Arama

Demir YumruK - avatarı
Demir YumruK
Ziyaretçi
18 Ocak 2008       Mesaj #244
Demir YumruK - avatarı
Ziyaretçi
Tam bir Beşiktaşlı

7 195244 kas1801bb

Takım elbisesini giyip FANATİK'e poz veren Kartal'ın genç savunmacısı İbrahim Kaş, çarpıcı açıklamalarda bulundu: 'Eksiklerimiz olabilir ancak paniğe gerek yok. Biz büyük bir takımız, defansta sorun yaşamayız.'
18.1.2008

'Kadromuz geniş'

Beşiktaş'ın genç yıldızı İbrahim Kaş, Kasımpaşa karşılaşması öncesinde FANATİK'e çarpıcı açıklamalarda bulundu. Serdar Kurtuluş, Ali Tandoğan ve Baki Mercimek'in yokluğuna karşın savunmada büyük bir sorun yaşanmayacağını belirten İbrahim Kaş şöyle konuştu: Biz büyük bir takımız. Çok geniş bir kadroya sahibiz, her oyuncunun alternatifi var. Keşke eksik arkadaşlarımız da aramızda olsaydı. Ancak biz gerekeni yapacağız, Kasımpaşa'yı yenip yolumuza devam edeceğiz...

'Sembol olmak istiyorum'

"Ben Beşiktaş'ın altyapısından yetiştim. Bu durum bana farklı görevler yüklüyor. Metin, Ali, Feyyaz gibi sembol olmuş isimler arasında anılmak, kalıcı olmak amacındayım. Defans bölgesine transfer yapılacağı haberleri var. Bu tamamen yönetimin ve teknik heyetin kararıdır. Benim işim çıkıp oynamak. Hocam bana formayı teslim ettiği sürece elimden geleni yapmak zorundayım. Bu sene çok iyi konsantre olduk. Takımda herkes inanıyor. Şampiyonluğun en büyük adayı biziz."

'Sağlam adaletli'

"Ertuğrul Sağlam adaletli bir hoca... Herkese eşit mesafede ve kim hak ediyorsa formayı ona veriyor. Çok çalışan takıma giriyor. Benim en büyük avantajım, defansta birlikte oynadığım Gökhan Zan, İbrahim Toraman gibi ağabeylerimin tecrübesinden faydalanmak. Geçen yıl kiralık olarak Kocaelispor'da oynadım. Bu benim için büyük bir tecrübeydi. Hem Beşiktaş formasının kıymetini anladım, hem de İkinci Lig'de 35 karşılaşmada görev yapıp büyük bir tecrübe edindim."

Hocasını geride bıraktı

7 195242 bobo1801bb

Bu sezon müthiş bir performans sergileyen ve Beşiktaş'ın en önemli silahı olan Bobo'nun Ankaragücü karşısındaki attığı gol çok farklı bir anlam taşıyordu.
18.1.2008

Bu sezon müthiş bir performans sergileyen ve Beşiktaş’ın en önemli silahı olan Bobo'nun Ankaragücü karşısındaki attığı gol çok farklı bir anlam taşıyordu. Belki de Siyah-Beyazlılar'ı Türkiye Kupası’nda bir üst tura taşıyan golü kaydeden Brezilyalı yıldız, Türkiye Kupası’ndaki 12. golünü kaydetti ve hocası Ertuğrul Sağlam’ı geride bıraktı. 18 maçta 12 kez rakip fileleri havalandıran Sambacı, 11 gollü hocasını geçmeyi başardı. Avrupa kulüplerinin takibindeki Bobo, ligde attığı 8 golle, Kara Kartallar’ın en golcü oyuncusu durumunda bulunuyor. Siyah-Beyazlı formayla Türkiye Kupası’nda en skorer oyuncu, 18 golü bulunan Feyyaz Uçar...

Kartal’ın kupa golcüleri

OYUNCU MAÇ GOL
Feyyaz Uçar 42 18
Metin Tekin 56 12
Bobo 18 12
Ertuğrul Sağlam 25 11
Tezcan Ozan 7 10
Ziya Doğan 31 10
Mehmet Özdilek 51 10

Holosko dert etmiyor

7 195240 holosko1801bb

Ankaragücü karşılaşmasında yedek bekleyen ve sonradan oyuna dahil olan Slovak yıldız, 'Ben bu tip şeyleri kafama takmam. İşimi yapmak için buradayım' dedi.
18.1.2008

'Yorgun olduğum için...'

Başkent'teki Ankaragücü maçında beklenmedik bir şekilde yedek kulübesinde kalan Filip Holosko, duruma açıklık getirdi. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile görüştüğünü belirten Slovak yıldız, “Hocam yorgun olduğum gerekçesiyle böyle bir karar aldığını söyledi. Başka eksikler de görebilir ya da rakibin oyun şekline göre beni yedek bırakabilir. Benim açımdan hiç sorun yok çünkü böyle şeyleri kafama takmam” ifadesini kullandı.

'Daha çok çalışmalıyım'

“Takımın başarısı her şeyin üzerindedir” diyen Holosko, “Kendimi daha iyi hazırlamam gerekiyor. Yönetim, teknik heyet bana güveniyor ve bu inancı boşa çıkarmamalıyım. Artık ilk 11'de sahaya çıkmak için tüm gücümle çalışacağım” diye konuştu. Holosko ayrıca, “Hangi mevkiide görev yapacağıma hocam karar verir. Ben kanatta da, forvette de elimden geleni yapıyorum. Umarım bu sezon şampiyonluğa ulaşırız" yorumunu yaptı.

'Artık lige döneceğiz'

7 195238 ertugrul1801bb

Kasımpaşa karşılaşması öncesinde Ertuğrul Sağlam'dan uyarılar: 'Şampiyonlar Ligi ve kupa geride kaldı. Artık tüm ağırlığımızı lige vermeliyiz.'
18.1.2008

'Kötü kayıplar yaşadık'

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, zorlu Kasımpaşa karşılaşması öncesinde futbolcularıyla bir toplantı yaptı. Sezonun ilk yarısını değerlendiren başarılı çalıştırıcı, "Özellikle deplasmandaki Avrupa maçlarında kötü sonuçlar aldık. Benim de hatalarım oldu, kadroyu daha dengeli bir şekilde kullanabilirdim. Böyle maçlarda sadece fiziksel olarak değil, zihinsel açıdan da yıprandık. Üst üste gelen maçlarda beklenmedik sonuçlar aldık. Artık her şey çok farklı" dedi.

'Şampiyon olmalıyız'

İkinci yarıya Konyaspor galibiyetiyle başladıklarını hatırlatan Sağlam, "Lig yarışını sürdürüyoruz. Tüm ağırlığımızı lige vereceğiz. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Avrupa maçları olacak. Ayrıca derbileri de evimizde oynayacağız. Kasımpaşa maçıyla birlikte yakaladığımız seriyi devam ettirmek zorundayız. Şampiyonluk yolunda elimizden gelenin en iyisini yapıp, mutlu sona ulaşacağız. Camiaya özlenen şampiyonluğu yaşatmalıyız" ifadesini kullandı.