Arama

Demir YumruK - avatarı
Demir YumruK
Ziyaretçi
19 Ocak 2008       Mesaj #443
Demir YumruK - avatarı
Ziyaretçi
Mondi bombaladı

"Sözleşmemi 1 yıl uzatsalar kalır, ücretimde indirim de yapardım. Şimdi yabancı kaleci arıyorlar. O zaman niye beni gönderdiler?".

G.Saray'ın sezon başında Köln'e sattığı Mondragon, ayrılışının para ile ilgisi olmadığını söyledi. Yönetimi suçlayan Kolombiyalı kaleci, "Parayı hiç konuşmadık. Sadece sözleşmemin 1 yıl uzatılmasını istedim. Kabul edilse indirim de yapabilirdim. Söylenenler yalan" diye konuştu.

G.SARAY ÇOK DEĞİŞTİ!

35 yaşına geldiğini ve geleceğini düşünmek zorunda olduğunu belirten Kolombiyalı kaleci, "Köln 3 yıllık teklif yapınca kabul ettim. Şimdi G.Saray yabancı kaleci arıyor. Madem yabancı kaleci istiyorlardı beni niye yolladılar! Yeni bir kaleci 3-4 ayda uyum sağlar. G.Saray çok değişti" dedi.
 spacer Linderoth'un yerine 4 aday
Linderoth'un yerine ön libero arayan G.Saray; Basinas'ın transferinde pürüz çıkınca yeniden 'B Planı'nı devreye soktu. Sarı-kırmızılılar, Everton'da kiralık oynayan Tomas Gravesen, İstanbul B.Ş. Belediyesporlu Tjikuzu ve Roma'nın Ganalı yıldızı Barusso için girişimlerini hızlandırdı. Bu futbolculardan birinin gelecek hafta içinde G.Saraylı olması bekleniyor.

Cimbom 4 koldan

Gravesen'e teklif yapan Adnan Sezgin, Barusso'nun şartlarını araştırıyor. Tjikuzu da listede.

Linderoth'un yerine aynı kalitede bir ön libero arayan Cimbom'da aday sayısı arttı. İlk hedef olan Mallorca'lı Basinas'ın pürüz çıkarması üzerine listedeki alternatif isimlerle temasa geçen yönetim, anlaşma zemini arıyor. Basinas için İspanya'ya giden Adnan Sezgin'in buradan İngiltere ve İtalya'ya geçerek Tomas Gravesen ve Ahmed Barusso'nun menajerleri ile görüştüğü bildirildi. Sezgin'in birkaç gün içinde bir oyuncu ile anlaşması bekleniyor.

ÜSTÜNEL'DEN GARANTİ

Roma'da oynayan Ganalı Barusso'nun 23 yaşında olması nedeniyle bir adım önde olduğu öğrenildi. Barusso'nun kiralanma olasılığı da transferi cazip kılıyor. Everton'da kiralık oynayan Gravesen tecrübesi ile ön plana çıkarken, Belediyesporlu Tjikuzu yedekte tutuluyor. Yönetici Haldun Üstünel, "Daha transfer için zamanımız var. Taraftarımız merak etmesin en iyisini alacağız" dedi.

Necati Ateş Cimbom'dan çağrı bekliyor

Sezon başında Ankaraspor'a kiralanan Necati Ateş, başkent ekibinden ayrılarak İstanbul'a döndü. G.Saray'dan çağrı bekleyen Necati, "G.Saray olmazsa ya Avrupa, ya da Türkiye'den bir takıma gidebilirim" dedi.

Işık bekliyor

Başkent ekibine kiralık gönderilen ve yeniden sarı-kırmızılı formayı giymek isteyen futbolcu, yönetime haber gönderdi.

Galatasaray'dan kiralık olarak gittiği Ankaraspor ile yollarını ayıran golcü futbolcu Necati Ateş, eski takımından yeşil ışık bekliyor. Başkent ekibinde sorunlar yaşayan ve bazı noktalarda anlaşamadıkları için bağlarını kopardığını açıklayan 28 yaşındaki futbolcunun gönlünün hâlâ Galatasaray'da olduğu öğrenildi. Tekrar sarı-kırmızılı formayı giymeyi hayal eden futbolcunun, yönetime de haber gönderdiği belirtildi.

OLMAZSA YURTDIŞI

Galatasaray'a dönemezse ilk tercihinin Avrupa'da bir kulüp olduğu öğrenilen Necati'nin, yurtdışı da olmazsa son seçenek olarak Türkiye'de başka bir kulüple anlaşacağı ifade edildi. Kendisine yeni kulüp bulana kadar antrenmanlarına tek başına devam edeceğini belirten deneyimli futbolcu, Galatasaray takımının çalışmalarına denk gelmeyecek şekilde Florya Metin Oktay Tesisleri'ni kullanmayı planladığını söyledi.