş: Döneceğim!
Jean Tigana döneminde ilk 11'in vazgeçilmez ismi olan, ancak bu sezon bir türlü sakatlıklardan kurtulamayan Serdar Kurtuluş patlama yapacağını söyledi.
15.1.2008
Jean Tigana döneminde ilk 11’in vazgeçilmez ismi olan, ancak bu sezon bir türlü sakatlıklardan kurtulamayan Serdar Kurtuluş patlama yapacağını söyledi. Yaşadığı sakatlıklar nedeniyle çok üzgün olduğunu dile getiren Serdar, “Kimse benim kadar üzülemez. Bir an önce takımla birlikte çalışmak istiyorum. En yakın zamanda sahalara dönüp, şampiyonluk yarışında takım arkadaşlarıma yardımcı olacağım. Bu sezon mutlu sona ulaşacağımıza inanıyorum” ifadesini kullandı.
BEĞEN
Paylaş
Paylaş
Kapat
Saat: 00:27
Hoş Geldiniz Ziyaretçi
Ücretsiz
üye olarak sohbete ve
forumlarımıza katılabilirsiniz.
Üye olmak için lütfen
tıklayınız
.