Arama

Fıkralar/Komik Olaylar - Tek Mesaj #280

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Mart 2006       Mesaj #280
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yeni Evlenen çift Duyduklari Mutluluğun Sevinci Ve Telaşiyla şehirden Uzak Bir Yere Taşinmak Istemişler. Ama Bulabildikleri Tek Boş Ev Bir Demiryolunun Yaninda Küçük Bir Evmiş. çaresiz Taşinmişlar. Tabi Akillarindaki Iki Gönül Bir Olunca Samanlik Seyran Olur Düşüncesi. Herneyse Bunlar Yerleşmeye Başliyorlar. Tabi Yeni Evliler Ya Evin Içine Bir Marangoz Tutup Mobilya Döşetiyorlar. Marangoz Yemek Odasi Yatak Odasi Fln Filn Derken Heryeri Hallediyor Ve Gidiyor. Aradan Birkaç Gün Geçmeden çiftlerden Erkek Olan Bir Iş Seyahatine çikmasi Gerektiğini Söylüyor Karisina Ve Gidiyor.
Kadin Evde Uyurken Gecenin Bir Yarisi Geçen Trenin Sarsintisindan Düşen Gardrop Un Sesiyle Uyaniyor. O Günün Sabahi Hemen Marangoza Telefon Açiyor. Marangoz Geliyor Ve
- Allah Allah Her Yeri Sağlamdi Nasil Oldu Da Düştü?
Diyor. Gardrop U Kaldirip Gidiyor Ama Ertesi Akşam Yine Ayni Olay Oluyor. Kadin Yine Marangozu çağiriyor Ve Düzelttiriyor. Olay Bir Kere Daha Tekrar Edince Artik Marangoza Gina Geliyor Ve
- Abla Bu Tren Saat Kaçta Geçiyor?
-gece 2:30 Da
-abla Müsaden Olursa Ben Bu Gece Geleyim Gardropun Içine Gireyim Tren Geçincede Nereden Destek Vurulmasi Gerektiğine Bakayim Der.
Kadinda Kabul Eder. Marangoz O Akşam Başlar Gardopun Içinde Treni Beklemeye....
Tam Bu Siradada Kadinin Kocasi Gelir Eve Ve üstünü Değiştirmek Için Gardopu Açar...
Marangozun Lafi Da şudur Adama
-abi, Tren Bekliyom Desem Inanmazsin Dimi