Arama


ozti - avatarı
ozti
Ziyaretçi
24 Mart 2006       Mesaj #16
ozti - avatarı
Ziyaretçi
Microsoft beş yıllık bir bekleme sürecinden sonra tarayıcısı İntenet Explorer ı güncellemek istiyor.
Şirket suan için zaten İnternet Explorerın sonraki 2 wersiyonuna sahip bulunmakta.
Tamda Microsoft yöneticilerinin tarayıcı hakkındaki yeni özellikler hakkında bilgi wermedikleri düşünülerken.Yöneticilerden tarafından tarayıcıyla ilgili olarak geliştirilmiş bir tarayıcıya ait yeni duyumlar alındı.
Microsoft 20 Martta Microsoftun Ocak ayında yayınladıgı IE 7.0 Beta 2 yi yayınlamasından sonra kullanıcı arabiriminin bir sayısını içeren internet explorerın 5335 numaralı 7.0 versiyonunu yayınladı.
Microsoftun 2006 geliştirici/dizayncı konferansında Microsoft başkanı Bill Gates 20 Martın anafikri olarak İntenet Explorer 7.0 ın çizginin sonu olmayacagını belirtti.
Gates aldıkları duyumların kullanıcıların bu wersiyon için çok fazla bekledikleri düşüncesi yönünde oldugunu fakat yeni tarayıcının çok daha hızlı oldugunu belirtti.
Şu an için zaten sonraki 2 diğer wersiyon üzerindede çalıştıklarını bildiren Gates bu nedenle çok hızlı hareket ettiklerini we sonuclarının oldukça büyük fırsatlar olusturacağını ekledi.
Gates Microsoft geliştiricilerine we Microsoftun kendi çalışanlarına da sürpriz olacak yeni bir wersiyon için dokuz ay gibi bir süre düşündüklerini belirtti.Buna karsılık Microsoft İnternet Explorer takımı genel menajeri Dean Hachamovitch dokuz ayın cok kısa fakat on sekiz ayında fazla uzun bir süre olacagı görüşünde.

Kaynak > http://www.eweek.com/article2/0,1895,1940597,00.asp